Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Witaj w Svargrond. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129780)

Adow Adan 19-05-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorc-from-hell (Post 1439820)
No ale ile jest wysp dla pacca a ile miast dla facca? nic by sie niestalo jak by zrobili tylko 1 nowe miasto dla facca :confused:

Dla Facc: Venore,Kazodroon,Thais,Carlin,Ab'Dendriel
Dla Pacc:Ankrahmun,Darashia,Port Hope,Edron,Liberty Bay

Jak umiem liczyc głównych miast jest po 5 chyba nie? ;>
Nic by sie nie stało? Duzo by sie stało.

Co do tego ze cos dla facc , po co? Nie ma gdzie expic? Zartujecie chyba:
Poh,Elf Fortess,Orc Fortess,MOLTS,Draconia,Mintwalin,Ghostland,Dark Catedral,Mount Sterum,HellGate,Kopalnie w Kazz,Fibula <---- Tyle wolnych miejsc dla 8-50 lvl wiec nie narzekajcie small lvl ze nie ma gdzie expic.

Problem jest dla tych większych 50+ bo Dragon Lair , Orc Fortess jest przeludniona.

Co do domków , ceny domku 10 sqm w Veno:2-3k , W tym nowym miescie 10-15k minimum pewnie :P
Powinni coś dodać dla Knighta (przecierz po cos te soula ma xD)
Dla Palla cos nowego , drutowi jakies czary na pacc , a sorkowi hmm , moze nowe tereny z wrl :D.

ps. Pacca Nie mam , Nie becze ze only pacc bo za 1,5 tygodnia leci przelew do DROMU xD

Kacio123 19-05-2007 23:06

Hmmmm

Ciekawie Ciekawie...

Lookazz 19-05-2007 23:16

i znow sie zaczelo :/ ze update dla pacc.. i bardzo dobrze ze dla pacc! wkoncu oni utrzymuja serwery itp. gdyby nie oni to nie gralibysmy wiec cicho siedziec nie marudzic :p

1 zł dziennie to nie wiele wiec sadze ze prawie kazdego z marudzacych ze dla facc nie ma nic nowego i pewnie nie bedzie, stac na odlozenie kasy i kupienie pacca :) a jezeli wolisz kupic abonament na WoW to prosze bardzo wolny kraj :) nikt nie zmusza cie grac w tibie skoro nie odpowiada ci facc a nie chcesz kupic pacca. Pozdro

P.S. sam nie mam pacca ale chyba kiedys kupie jak wbije pozadny lvl i mlvl B)

Sie mapes 20-05-2007 00:34

Wszyscy smęcicie że żal wam 90zł a pewnie 50% z nas tu obecnych kupowało PACC za pieniądze w grze. I jeśli macie już takie problemy z prawdziwymi pieniędzmi to siedźcie cicho i kupcie sobie "nielegalnie" za kase w grze.
P.S.
I nie mowcie ze nie mozna znalezc uczciwych sprzedawcow, jedynie co to moze sie komus nie chciec.

P.P.S

WoW kosztuje 30zl na miesiac okolo czyli wychodzi prawie jak Tibia.

LomilThol 20-05-2007 09:04

LOL
Niektórzy się pytają o nowe ryby...
że to moze będą nowe quary albo inne wieloryby
OK
Wejdźcie na tibia.pl i zobaczcie 2 zdjęcie z nowego miasta
tam jest taka łódka(widać ją całą) teraz przejedźcie wrokiem na północ/\
tam wiszą ryby, wiszą po trzy niby nic ale między tymi 2 niebieskimy co je wszyscy znamy jest.... taka jakby innego koloru, co nie ???!!!

piter11 20-05-2007 09:11

Może dadzo też outfit eskimosa z addonami xD

Cashtan 20-05-2007 09:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LomilThol
LOL
Niektórzy się pytają o nowe ryby...
że to moze będą nowe quary albo inne wieloryby
OK
Wejdźcie na tibia.pl i zobaczcie 2 zdjęcie z nowego miasta
tam jest taka łódka(widać ją całą) teraz przejedźcie wrokiem na północ/\
tam wiszą ryby, wiszą po trzy niby nic ale między tymi 2 niebieskimy co je wszyscy znamy jest.... taka jakby innego koloru, co nie ???!!!

No takie na otsie sa xD Ciekawe jak beda odnawialy ^^ Chociaz najbardziej mnie interesuje 3 addon i pozwiedzanie calego nowego kontynentu xD

szymcio 20-05-2007 10:21

Eskimos

2 up
Podoba mi się ten pomysł z Eskimosem :]

Sorc-from-hell 20-05-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1439870)
Dla Facc: Venore,Kazodroon,Thais,Carlin,Ab'Dendriel
Dla Pacc:Ankrahmun,Darashia,Port Hope,Edron,Liberty Bay

Jak umiem liczyc głównych miast jest po 5 chyba nie? ;>
Nic by sie nie stało? Duzo by sie stało.

Co do tego ze cos dla facc , po co? Nie ma gdzie expic? Zartujecie chyba:
Poh,Elf Fortess,Orc Fortess,MOLTS,Draconia,Mintwalin,Ghostland,Dark Catedral,Mount Sterum,HellGate,Kopalnie w Kazz,Fibula <---- Tyle wolnych miejsc dla 8-50 lvl wiec nie narzekajcie small lvl ze nie ma gdzie expic.

Problem jest dla tych większych 50+ bo Dragon Lair , Orc Fortess jest przeludniona.

Co do domków , ceny domku 10 sqm w Veno:2-3k , W tym nowym miescie 10-15k minimum pewnie :P
Powinni coś dodać dla Knighta (przecierz po cos te soula ma xD)
Dla Palla cos nowego , drutowi jakies czary na pacc , a sorkowi hmm , moze nowe tereny z wrl :D.

ps. Pacca Nie mam , Nie becze ze only pacc bo za 1,5 tygodnia leci przelew do DROMU xD

no tylko że dla pacow doszło Svargrond a dla faccow to co nie liczy se nic?

Gharm 20-05-2007 11:41

Denerwują mnie zarówno ludzie, którzy narzekają że dla PACC wszystko itd. a także ludzie którzy mówią żebyśmy //FACCowie// nazbierali i nie żarli tyle chipsów-batonów itd. Nie wiem kto wymienione świństwa je, ale ja wolę wydać pieniądze na piwo niż na PACC. Nie, nie mam żalu że Update jest tak jakoby w większości dla pacców. Tereny darmowe mi starczą, póki co.

Co prawda to prawda 90zł na 3 miesiące to jest full kasy, a za to można dostać o wiele lepsze gry z grafiką i grywalnością i nie tylko. Zaraz ktoś powie 'to nie graj w tibie bluzg bluzg bluzg' echh Tak to jest.
W dniu Update miłego zwiedzania miasta :)

Sie mapes 20-05-2007 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorc-from-hell (Post 1440483)
no tylko że dla pacow doszło Svargrond a dla faccow to co nie liczy se nic?

No i kolejny. Ale odpowiem na Twoje pytanie, w pierwszej kolejności do nowych terenów są gracze posiadający Pacc'a a na drugim miejscu osoby Facc. Więc do czasu aż ludzi płacących nie brakuje wszelkie update będą skierowane właśnie do tych osób. A jak coś się nie podoba to po foremki i wracać do piaskownicy.

@Up
Wyżej wymienione świństwa jadają głównie dzieci, młodzież i nie mów że sam ich wcale nie jadasz. Ale nie zrozumiałeś o co chodziło z tym wydawaniem kasy. Chodzi o to że własnie ludzie wydają kase na pierdoły które albo zjedzą, albo wypiją albo wyrzucą.

Sorc-from-hell 20-05-2007 11:55

No ale na przykład kogoś nie stać na i co ma wtedy zrobić jak np: jego rodzice zarabiają no 500 zł miesięcznie no to all idzie na wyżywienie i rachunki ^^ też trzeba myśleć o nich xD

Ja miałem pacca fajne jest na terenie dla paccow i muszę kupić znów pacca xDD

Komarek 20-05-2007 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorc-from-hell (Post 1440530)
No ale na przykład kogoś nie stać na i co ma wtedy zrobić jak np: jego rodzice zarabiają no 500 zł miesięcznie no to all idzie na wyżywienie i rachunki ^^ też trzeba myśleć o nich xD

Ja miałem pacca fajne jest na terenie dla paccow i muszę kupić znów pacca xDD

Ale na komputer i stały dostęp do internetu to już stać ? Haha robisz z siebie błazna, ja ci powiem co masz zrobić przestań w to grać.

--Cienius-- 20-05-2007 12:19

Zdziwilbys sie najbiedniejsze rodziny maja czasami net

Progmaniak 20-05-2007 13:22

uwielbiam upy z nowymi miastami bo kazdy tam idzise a darashia i edron sa tylko moooje :p
dobrze sie sklada bo nowego chara robie =]

Anarchista 20-05-2007 13:25

Mam nadzieje ,ze bedzie tam cos dla low lvli... moze jakies nowe roty xD[/quote]
smiesznie by było, jakby był np. jakiś boss cyklopów na poh ^^

orientuje sie ktoś kiedy nastąpi update?

krzysheak 20-05-2007 13:28

Update powinien byc miedzy 20.07 a 10.08 (tak jak to bylo w ostatnich 3 latach)
Co do nowego miasta to bardzo ciesze sie ze takowe powstanie tylko przydalby sie nowy server jeszcze i byloby slodko =]

Makartas 20-05-2007 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysheak (Post 1440728)
Update powinien byc miedzy 20.07 a 10.08 (tak jak to bylo w ostatnich 3 latach)
Co do nowego miasta to bardzo ciesze sie ze takowe powstanie tylko przydalby sie nowy server jeszcze i byloby slodko =]

Nie, nie , nie! najlepiej jakby był na początku wakacji
co tam miasto , gdzie jest coś o profesjach??!!

Dr.Unknown 20-05-2007 15:32

Cytuj:

WoW kosztuje 30zl na miesiac okolo czyli wychodzi prawie jak Tibia.
No niebardzo. Prepaid (dwa miesiące gry) kosztuje ~120 ,-. Podzielić przez dwa pewnie już sam umiesz.

Kejmilo 20-05-2007 15:46

Do tego potrzeba jeszcze oryginalnego wowa (cd keya) żeby zrobić w ogóle konto, czyli razem około 250 zł czyli roczny pacc :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00.