![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o co ci chodzi ? przeciez tu i tak gra 200 osób -.-
|
Cytuj:
|
@Adelao
Jak cie tot ak bardzo interesuje... tak wstalem rano, bo jechalem na mecz, i sie wyroilem wczesniej niz zwykle, to se kompa wlaczylem...moj tata jest gornikiem, mzoe cos ci mowi Ruda Śląska-Halemba? jak nie to wlacz czasem tv... i nie mow ze ja maniacze, bo o jakiej porze nie wejde na gg adelao zawsze, ale to zawsze "Zaraz Wracam" ty chyba wogule kompa nie wylaczasz^^ PS. Na galanie spokoj.... Ale czy na pewno?:>;) B) PS2. To forum Galany, a nie "O wszystkim i o niczym" @Edit 21:32 Fajkowy-Lolus [25]: Nie wiesz keidy tom ebdzie?;/ 21:32 Dejwidek [140]: pierdol sie zjebie 21:32 Dejwidek [140]: ignore Czasami rozumie Szwedow, dlaczego czują sie lepsi i madrzejsi... @DOwn Maly szczegolik... |
@up
Tez rozumiem Szwedow, dlaczego czuja sie madrzejsi... PS pisze sie bez kropki na koncu :p ;) |
ja w sumie lubie szwedów nic mi nigdy zlego nie zrobili <niewiem jak Wam>:] i nie boje sie o to ze wszystkimi zyje dobrze, ale to moze do pierwszego deda :o
|
Zauwazyliscie ze wiekosc Szwedow z Galany ma chary na Nebula?Moze to tam wlasnie gra Konda?:D :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To ja walne offtopa... oplaca mi sie zamienic fajkwoego(bez pacc+Hunted) za 60+ EK(pacc+da sie zalatwic free:P) oba chary na galanie...;]
|
Cytuj:
Zawsze kiedys jestem na Zara Wracam siedze na kompie, jak mnie nie byla daje w komencie z/w :D @up Nie oplaca sie kupowac/zamieniac postaci z rec-keyem x) Ps Spadam na Europolgola x] bede za jakis czas x) |
..
@aragorn
WYmien sie !! Bedzie sie chociaz oplacalo cie zabic. |
Cytuj:
Szkoda wogole fraga:D |
..
2 lvle mniej to 2 lvle mniej :].
|
Niech sobie chlopak pogra. Przynajmniej raz w zyciu , moze i nie na dlugo ale wejdzie na ten 60 lvl~ :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Eskimos
W czwartek i piatek o 17 trening... przyjdz z modym, bo moglibyscie troche pobiegac, a nie ciagle gracie w tibie...^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |