![]() |
@up
heheh, a może oddali konta komuś innemu na exping ? i jak oni wyexpią duże lvle to będą dopiero atakować ?:P A tak w ogole zastanawia mnie co sie stało z dawnymi ludźmi z vision co atakowali i wygrywali ? Czyżby już nie grali inni na tych kontach ? tylko Ci co założyli te konta ? Dziwi mnie to troche. I po cholere oni zaprosili tyle ludzi do swojej gildii? przecież było mniej ludzi i dawali sobie rade. Dla mnie troche podejrzane. I dziwi mnie jeszcze czemu nikt z vision sie nie wypowiada na forum. |
Furora off.
No swietny moment dla was Vision. Moze wkoncu zobaczycie to zolte,duze,swiecace na niebie. Moze jakies wojenne taktyki obmyslicie w piaskownicy. p&p jol. :* |
Cytuj:
@ topic FRAGI! FRAGI! FRAGI!!! więcej krwi Panowie ;D |
mam takie pytanie: czemu vision expi, a dusski nie grają i co t tym idzie nie expią
|
Cytuj:
Jak ktos chce miec taki nick to niech sobie robi. Mnie smiesza tacy ludzie jak Ty. |
A mnie śmieszą takie rozmowy na forum na którym jak sama nazwa wskazuje powinno rozmawiać się na temat wojny Vision vs Duskiness ;) Więc opanujcie swoje emocje, a jak zamierzacie obrzucać się obelgami to ustawcie się na jakiś czat czy coś zanim zamkną nam kolejny temat B)
|
Cytuj:
Bo przecież na open battle'ach (^^) więcej wiary=większe obrażenia... Zawsze bedzie ktoś do pomocy itc. Jedynym mankamentem tego, są niższe lvle, które łatwiej ubić. Ale cóż to ich decyzja. Wiedzą, że ryzykują. Hail open battle ! :D (jeżeli któraś ze stron chce pokazać że jest best, to niech zrobią OB ) [i tak wiemy że to niemożliwe xD] |
Masskick`s
Ma'rin
May 05 2007, 19:33:29 CEST Died at Level 122 by a hero Venz May 05 2007, 11:54:55 CEST Died at Level 119 by a warlock Ptaaq May 05 2007, 19:11:14 CEST Died at Level 120 by a warlock Szkoda, że z nocnego sneak`a nic nie wyszło, zaraz po zalgowaniu sie kliku członków Duskiness wpadła ekipa 24/7. No ale nie ma tego złego... (patrz wyżej). |
Kolejny piekny, sloneczny dzien
Venz May 05 2007, 11:54:55 CEST Died at Level 119 by a warlock Ptaaq May 05 2007, 19:11:14 CEST Died at Level 120 by a warlock Ma'rin May 05 2007, 19:33:29 CEST Died at Level 122 by a hero EDIT Cytuj:
CO TO MA WSPOLNEGO Z VISION I DUSKINESS?? |
@ off topic
Wyłączyli serwa ;( a chcialem 35 dzisiaj a tu lipa ;/ @ topic Duski nabierają tempa :D A co do Moki.... Co się zwlecze nie ucieczę ;] @edit szaleję... poszedłem na wyv i woi w pierwszej ;s rox ;d |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo, rzeczywiscie Vision expi...A Zwidek całkiem dobrze sobie radzi, tylko lepiej zeby uwazal zeby po niego tam paru chlopa nie wpadlo xDD |
Cytuj:
a tak btw, to co masz w podpisie to niezle fake, pomysl troche, postac na levelu 67 z exura vita to albo pall, albo sorc/druid. a ue od 194 msa daje dmg ~1500 hp. wiec ty sie zastanow jakim cudem szlo by 67-lvlowa postacia puscic vite po takim ue? zal? twoj nick mowi sam za siebie - "pOkEmOooOooN.... cHy joOoSh FFsHyStKiE MaSh? xDDDDD" fragi juz niedlugo ;> |
194 ms - 1500 z ue ?
rotfl |
Chyba w monstera :)
|
Masskicki byly po stronie duskow HMmmmm...
Czy dzis sie los odmieni? zobaczymy Tymczasem elo fifti jol cze rap :) dajemy marchew joL! |
@Anaboll
Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 1014 do 2028 Podziel to na 2... Pall na 67 lvl ma szanse przeżyć mądralo;p |
Cytuj:
kicki lagi sa dla kazdego nie wiem co sie dzieje z furora a juz tyle akcji planowalismy :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |