![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokładnie tak, to jets to miejsce, "Lake Timor SE" jak jestes na peronie to leć w dół a potem już trafisz, albo poszukaj tunelu.
Aja znowu jestem "Evil" zapuściłem swampa kolo wlazł sięzabił i mnie się algin zmniejszył X( I znowu czeka mnie 2-3 dni polowania na slayerów |
o dzienki :P
|
Yeah.......... mi juz nie trzeba pomocy sam posiedzialem nad ta gra 12 godzin i wszystko sie wyjasnilo jestem vamp 38 lvl nick ravenfon jak ktos chce na slayersow to msg do mnie........ :D Calkowicie koncze z tibia........
|
ja mam dopiero 36 lvl i dzisiaj jakspotkam adadrasa to ide z nim na cos :P
@edit Warloczek moge stobą isć na slayery :P <>ALIGN VERY GOOD PLX<> :P |
sory
Przepraszam wszystkich ale dawno nie ogladalem forum
Warloczek:nie dostalem zadniej wiadamosci jezeli ktos chce do party to mowic tu albo gg 6334500 |
A jest jakaś polska strona poświęcona tej grze? Bo na google patrzyłem i tylko o tej karciance były.:(
|
Adam's Holy Place i Raohm Dungeon (B1 i B2) rox ;)
Z Raohma po 30-45minutowym huncie wynoszę vampirem 1mil (dla slayera 2mil), a z Adam~ 1-2 (Slayerem 3-4) =] |
@Faxero paladyn
Już 38 ja dopiero 32. Kiedy lecimy na slayersów. Ja też skończyłem z Tibią. Co do rangi to za zabijanie potworów też dostaje się ranke (wiem bo sprawdzałem). Za slayersów dostaje SIĘ EXPA! SPRAWDZONE! Brakowało mi niewiele Expa i dednełem slayersa i LVL UP:D. Ok wszystkie VAMPY którzy lubią katowaćć :) slayersów niech zapiszą się do Mojej Gildi ::.Bloody Vampires.:: Moje GG :1957536 Nick: ::.Polak.:: strona WWW: ::.www.killersslayers.prv.pl.:: |
Elo wam, mam parę pytań:
-W czym powinny pakowac vampiry?, Bo ja na początku pakowalem we wszystkich 3 cechach a póżniej w INT, czy dobrze zrobilem? Mam 40 lvl 54 STR 41DEX i 83 INT czy takie powinien miec vamp? - Czy znacie jakios dobry exp na ktorym 40 lvl vamp mialby szybko lvl up? -Co to storage? Kupilem je ale nie zauwazylem waznych zmian? -I ostatnio urosla mi ranga, chyba dzieki slayerom...... Bo bardzo duzo na nich huntuje.... |
Storage to cos w rodzju "depo".
Co do cech to ja tak samo na poczotku w 3 cechy walilem i teraz wyszlo ze mam 49str 79dex 103int Wg. mnie to w int trza pakowac i w dex Co do expowiska to polecam castle rasen. Ranga rośnie od bycia w party, a od slayerów to nie wiem... |
Dzieki warloczek ale wlasnie chyba dobe expowisko znalazlem a mianowicie w Holy lands of adams czy jak to sie nazywa....
|
Siema mam 38 Wampirka ale znudzila mi sie gra to ja wywalilem !! :) aha Wampiry to najbardziej chamska rasa pod slancem ciagle silniejsi mordoja slabszych nie dalo sie expc skoro zaraz brzlatywala 105 wampirzyca i cie u*******ala X( X( Sux
re up @ Co do Dawania w Vampirkach to dajesz W inta Przedewszyskim i potem w dexa troche a sile mozesz olac i tak nawalasz z czarow |
Warloczek, chyba raczej sie zapytam gdzie jest to Castle rasen bo holyland of adam robi sie niebezpiecznie..........Wiec jakbys mogl to opisz jak tam dojsc z perony...Aha i jak sie robi teleport bo caly czas mam go na czerwonym?
Edit: Czyzby darkeden byl lepszy od tibii? Dla mnie z pewnoscia - TAK! |
Cytuj:
|
Dzieki Adaras, czytalem caly temat ale widocznie zapomnialem.....
|
Prubuje sie zarejsetrowac i takie cos po wypelnieniu formularza Warning: mysql_connect(): łĘą« ¸ąŔş ż¬°áżŔ·ů·Î ŔÎÇĎż© ČŁ˝şĆ® '61.78.53.217'´Â şí¶ôµÇľú˝Ŕ´Ď´Ů. 'mysqladmin flush-hosts'¸¦ ŔĚżëÇĎż© şí¶ôŔ» ÇŘÁ¦ÇĎĽĽżä in /home/sese/premium/db/s218_db_conn.php on line 6
Unable to connect to SQL server |
Mam problem przy rejestraci. Co mam wpisać w ID. Bo czego nie wpisze nie moge się zarejestrować.
|
Emil, wpisujesz w miejsce przeznaczone na kod ID dowolne jakie sobie wymyslisz haslo, dajesz opcje akceptacji kolo okna z wpisanym juz ID i pojawia ci sie taka ramka - NIE ZAMYKAJ JEJ- nastepnie zjezdasz w dol tej ramki i naciskasz ok, i wyswietli Ci sie czy jest juz ono zajete czy nie (ID), pozniej to juz tylko wypelnij inne opcje i rejestracja gotowa..:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |