![]() |
Revico misiu xD powodzenia tobie i innym giposom w wojnie ;)
Jak co wbij czasem na askare i pyknij na Owen Immortal (kiedys bylem Morgando xD) |
Cytuj:
lol Nowy owner No jak dostałem chara to chyba nowy owner.z Eq chodzi tobie o MPA i SOV ? - to niedostałem tylko porzyczyłem od lana jezeli verbi i tak niegrał to ja je miałem a jak chciał to oddawałęm. Ty no bardzo dobrze teraz zazynam rzeżbe :] i wchodze szóstke weidera edit : Dagooto eye dołoczył do wojny |
Cytuj:
KILLING IDIOT WHILE HE BOTS OWNS ONWS |
Cytuj:
|
GIPO powinno wygrać, ale rowież w to wątpie
|
Cytuj:
|
<lol3>
@All
gówno prawda nie znacie kafesa a mowicie siedzialem w trapie by 6 szwedow(adorables)przyszedl i pomogl mi wyjsc a polowa innych "friendow" udawala afk,dala loga itd a z kim trzyma jego wybor @Collios ta ta ta masz do kogos problem ze nie walczy to bylo nie rookowac chara i walczyc jesli ktos nie jest w cVg lub gipO to znaczy ze nie walczy bo sie boi? nie jestem w cvg ani gipO a z firkiem jebnelismy trapa ariocowi gdyby przyszedl tras lub efferus kto wie jaki by byl koniec nie urac ze nie ma kropek przecinkow usmieszkow i tych wszystkich innych gowien ;) |
Cytuj:
TAK TAK Kafes nadal obrazaj innych ! Każdy wie ze jestes prostakiem i nieumiesz rozmawiac jak normalny człowiek :( . Kiedys myslalem ze jestes spoko ... Zalosny jestes Kafes. |
Cytuj:
raz na jakis cza wyskoczy z jakims textem wiesniackim ,ktora nie ma nic wspolnego z trwajaca rozmowa :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
no i sam wiesz ze nie kłamie :-) // a i powiedz mi od kiedy na forum sie rozmawia ? forum jest od spamowania i pisania "różnych rzeczy", chcesz poklikac to napisz w tibjiji ;o |
May 10 2007, 21:04:20 CEST Killed at Level 119 by Efferus
bez blesow padl :D |
zapomniales napisac kto :]
|
Cytuj:
Tymczasem WRI wzmacnia skład, do gildii powraca Ztekarn |
Lurran Lowe
May 08 2007, 16:24:31 CEST Killed at Level 141 by Tras Lowe lol :D |
Morkiego padl.
Morki Warrior May 12 2007, 08:56:51 CEST Killed at Level 96 by Nyxe and by Elaro Morki byl zawsze chyba bezkonfliktowy ciekawe za co padl? |
Cytuj:
|
nie ;] nie gra nim
|
a ja mam pytanie czy lan nadal gra aiwenem?? bo był na allegro ale chyba nie poszedl
|
NIE lan niegra i ma wyjebana w to gre tak jak ja i spem :D ma aiwena ma all kase itemy i wszystko ale niema tibi na kompie i uwierzcie ze juz niewruci do tej gry szybciej ja bym zaczol grac niz on :D Teraz to my sobie w cs ciupiemy od czasu do czasu hyhyhy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:46. |