![]() |
Cytuj:
|
To coś niesamowitego czy ludzki debilizm? xDdd
|
haha
ahhahaa nie moge jaki loot co za debil z tego typa bez aola :D:D:D:D hahaha nie moge hahaa ;d;d;d
|
Jak tego mino tam przyblokowac? Ja go próbowałem potami i przesówał je ;/
@down Dzięki za odpowiedź! Będzie ciężko :D |
Cytuj:
|
lol.. omg.. omfg.. ku**a jaki loot -.- chyba pierdolne ta hiberne w pi**u :P
|
probowalem, ale za duzo ludzi o tym wie :(
dobry loot na filmach xd |
Tylko pozazdroscic :P Piękny loot ;] Gratuluje ...
|
Zajebisty film :)
|
Cytuj:
po 1. 53 druid by sie nie uhał? po 2. Kto normalny nie wie że jak sie ma blank runki to można zrobić gfb po 3. Czemu mając uh i z polowe many nie odsunął tego co przykrywało blokadę na ucieczkę? po 4. Dlaczego tak spokojnie sobie chodził po Energy zamiast probować uciec? po 5. Kto by chodzil z tym itemami w bp jak by widział że może zaraz paść. po 6. Dlaczego nie zabil snake który mu blokował ucieczkę? po 7. Druid mający takie itemki nie biegał by za jakimś bp. Chyba wystarczy wam tyle argumentów. |
Nie wystarczy jesli to byl np. Allegro buyer ktory nigdy nie przekroczyl 30 lvla i byl spanikowany mysla smierci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
primo: probował zwinąć loota secundo: Nie miał sd, explo, AoL'a tertio: Skamlał o eq jak jakis 13 lvl -.- i straszył znajomościami z GM I jak tu mamy być szanowani w Tibii? Hail allegro i dzieci przy kompie :/ ;( @edit: comment tego druta (Granakru Iron) na tibia.com i wszystko jasne :D : Tibio kochana dla ciebie wstaje o 3 z rana noc tez nieprzespana ale dalej trenuje, postac buduje i uwazam by niedostac bana.I chodz granie w ciebie nic mi niedaje ja uparcie nieprzestaje chodz czesto dedy dostaje i przemierzam tibianskie kraje.Garb rosnie za plecami ja dalej leje sie z potworkami,a ty czytelniku jakbys wyjaral Ganji tone i tak bede mial oczy bardziej od ciebie czerwone -.^.A gdy setny level ubije ,jeszcze Polska nie zginie bo z SD przemoc demonów ubije! |
Cytuj:
po 2. byl spankowany nie wiedzial co robic zreszta po 4 sekundach nie mial many po 3. tego tam bylo tyle ze bys sie zesral zanim bys to odslonil po 4. szukal drugiej drogi wyjscia po 5. moze na sobie mial lepsze a te nie byly jego skoro mial g legi po 6. to by i tak nic nie dalo po 7. biegal bo byl noobem nara frajerze |
sam gram na calmerze ale jeszcze takiego nooba nie widzialem xD.
Own3d |
hrhr
Po prostu calmera ^^
|
mam pytanie skond sie tam luruje mino magi ?
GZ FRAGA a szczegulnie loota :D 10/10 |
Noob please
Cytuj:
po 2. a od czego są uhy , jak je umiał zrobić to umiał używać po 3. z tym sie mogę zgodzić po 4. no właśnie a why nie zabił snake po 5. Maybe po 6. ubicie snake by dużo dało =) odsunął by kubeł i zwiał po 7. Nawet największy noob mający najwyższy 2lvl by zabił snake a nie chodził po energy PS. Sam jesteś frajerem dzieciaku :baby: |
Cytuj:
Ciekawi mnie co podłozyli pod te sterty smieci skoro na poty nie da sie nic polozyc... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |