Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127285)

Grejfrut 16-05-2007 17:38

Cytuj:

Na wszystkich serverach pvp (oprocz askary) jest tak ze klepiesz sobie kogo chcesz .ewentualnie do prota tego co chcesz lac zagadasz co jak kiedy dlaczego...
Nie wyjezdzasz z ss ktore moga byc zfakowane bo to nie ma sensu, a pa jest i bedzie =]
I to jest właśnie podejście typowego Polaczka. Takich to tylko brać do góry i wieszać za jaja.

Gram na Askarze kilka miesięcy, mam już ten prawie 60 poziom i nigdy nie wygoniono mnie z jaskini, nigdy nie zabito mnie bez powodu (no, raz, ale to przez wlasna glupote). Dodam, ze zacznyjac gre na tym serwerze nie znałem nikogo.

Do tej pory Rexis kapitalnie rządziło światem, wszyscy abuserzy czyt. Polacy, przynajmniej w większości, byli tępieni. Jednak z czasem pojawiało się coraz więcej takich ludzi jak Ty, to i Rexis sie wkurzyło i zaczął się chaos. PA na Askarze było w minimalnych ilościach.
Gdy wojnę wygra drużyna "R", jestem pewien, że będzie tak jak dawniej, czyli spokojnie. Do tego powinniśmy wszyscy dążyć, do stworzenia idealnego świata, takiego, jakim według mnie była Askara w przeciągu ostatnich dwóch lat.

necrid17 16-05-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grejfrut (Post 1434509)
I to jest właśnie podejście typowego Polaczka. Takich to tylko brać do góry i wieszać za jaja.

Gram na Askarze kilka miesięcy, mam już ten prawie 60 poziom i nigdy nie wygoniono mnie z jaskini, nigdy nie zabito mnie bez powodu (no, raz, ale to przez wlasna glupote). Dodam, ze zacznyjac gre na tym serwerze nie znałem nikogo.

Do tej pory Rexis kapitalnie rządziło światem, wszyscy abuserzy czyt. Polacy, przynajmniej w większości, byli tępieni. Jednak z czasem pojawiało się coraz więcej takich ludzi jak Ty, to i Rexis sie wkurzyło i zaczął się chaos. PA na Askarze było w minimalnych ilościach.
Gdy wojnę wygra drużyna "R", jestem pewien, że będzie tak jak dawniej, czyli spokojnie. Do tego powinniśmy wszyscy dążyć, do stworzenia idealnego świata, takiego, jakim według mnie była Askara w przeciągu ostatnich dwóch lat.

Czy ty masz cos z glowa nie tak? Pierdolisz az mi sie zygac chce! Uwarzasz ze wyznaczanie ludzia ile expa moze wbic danego dnia, nie pozwalanie im wybic sie z lv a jak to juz zrobi dojerzdzanie go jest wedlug ciebie pojeciem idealnego swiata? Kazdy kto ma jakies pojecie o Askarze to wie ze gadasz bzdury i nie musze dalej ciagnoac tego posta...

krzysheak 16-05-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grejfrut (Post 1434509)

Nie placz plx mr. noob bo ci jeszcze pocieknie :/

Pieczarek 17-05-2007 18:17

Jeżeli uwazacie ze askara to świat z PA to chodzcie na Nebule Valorie albo Pandorie :)

krzysheak 17-05-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pieczarek (Post 1436144)
Jeżeli uwazacie ze askara to świat z PA to chodzcie na Nebule Valorie albo Pandorie :)

Racja... Askara nie jest swiatem pa ma to dobre jak i zle strony, dobre to takie ze nie padasz , nie tracisz expa eq itp
Zla strona natomiast jest to ze pozwala sie to wybic kazdemu, nawet najwiekszemu noobowi + z tego powodu ceny ida w dol :P i teraz np. rots wart jest 10k a rok temu trudno bylo kupic po 100k :s

Goku123 17-05-2007 21:16

Ja Słyszałem Ze Gildian Pokemon Chce Sie Bic Z Rexis Czy To Prawda??

Pitch_Black 18-05-2007 00:57

Silc padł drugi raz.
5-3 dla Pokemonów xD

Eno 18-05-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goku123 (Post 1436467)
Ja Słyszałem Ze Gildian Pokemon Chce Sie Bic Z Rexis Czy To Prawda??

Nie ze chca tylko juz walcza.

Fragi 5:3 dla Pokemon - Przed chwila padl Silc.

krzysheak 18-05-2007 09:06

Silc to niezly pg , w ciagu 7 miesiecy wbil caly 1 lvl =O znaczy wbil 3 ale 2 juz stracil :D

HAIL WYMIATACZE Z POKEMONOW! ;d

Swiontas 18-05-2007 16:26

juz 5-5 ;/

Shastka 18-05-2007 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1436961)
Silc to niezly pg , w ciagu 7 miesiecy wbil caly 1 lvl =O znaczy wbil 3 ale 2 juz stracil :D

Nie samą tibia człowiek żyje... No ale jak ktoś tego nie rozumie...

krzysheak 18-05-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shastka (Post 1437343)

Jak na takie time countery (po 120 hrs+ kazdego miecha) to silc cos malo expi :D

Igrexou 19-05-2007 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shastka (Post 1437343)

Niektórzy są niedojrzali, niedorozwinięci i nie potrafią zrozumieć...

Zhuki 19-05-2007 13:26

Ice w pokemonach czyzby znowu spy ?

Frisbi 19-05-2007 15:21

Nowa wojna, tym razem middle leveli.

http://forum.tibia.com/forum/?action...8&pagenumber=1

Do boju Thunder Brothers! Dzisiaj idziemy robić pierwsze fragi :baby:

Tylko oby high levele się nie wtrącali ...

Bourne 19-05-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zhuki (Post 1438883)
Ice w pokemonach czyzby znowu spy ?

Ice znow byl na jeden z akcji i pokemon przegralo 2 fragami jeden z ownerow mowi ze 2 sprzedawal a ten drugi mowi ze to byl 3 ale juz nie gra na Ice.
Kto to zrozumie :D

Pitch_Black 19-05-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bourne (Post 1439319)
Ice znow byl na jeden z akcji i pokemon przegralo 2 fragami jeden z ownerow mowi ze 2 sprzedawal a ten drugi mowi ze to byl 3 ale juz nie gra na Ice.
Kto to zrozumie :D

Ni chuja nie idzie się kapnąć OCB.
Arymen i New Hope też mają wojne.

Swiontas 19-05-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frisbi (Post 1439119)
Nowa wojna, tym razem middle leveli.

http://forum.tibia.com/forum/?action...8&pagenumber=1

Do boju Thunder Brothers! Dzisiaj idziemy robić pierwsze fragi :baby:

Tylko oby high levele się nie wtrącali ...

ale se reason wybraliscie :baby: :baby:

ten koles co dal link z keyem to sam mial chacka i konta nie odzyskal bo rec-keya nie mial. to poprowstu inny chacker ;p a rl ovner tego kolesia nawet anty wira nie ma

Swiontas 22-05-2007 18:14

9:3 dla Rebelions

krzysheak 22-05-2007 18:39

Mr. Euh Know zaliczyl glebe... =]
SWEET :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30.