![]() |
Cytuj:
|
Jeśli chcecie pomoc LS w wojnie to nie kupujcie od NG items ;)
Wkoncu Demon armorem albo mpa wojny nie wygraja a kasa na runy i blessy im sie konczy powoli. @Myllion "Walke" nie napisalem "ę" zapomniales mnie poprawic? Prosze skoncz bo to jest forum nie wypracowanie z polskiego. |
Mannow nie jest i nigdy nie byl battle komanderem i nie bedzie :)
hmm a my uzywamy gg do robienia combo .. |
Cytuj:
|
Bez Mannow'a NG już parę razy by się rozleciało, no ale nie twierdze że jestem nieomylny... ;)
|
Ja mam aktualnie 40lvl, wbicie go zajeło mi okolo 45 dni :P
nie grana caly czas. Jestem nowy na tym świecie, ale widze co tu sie swieci i jestem po stronie LS oczywiscie, w przyszlosci bede chcial oczywiscie dolaczyc o ile bede mogl :> Zeczywiscie mannow to idiota, stoi w pz i rozkazuje, bo boi sie o swoj lvl -,- ale wy nie robcie random pk, bo czasami sie zdaza ze zabijecie kogos bez powodu z moich kumpli i wtedy tracicie sprzymiezencow, niby maly lvl ale w przyszlosci moze pokazac na co go stac :P Obsidia juz jest wasza, nareszcie ^^ teraz polacy zaczna zadzic :) PS. za ile chodza pirate itemy do addonu na czapke te z bossow, bo chce w nie zainwestowac, ale nieznam sie na cenach =/ 100k+? za sztuke? Troche glupio ze wszyscy znani z obsidi polacy korzystaja z forum tibia.pl. Ja mam juz bardzo dobrze opanowana tibia.org, ale moze sie przezuce jak tu sie wiecej dzieje :D w moim podpisie pierwszy link jest bardzo interesujacy wszystkie moje ss. Z amery(60ed) oraz nowe z obsidi aktualnie(40rp) bardzo zachecam do ogladania, ale to jest forum tibia.org, niestety =/ |
Mannow jest liderem ale nie commanderem
|
Nedomanus, a mozemy isc na tego pirata w sobote, a nie w piatek bo o 18;30 to juz tak sobie, ja wole tak okolo przed poludniem albo okolo 15. Da rade?
Napisz jak ci bedzie pasowac ;d |
Cytuj:
|
Znowu sie zaczyna takie cos ze na forum juz piszecie o wygranej wojne przez Polakow czy LS. Ostatnio sie skonczylo chyba wiecie jak. Wojna jest do wygrania wiec prosze nie pierdolic ze to juz koniec NG.
|
Cytuj:
|
@Romas
"Zeczywiscie mannow to idiota, stoi w pz i rozkazuje, bo boi sie o swoj lvl -,-" Nie na*******aj takich błędów plx ; ). Wątpie aby Mannow bał się o lvl, raczej o sławe itp ;] Padł bodajże przez playera dopiero 3 raz ; ) |
Dokładnie jak pan up wy już mówicie o wygranej, jak ta wojna może jeszcze bardzo ale to bardzo długo trwać i losy wojny mogą odwrócić się w każdej chwili o 360 stopni więc po co zapeszać?
|
Cytuj:
|
@ Pyro
Człowieku to nie jest 30 lvl, że jak powie coś to wcale tak być nie musi, chociaż 30 lvle mają czasami więcej odwagi / honoru niż niektórzy z h lvli X( Użyję już znanego nam powiedzonka "jeśli Sabagust chce robić z ryja szmatę to proszę bardzo" , jeśli to był żart to wcale być nie powinien i raczej znał tego konsekwencje :baby: |
NG rulez 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje, zle napisalem :D |
Cytuj:
|
@Romas jakos to zrobie ustawie sobie hunty i te piraty i sie dogadamy, mysle ze roboty nie bede mial za duzo na rl to sie da rade
BTW... Rambo wie ze ani NG ani LS ich teraz nie rusza to sie zaczyna power abusing na celgo n/c . . . dowod? ded maieva... zainteresowanych odsylam do topica na tibia.com |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |