![]() |
Ahhhhh Kafar~ Hero!!!!
Kafar~
Jedno słowo tylko tutaj pasuje H*&^ głupi..... Patrz wyraźnie co PISZE, a nie przekręcasz -.- Czy napisałem, że Dalolo jest najważniejszy na Morganie ..... NIE!!! Więc weż okularki i popatrz co pisze....... BTW. NICE AVIS:D:D:D:D:D Hawan~ |
Cytuj:
|
@Faumik & Hawan
See you in game. I mówię, że żaden Lolalodalo wam nie pomoże. @Helixers LUDZIE! Do schronu! Armia URIZY powraca! @Avis To ten wypadek z kafarem... no coż zdarza się...nie każdy jest idealny...a takie wypadki zdarzają się dość często ;) <I mean In Tibia> Fakt...wojna trochę stoi..ale to nic xd |
...
Cytuj:
Jeśli mama cię nie kocha, to mi przykro affff;(:( 2.Nie ziomuś to ty pomyliłeś tematy..... All time mnie obrażasz, ale szczerze mówiąc WISI MI TO...... Dla mnie jesteś jedynie jakimś dzieckiem (max 12 lat:baby:) , które musi się nabuzować przed kompem, bo w szkole i w domu pie*&^ cię ostro w ryj;(;(...... P.S. Uprzedzam pisz ziomuś o wojnie i nie bluzgaj:evul:.... @Topic Co się stało z Wichura~, why odszedł??:cup: Jak narazie to RN przeprowadziło może z 2 udane akcje...... P.S.Szukam ludzi do guild 40+ jak coś pisać na Grze.... Hawan~ |
Cytuj:
Hmmm ... jeśli Ci to ,,Wisi" to czemu go obrażasz? Udajesz siebie za kogoś kto ma 20 + lat ? , to właśnie ty jesteś dzieckiem, gdybyś był bardziej ,,dorosły" to byś nie pisał takich głupot. Wedle przysłowia czy czego tam - ,,niech mądrzejszy ustąpi" B) POZDRO |
Cytuj:
A co ty obciagasz Avis znowu ze free jestes ? Pozatym chyba nie musze mowic kogo pierdola ostro w ryj...tylko ze ciebie slyszalem ze na miescie. :( |
A mi drogi Hawan_such_a_pro_plejah nie odpowie :'(?
@topic RN przeprowadziło 2 udane akcje? To znaczy? |
Cytuj:
Ale jestes koks szkoda tylko ze z domku nie wychodzisz 8o Cytuj:
Ps. My sobie Havan porozmawiamy na Miescie i w tedy pokazesz na co sie stac :baby: |
Victeron ban? xD
|
Cytuj:
|
Za twarz...
|
Royal Navy
Czy to prawda ,że Royal Navy powiedziało "Kto nie jest z nami,ten przeciwko nam" obiło mi się to o uszy dlatego pytam :)
|
A czy to prawda ze Avis powiedziało "kto nie dołączy do nas po wojnie będzie Hunted"
|
To widocznie ci sie tylko odbiło o te uszy, musisz je umyć i przestać spamować forum.
|
Cytuj:
Same to you z tym spamem ;) @A vic bana ma? jakoś nie zauważyłem ;P |
Jakiego bana, co wy pierdolicie... >.> Ploteczki forumowe lmao
|
Cytuj:
|
Jak macie się zajmować plotkami i zadawać pytania zrobiłem oddzielne forum. ZAPRASZAM. B) POZDRO
|
@Nirek
Jak wielkim idiotą trzeba być, żeby podczas wojny 77msem nosić AoL? :) Ogólnie to gz, zabijając jednego tracicie dwóch <3 |
Wiesz co Vacek ... Sram na Ciebie i twoja opinie ale jesli chodzi o Nirka to niz padl dal nam BP. Co do wojny to wrocimy niebawem zalicze tylko szkole i rozpizdziel bedzie :) Szkoda bo juz prawie Trixtara i Isopeth padl.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |