Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   DarkEden (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12913)

Matt 15-10-2004 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Warloczek
No dobra było mineło, stało się-trudno, mam alga neutral, jak masz ujemny algin i zabijesz slayera to ci zwrasta :D , ale teraz nie wiem jak nabic wiekszy algin, znalazlem swietne miejsce do zarabiania, chodze na invisible i zbieram to co inni zostawiają(zarobilem tak juz ponad 1M tamte głowy chodzą w cenach 15-25k to jest cool a do tego jakies bronie po 30-80k).
Jest fajnie, tylko 1 mi sięnie podoba-slayerzy nie dają expa, od paru dni bawięsięz nimi i cały czas mam 45lv :/
hmmmm....no to małe ogłoszenie
Sell
-Spilery Robe lv35+
-Bear Spilery robe lv39+ STR+2
-Levitated Cloack lv55+ (female)
-Fist knuckle
-Yeti's Craw Atc. Speed +10
To chyba all
Off topic
Matt jak popatrzyłem na twój awart to myślałem że to ryba, ale teraz idze że to smok, ale bardziej rybe przypomina...

Hehehe :P ej możesz mi pokazac to miejsce :P ?

Ithelios 15-10-2004 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt
Hehehe :P ej możesz mi pokazac to miejsce :P ?

Chodzi mu zapewne o Holy Land of Adam(głowy po 15-20k:) )

Warloczek 15-10-2004 23:14

Dokładnie tak, to jets to miejsce, "Lake Timor SE" jak jestes na peronie to leć w dół a potem już trafisz, albo poszukaj tunelu.
Aja znowu jestem "Evil" zapuściłem swampa kolo wlazł sięzabił i mnie się algin zmniejszył X(
I znowu czeka mnie 2-3 dni polowania na slayerów

Matt 16-10-2004 08:48

o dzienki :P

Faxero paladyn 16-10-2004 09:05

Yeah.......... mi juz nie trzeba pomocy sam posiedzialem nad ta gra 12 godzin i wszystko sie wyjasnilo jestem vamp 38 lvl nick ravenfon jak ktos chce na slayersow to msg do mnie........ :D Calkowicie koncze z tibia........

Polny Lowca 16-10-2004 09:40

ja mam dopiero 36 lvl i dzisiaj jakspotkam adadrasa to ide z nim na cos :P

@edit
Warloczek moge stobą isć na slayery :P <>ALIGN VERY GOOD PLX<> :P

Fadix 16-10-2004 10:34

sory

Przepraszam wszystkich ale dawno nie ogladalem forum
Warloczek:nie dostalem zadniej wiadamosci
jezeli ktos chce do party to mowic tu albo gg 6334500

soofka_15 16-10-2004 12:10

A jest jakaś polska strona poświęcona tej grze? Bo na google patrzyłem i tylko o tej karciance były.:(

Adaras 16-10-2004 13:11

Adam's Holy Place i Raohm Dungeon (B1 i B2) rox ;)

Z Raohma po 30-45minutowym huncie wynoszę vampirem 1mil (dla slayera 2mil), a z Adam~ 1-2 (Slayerem 3-4) =]

Sir Patologia 16-10-2004 15:19

@Faxero paladyn
Już 38 ja dopiero 32.
Kiedy lecimy na slayersów. Ja też skończyłem z Tibią.

Co do rangi to za zabijanie potworów też dostaje się ranke (wiem bo sprawdzałem).
Za slayersów dostaje SIĘ EXPA! SPRAWDZONE! Brakowało mi niewiele Expa i dednełem slayersa i LVL UP:D.
Ok wszystkie VAMPY którzy lubią katowaćć :) slayersów niech zapiszą się do
Mojej Gildi ::.Bloody Vampires.::
Moje GG :1957536
Nick: ::.Polak.::
strona WWW: ::.www.killersslayers.prv.pl.::

Faxero paladyn 16-10-2004 21:19

Elo wam, mam parę pytań:
-W czym powinny pakowac vampiry?, Bo ja na początku pakowalem we wszystkich 3 cechach a póżniej w INT, czy dobrze zrobilem?
Mam 40 lvl 54 STR 41DEX i 83 INT czy takie powinien miec vamp?
- Czy znacie jakios dobry exp na ktorym 40 lvl vamp mialby szybko lvl up?
-Co to storage? Kupilem je ale nie zauwazylem waznych zmian?
-I ostatnio urosla mi ranga, chyba dzieki slayerom...... Bo bardzo duzo na nich huntuje....

Warloczek 16-10-2004 22:02

Storage to cos w rodzju "depo".
Co do cech to ja tak samo na poczotku w 3 cechy walilem
i teraz wyszlo ze mam 49str
79dex
103int
Wg. mnie to w int trza pakowac i w dex
Co do expowiska to polecam castle rasen.
Ranga rośnie od bycia w party, a od slayerów to nie wiem...

Faxero paladyn 16-10-2004 22:34

Dzieki warloczek ale wlasnie chyba dobe expowisko znalazlem a mianowicie w Holy lands of adams czy jak to sie nazywa....

Master Sparco 16-10-2004 23:28

Siema mam 38 Wampirka ale znudzila mi sie gra to ja wywalilem !! :) aha Wampiry to najbardziej chamska rasa pod slancem ciagle silniejsi mordoja slabszych nie dalo sie expc skoro zaraz brzlatywala 105 wampirzyca i cie u*******ala X( X( Sux
re up @ Co do Dawania w Vampirkach to dajesz W inta Przedewszyskim i potem w dexa troche a sile mozesz olac i tak nawalasz z czarow

Faxero paladyn 17-10-2004 08:45

Warloczek, chyba raczej sie zapytam gdzie jest to Castle rasen bo holyland of adam robi sie niebezpiecznie..........Wiec jakbys mogl to opisz jak tam dojsc z perony...Aha i jak sie robi teleport bo caly czas mam go na czerwonym?

Edit: Czyzby darkeden byl lepszy od tibii? Dla mnie z pewnoscia - TAK!

Adaras 17-10-2004 10:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faxero paladyn
Warloczek, chyba raczej sie zapytam gdzie jest to Castle rasen bo holyland of adam robi sie niebezpiecznie..........Wiec jakbys mogl to opisz jak tam dojsc z perony...Aha i jak sie robi teleport bo caly czas mam go na czerwonym?

Edit: Czyzby darkeden byl lepszy od tibii? Dla mnie z pewnoscia - TAK!

Perona, rozmawiasz z NPC Murphy (kurde, opisałem drogę już wcześniej, znowu nie czytaliście...), wybierasz "I want to go to Castle Rasen", zostajesz teleportnięty, pojawiasz się w Castle Rasen. Całkiem fajny zameczek, jest wszysko. Na mapie masz zaznaczonych NPC'ów oraz "Rasen Einamon". To są podziemia, z Estroiderami, Golemerami i Shadow Wing'ami (całkiem dobry xp). Jednak polecam "Rasen Outer Castle" (też zaznaczone na mapie). W party jest tam naprawdę dobry exp, chociaż muszę przyznać, że mnóstwo tam Power abuserów (typu: "get out from this room or die").

Faxero paladyn 17-10-2004 10:27

Dzieki Adaras, czytalem caly temat ale widocznie zapomnialem.....

Raczeq 17-10-2004 17:41

Prubuje sie zarejsetrowac i takie cos po wypelnieniu formularza Warning: mysql_connect(): łĘą&laquo; ¸ąŔş ż&not;°áżŔ&middot;ů&middot;Î ŔÎÇĎż&copy; ČŁ˝şĆ&reg; '61.78.53.217'´Â şí&para;ô&micro;Çľú˝Ŕ´Ď´Ů. 'mysqladmin flush-hosts'¸&brvbar; ŔĚżëÇĎż&copy; şí&para;ôŔ&raquo; ÇŘÁ&brvbar;ÇĎĽĽżä in /home/sese/premium/db/s218_db_conn.php on line 6
Unable to connect to SQL server

Emil1 17-10-2004 18:13

Mam problem przy rejestraci. Co mam wpisać w ID. Bo czego nie wpisze nie moge się zarejestrować.

Faxero paladyn 17-10-2004 19:34

Emil, wpisujesz w miejsce przeznaczone na kod ID dowolne jakie sobie wymyslisz haslo, dajesz opcje akceptacji kolo okna z wpisanym juz ID i pojawia ci sie taka ramka - NIE ZAMYKAJ JEJ- nastepnie zjezdasz w dol tej ramki i naciskasz ok, i wyswietli Ci sie czy jest juz ono zajete czy nie (ID), pozniej to juz tylko wypelnij inne opcje i rejestracja gotowa..:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41.