![]() |
Przydałby sie poradnik dla sorca;) Aktualny ofkorz.[
Mi nie potrzebny ale zapewne innym tak:) Pzdr! |
Ja tam mogę opisać Ankrahum lub Darashie, ewent. Liberty Bay :D.
Mogę jeszcze opisać Foribidden Islands, bo tam jest pięknie. :D |
A czy mógłby ktos zrobic cos takiego jak jest kalkultor expa to ile many na mlvl w kazdej prof??:confused:
|
Ile many na mlvl masz tutaj:
http://www.tibiacity.org/library/Ml.php |
Cytuj:
|
Jakby ktoś chciał mogę napisać poradnik dotyczący wszystkich lbu większości rare itemków. Dokładne opisy itp. Robiłem już coś takiego na tibia.org.pl ale brakowało w nim ss-ów. Tu sie bardziej postaram;] Będzie dokładniejszy niż Gremlina;p Bez obrazy;]
@Edit Własnie przeglądałem tematy i stwierdzam... że jednak taki poradnik jest potrzebny:/ Co za nooby tu piszą... gówno wiedzą a się wymądrzają. Lepiej żeby zajął się tym ktoś mądrzejszy;p ;] |
Ponawiam prośbę o poradniku dla nowych posiadaczy PACC'a :)
|
A moglibyście zrobić poradnik o Kopalniach w Kazz? Tzn. Mapki i na tych mapkach co gdzie można spotkać.
|
przydałby się poradnik o mieście małp
|
Jak komuś się przyda, to chetnie zrobie dla nowych posiadaczy PACC. Ale czy napewno sie przyda? :confused:
|
słuchajcie.
No ja zrobiłem bardzo ładny poradnik o pieczeniu ciast, został on zaakceptowany przez ludzi z dobrą opinią, nota wynosi 5 ;) dodaj 100+ pozytywnych postów.
Pozdrawia Lillius. |
przydalaby sie mapka z respem na oasis tomb :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mam propozycję, ale trochę czasochłonną i wymagającą wiedzy.
Myślę, że przydałby się kolejny poradnik o skillowaniu, ale zawarte by w nim były inf. o: - z jaką bronią - na jakim potworze - z jakimi skillami - na jakim "trybie" (balance, full atk, def). Chodzi o informację gdzie, czym i kiedy najefektywniej skillowac. Kto by się podjał? |
Przydal by sie poradnik o nowych, ciekawych sposobach zarabiania pieniedzy. Nie interesuje mnie podanie : Lootowanie zarobek od 2-10k na godzine bla bla bla tylko podanie przykladów. Co robic, gdzie lootowac, gdzie kabinowac.
|
Cytuj:
|
Witam. Ja bym bardzo prosił o napisanie poradnika dotyczącego utworzenia połączenia manualnego neostrady pod windows XP, do modemu Sagem 800 F@st. Jest temat dotyczący tego ale pod winde 98, co rozni sie dosyc wyraznie. Pozdrawiam i mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto by sie podjął tego zadania ;)
|
Ktoś mógłby zrobić artykuł o wszystkch (lub większości) NPC
wielu osobom by się przydał. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |