![]() |
Cytuj:
Dla Pacc:Ankrahmun,Darashia,Port Hope,Edron,Liberty Bay Jak umiem liczyc głównych miast jest po 5 chyba nie? ;> Nic by sie nie stało? Duzo by sie stało. Co do tego ze cos dla facc , po co? Nie ma gdzie expic? Zartujecie chyba: Poh,Elf Fortess,Orc Fortess,MOLTS,Draconia,Mintwalin,Ghostland,Dark Catedral,Mount Sterum,HellGate,Kopalnie w Kazz,Fibula <---- Tyle wolnych miejsc dla 8-50 lvl wiec nie narzekajcie small lvl ze nie ma gdzie expic. Problem jest dla tych większych 50+ bo Dragon Lair , Orc Fortess jest przeludniona. Co do domków , ceny domku 10 sqm w Veno:2-3k , W tym nowym miescie 10-15k minimum pewnie :P Powinni coś dodać dla Knighta (przecierz po cos te soula ma xD) Dla Palla cos nowego , drutowi jakies czary na pacc , a sorkowi hmm , moze nowe tereny z wrl :D. ps. Pacca Nie mam , Nie becze ze only pacc bo za 1,5 tygodnia leci przelew do DROMU xD |
Hmmmm
Ciekawie Ciekawie...
|
i znow sie zaczelo :/ ze update dla pacc.. i bardzo dobrze ze dla pacc! wkoncu oni utrzymuja serwery itp. gdyby nie oni to nie gralibysmy wiec cicho siedziec nie marudzic :p
1 zł dziennie to nie wiele wiec sadze ze prawie kazdego z marudzacych ze dla facc nie ma nic nowego i pewnie nie bedzie, stac na odlozenie kasy i kupienie pacca :) a jezeli wolisz kupic abonament na WoW to prosze bardzo wolny kraj :) nikt nie zmusza cie grac w tibie skoro nie odpowiada ci facc a nie chcesz kupic pacca. Pozdro P.S. sam nie mam pacca ale chyba kiedys kupie jak wbije pozadny lvl i mlvl B) |
Wszyscy smęcicie że żal wam 90zł a pewnie 50% z nas tu obecnych kupowało PACC za pieniądze w grze. I jeśli macie już takie problemy z prawdziwymi pieniędzmi to siedźcie cicho i kupcie sobie "nielegalnie" za kase w grze.
P.S. I nie mowcie ze nie mozna znalezc uczciwych sprzedawcow, jedynie co to moze sie komus nie chciec. P.P.S WoW kosztuje 30zl na miesiac okolo czyli wychodzi prawie jak Tibia. |
LOL
Niektórzy się pytają o nowe ryby... że to moze będą nowe quary albo inne wieloryby OK Wejdźcie na tibia.pl i zobaczcie 2 zdjęcie z nowego miasta tam jest taka łódka(widać ją całą) teraz przejedźcie wrokiem na północ/\ tam wiszą ryby, wiszą po trzy niby nic ale między tymi 2 niebieskimy co je wszyscy znamy jest.... taka jakby innego koloru, co nie ???!!! |
Może dadzo też outfit eskimosa z addonami xD
|
Cytuj:
|
Eskimos
2 up
Podoba mi się ten pomysł z Eskimosem :] |
Cytuj:
no tylko że dla pacow doszło Svargrond a dla faccow to co nie liczy se nic? |
Denerwują mnie zarówno ludzie, którzy narzekają że dla PACC wszystko itd. a także ludzie którzy mówią żebyśmy //FACCowie// nazbierali i nie żarli tyle chipsów-batonów itd. Nie wiem kto wymienione świństwa je, ale ja wolę wydać pieniądze na piwo niż na PACC. Nie, nie mam żalu że Update jest tak jakoby w większości dla pacców. Tereny darmowe mi starczą, póki co.
Co prawda to prawda 90zł na 3 miesiące to jest full kasy, a za to można dostać o wiele lepsze gry z grafiką i grywalnością i nie tylko. Zaraz ktoś powie 'to nie graj w tibie bluzg bluzg bluzg' echh Tak to jest. W dniu Update miłego zwiedzania miasta :) |
Cytuj:
@Up Wyżej wymienione świństwa jadają głównie dzieci, młodzież i nie mów że sam ich wcale nie jadasz. Ale nie zrozumiałeś o co chodziło z tym wydawaniem kasy. Chodzi o to że własnie ludzie wydają kase na pierdoły które albo zjedzą, albo wypiją albo wyrzucą. |
No ale na przykład kogoś nie stać na i co ma wtedy zrobić jak np: jego rodzice zarabiają no 500 zł miesięcznie no to all idzie na wyżywienie i rachunki ^^ też trzeba myśleć o nich xD
Ja miałem pacca fajne jest na terenie dla paccow i muszę kupić znów pacca xDD |
Cytuj:
|
Zdziwilbys sie najbiedniejsze rodziny maja czasami net
|
uwielbiam upy z nowymi miastami bo kazdy tam idzise a darashia i edron sa tylko moooje :p
dobrze sie sklada bo nowego chara robie =] |
Mam nadzieje ,ze bedzie tam cos dla low lvli... moze jakies nowe roty xD[/quote]
smiesznie by było, jakby był np. jakiś boss cyklopów na poh ^^ orientuje sie ktoś kiedy nastąpi update? |
Update powinien byc miedzy 20.07 a 10.08 (tak jak to bylo w ostatnich 3 latach)
Co do nowego miasta to bardzo ciesze sie ze takowe powstanie tylko przydalby sie nowy server jeszcze i byloby slodko =] |
Cytuj:
co tam miasto , gdzie jest coś o profesjach??!! |
Cytuj:
|
Do tego potrzeba jeszcze oryginalnego wowa (cd keya) żeby zrobić w ogóle konto, czyli razem około 250 zł czyli roczny pacc :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |