Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125567)

Gammbler 07-05-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1415249)
ty tez nie jestes :D

czy ja cos takiego powiedzialem? nigdy nie bylem :)

RL_Tegax 07-05-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1415204)
eh...
Przeczytalem ten temat od poczatku do konca i stwierdzam, ze mi was zal ;/
O zyciu tosika i corsa moglbym juz napisac ksiazke, jawi ktory nudzi sie w domu i pisze bzdury na kazdym z forum(zarowno tutaj jak i na tibia.com), gamm... ktorego nie chce mi sie komentowac( do tej pory nawet nie nauczyl sie edytowac postow :( _/ DJ), tegax dla ktorego skonczenie podstawowki bylo wyczynem ;/ etc...
Powinniscie sobie jakis blog zalozyc aby wypisywac te wasze "historyjki", a nie zasmiecac tym forum ;s.
Nalegam o zamkniecie tego "tematu", bo wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj osob, poprostu nie gra, a wydarzenia z seerva dochodza do nich od 3osob.
Btw.
Powodzenia jutro maturce z inglisz
@up
oj az sie zdziwilem ;p <r3sp3kt>

głópji łobós ....... : /

Animeagx 07-05-2007 15:36

Wszyscy jesteście noobami :D :D :D :D :D :D

zeus1985 07-05-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Animeagx (Post 1416448)
Wszyscy jesteście noobami :D :D :D :D :D :D

Przyganiał kocioł garnkowi...

@down
Jakby Cię nie ruszało to byś tego nie pisał.

Cors Ent 08-05-2007 18:17

@Nie wiem ktos tam - heh yavi wzruszyles mnie tamta prowokacja - byla slodzutka.
Nie bede zaczynal debat i wyzywanek bo jest to bezcelowe. yaviego mam gdzies i nie rusza mnie to.

tymczasem cos wazniejszego\

OGLOSZENIE:

w zwiazku z zblizajacym sie zlotem na poczatku czerwca jak i z juz powoli planowanymi zlotami wakacyjnymi - wszystkich co byli by zainteresowani prosze o kontakt :) emigrantów zagranicznych jak i tych co odeszli od dof a nadal utrzymuja kontakt mimo ze nie bywaja na Vencie
narazie o organizacji bardzo malo wiadomo - w zasadzie to czerwcowy zlot organizuje sie sam - ale jak ktos chcialby cos widziec to moje gg niezmiennie 2525795 i msn [email protected]

bedzie naprawde sporo osob: ekipy z sulechowa, belchatowa, warszawy, poznania i pojedynczy klikacze z calej polski praktycznie + Hegu wpadnie z irlandi specjalnie na zlot - wiec bedzie sie dzialo - zapraszamy :)

Saxe 09-05-2007 12:58

@Cors
Kurde Cors, a tak dokładnie to kiedy by był zlot? Ja gdzieś w czerwcu wyjeżdżam z Eve do Irlandii i już chyba nie wracamy, chociaż ChW, może się jeszcze wszystko usrać... Może bym ją namówił żeby wpadła na zlot ;p A i sory za Styczeń ale jej się odechciało spotkać wiarę z Tibii, nie wiem czemu :D

@Animeagx
1 Anim, czy Gith?

@Bakuś
Jasne że pamiętam, ja nie zapominam ;]

@Banit
Nic nie mówiłeś dydolu że wpadasz do Poznania O.o Niby kiedy?

Cors Ent 09-05-2007 14:34

Saxe 1-3 czerwca w sulechowie.
pogadaj z Eve, Czapierem, Abu i ta ekipa tam od Ciebie i wpadajcie :)

zeus1985 09-05-2007 15:02

Dla tych co nie wiedzą: Morson Mayon jest kolejną osoba która gryzie glebę... Ze 136 na 64. Trochę mi go szkoda, kiedyś był fajny, ale lv mu do głowy uderzył tak jak to, że jest w Wanted.
Przynajmniej nie będzie już teraz stał pod moim domkiem i rzucał tekstami abym wyszedł :)

GL in rl...

Animeagx 09-05-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe (Post 1420314)
@Animeagx
1 Anim, czy Gith?

Gith :p :p :p :p :p

Eldyn 09-05-2007 16:04

@Cors Ent
1-3 czerwca to trzeba zaliczac szkole :( najlepiej byloby w wakacje juz :P

Siggurdius 09-05-2007 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1420414)
Dla tych co nie wiedzą: Morson Mayon jest kolejną osoba która gryzie glebę... Ze 136 na 64. Trochę mi go szkoda, kiedyś był fajny, ale lv mu do głowy uderzył tak jak to, że jest w Wanted.
Przynajmniej nie będzie już teraz stał pod moim domkiem i rzucał tekstami abym wyszedł :)

GL in rl...

bez urazy yavi ale to co ostatnio prezentujesz jest ZALOSNE. znamy sie nieco, nie spodziewalem sie ze bedziesz pisal takie glupoty na forum. ja bym raczej wspolczul hacka, a nie jeszcze cieszyl gebe. ja rozumiem - przeciwnik w wojnie, power abuser czy coś takiego, ale swoim zachowaniem nie czynisz przykrości shackowanemu graczowi, ale robisz z siebie, lekko mowiac, pajaca.

miter -> przemysl to co robisz, bo sie na tobie zawiodlem (choc i tak zapewne masz to w dupie)

zeus1985 09-05-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1420577)
bez urazy yavi ale to co ostatnio prezentujesz jest ZALOSNE. znamy sie nieco, nie spodziewalem sie ze bedziesz pisal takie glupoty na forum. ja bym raczej wspolczul hacka, a nie jeszcze cieszyl gebe. ja rozumiem - przeciwnik w wojnie, power abuser czy coś takiego, ale swoim zachowaniem nie czynisz przykrości shackowanemu graczowi, ale robisz z siebie, lekko mowiac, pajaca.

miter -> przemysl to co robisz, bo sie na tobie zawiodlem (choc i tak zapewne masz to w dupie)

Wybacz, ale czy oni myśleli o graczach których zabijali bez przyczyny? Którym kradli Armory (PA) itp? Chyba nie... Więc mam prawo się cieszyć że dostali na to na co zasłużyli.

Nie nie mam tego w dupie. Mam hunta za to, że nie chciałem dopuścić do uwalenia Łukasz na larwach, i myślisz że to jest fair?

@Down
Czy ja mówię, że jest najlepszym? NIE
Jedynie mówię, że należało im sie, i teraz to oni są wkurzeni bo dużo stracili, a Ci którym zabrali się cieszą ;)

Sprawiedliwość?

Siggurdius 09-05-2007 16:55

mimo ze dlugo siedzialem cicho, wiem co robil deaa~. o morsonie tez slyszalem troche niemilych rzeczy, ale ja poznalem go jako spoko goscia, ktory nigdy nie odmawial pomocy gdy byla potrzebna. szkoda mi go :(

zeus, jaki kto by nie byl, jednak hack nie jest rozwiazaniem najlepszym, choc dla wielu ostatecznym

pozdrawiam

Alleran 09-05-2007 17:03

Spoko koleś który "wyszczekał" draz11towi że expie sobie z eq Zeusa po tym jak nie udał mi się anihilator :) bardzo spoko koleś. Lepsze było jak się z dwoma trzeba było na anni umawiać bo ani jeden ani drugi nie wiedzieli kiedy idziemy B)

Miterek 09-05-2007 17:03

uwzaj na siebie a nie martwisz sie o innych i idz do wanted

RL_Tegax 09-05-2007 21:00

Miter pojedz go jak dogsa a nie... bo innej opcji w tej szarej rzeczywistosci dzieci neo nie widze.

zeus1985 09-05-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1420692)
Spoko koleś który "wyszczekał" draz11towi że expie sobie z eq Zeusa po tym jak nie udał mi się anihilator :) bardzo spoko koleś. Lepsze było jak się z dwoma trzeba było na anni umawiać bo ani jeden ani drugi nie wiedzieli kiedy idziemy B)

Trzeba było jakoś się podlizać...
Przynajmniej wiem jedno: Można Ci ufać w 100% :* Greyowi też i paru innym osobom :)

Btw, jak maturka? Mam nadzieje że będą same 5 i 4, bo inaczej skopie Ci dupę >.<

Miterek 09-05-2007 23:44

Yavi, a mi tez mozna ufac czy nie?:)

Kraks 09-05-2007 23:49

Wazne,ze ja Ci ufam Miterku!B)
Siggurdius@
Hey Zioom widze ze,ch*ja wiesz a sie udzielasz.O ile pamietam to Miter czy Yavi brali udzial w wojnie,a Ty siedziales cicho i placiles Drazowi za prt

zeus1985 09-05-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miterek (Post 1421749)
Yavi, a mi tez mozna ufac czy nie?:)

Hmm... Ufam Ci jak bratu, ale że nie mam brata, to nie ufam Ci na tyle abyś w moim Eq paradował. Łukasza znałem z RL, Allerana i Greya od 2 lat, i nie jedno razem przeszliśmy ;)
Nie obraź się ;(
Jakoś na B-roba z tego Paladina Cię nie porobiłem, ba jeszcze na dodatek powiedziałem Ci prawdę, że to ja go mam ; ]

@Up
Może i masz racje, ale mimo to lubię Siggurdiusa. Nie chciał się angażować w wojnę? Jego sprawa, wolał robić test na tutora i spokojnie lv trzaskać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39.