![]() |
Cytuj:
Gram na Askarze kilka miesięcy, mam już ten prawie 60 poziom i nigdy nie wygoniono mnie z jaskini, nigdy nie zabito mnie bez powodu (no, raz, ale to przez wlasna glupote). Dodam, ze zacznyjac gre na tym serwerze nie znałem nikogo. Do tej pory Rexis kapitalnie rządziło światem, wszyscy abuserzy czyt. Polacy, przynajmniej w większości, byli tępieni. Jednak z czasem pojawiało się coraz więcej takich ludzi jak Ty, to i Rexis sie wkurzyło i zaczął się chaos. PA na Askarze było w minimalnych ilościach. Gdy wojnę wygra drużyna "R", jestem pewien, że będzie tak jak dawniej, czyli spokojnie. Do tego powinniśmy wszyscy dążyć, do stworzenia idealnego świata, takiego, jakim według mnie była Askara w przeciągu ostatnich dwóch lat. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli uwazacie ze askara to świat z PA to chodzcie na Nebule Valorie albo Pandorie :)
|
Cytuj:
Zla strona natomiast jest to ze pozwala sie to wybic kazdemu, nawet najwiekszemu noobowi + z tego powodu ceny ida w dol :P i teraz np. rots wart jest 10k a rok temu trudno bylo kupic po 100k :s |
Ja Słyszałem Ze Gildian Pokemon Chce Sie Bic Z Rexis Czy To Prawda??
|
Silc padł drugi raz.
5-3 dla Pokemonów xD |
Cytuj:
Nie ze chca tylko juz walcza. Fragi 5:3 dla Pokemon - Przed chwila padl Silc. |
Silc to niezly pg , w ciagu 7 miesiecy wbil caly 1 lvl =O znaczy wbil 3 ale 2 juz stracil :D
HAIL WYMIATACZE Z POKEMONOW! ;d |
juz 5-5 ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ice w pokemonach czyzby znowu spy ?
|
Nowa wojna, tym razem middle leveli.
http://forum.tibia.com/forum/?action...8&pagenumber=1 Do boju Thunder Brothers! Dzisiaj idziemy robić pierwsze fragi :baby: Tylko oby high levele się nie wtrącali ... |
Cytuj:
Kto to zrozumie :D |
Cytuj:
Arymen i New Hope też mają wojne. |
Cytuj:
ten koles co dal link z keyem to sam mial chacka i konta nie odzyskal bo rec-keya nie mial. to poprowstu inny chacker ;p a rl ovner tego kolesia nawet anty wira nie ma |
9:3 dla Rebelions
|
Mr. Euh Know zaliczyl glebe... =]
SWEET :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |