![]() |
Tak. Np.:
Fur Boots These boots keep your toes warm in even the iciest regions but they feel kind of heavy. Item Class: Boots Attributes: Arm: 2 Weight: 12.00 oz. Loot value: Negotiable gp. Dropped by: War Wolf Buy from: Players. Sell to: Players. Notes: |
Na pewno FACCmani dostaną jedną pewną rzecz, mianowicie kolejny powód do kupna PACC. Ew. jakiś jeden czar na zachętę, np ten rzut bronią i "wymyśloną włócznie" paladynów ale nic więcej.
|
Gowno dostana, zreszta jak zwykle i nic w tym dziwnego. Ewentualnie nowa grafike lopaty czy liny i wszystko -.-;;
|
FACCE dostana niewiele, bo facc jest po to zeby zapoznac sie z gra i kupic PACC...
|
@up
Dokładnie, facc dostaje tak jakby bardzo okrojoną wersje updata, np. jakis maly resp potworow (wyviern ostatnio) tu jakas funkcje klienta, tu jakis przedmioty, teraz "balansacje" postaci itp. grafiki i wiele innych, ma to na celu poprostu zacheciec jeszcze bardziej do kupna pacc |
gówno, tak jak zwykle..
|
@up
Facc wcale nie dostaje gowna... Dark Cathedral to co? PoH (dla pallków świetne) to co? Dobry, duży resp dragów czyli Veno Dragon Lair, to co? Ładne, fajnie zrobione AB, to co? Bardzo Dobry resp warlockow, czyli Demona, to co? Orc Fortress (świetne dla knightów), to co? Elf Fortress (także świetne dla knightow), to co? I ty to nazywasz "gównem" ? Za wiele wymagasz od życia, i CipSoftu... Moze UE maja dać faccom, i jeszcze Annihilatora? A skoro tak narzekasz to kup Pacc i sie ciesz, a jesli chcesz mowic "nie zamierzam wydawac kasy na "glupia gre", to nie narzekaj... |
watpie w to, zeby facce cos dostali. jesli CIPsoft robilby duzo dla facc, to ludzie nie kupowali by pacca i by nie mieli zarobku z tibii..... tak wiedz nie spodziewajcie sie jakiegos nowego terenu(chyba, ze jakis maly resp nowych potworow) i nowych czarow....po prostu im sie to nie oplaca, sam kiedys nie mialem pacca i mysle, ze do 30-40 (knightem wiekszego)lvla mozna expic na faccu
lecz tibia bez pacca to wersja demo tibii ;s |
Tak, FACC dostanie cos po update np. nowe rzeczy, u palka i knighta wieksze hity, sorek i drut mniejsze hity :P
|
prawdopodobnie nie
nie widzialem zadnych newsow na temat nowosci dal facc wiec pewnie nie dostana lecz cuda sie zdarzaja (lecz nie warto na nie liczyc) :(
|
Ale wy to jesteście...
Jak ktoś pisał facc dostanie np. nowe bronie. Dostępne dla facc i pacc. |
Dla mnie of i ef powinny byc dla pacc dlatego ze pijawki czasami blokuja ef ...
|
Wiadomo, standardowa polityka, kolejny update = większa przepaść między PACC i FACC, ale wejdą przecież ogólne zmiany mechaniki gry które będą może trochę korzystniejsze dla tych z Pakiem, ale Facc też będzie mógł użyć np. assasin starsów, też będzie mocniej uderzał paladyn i knight zarówno pacc, jak i facc
|
Ja tylko prosze o 1 ofensywny i spontaniczny czar dla kini... groundshaker albo whirlwind throw...
Swoja droga, wkurzaja mnie pacce ktorzy mowia ze facc to pijawki.Ktos powiedzial ze 4/5 faccow to debile... A POMYSLALES ZE CI DEB ILE POWODUJA ZE RESP JEST "TROCHE" SZYBSZY?! |
Cytuj:
Zawsze przedmioty są dostępne dla facc i pacc - wszystkie :kat: Nawet jeśli jest do zdobycia tylko na pacc to można go kupić więc nie wiem o co ci chodziło. P.S. Swoją drogą mogli by jednak trochę powiększyć facc ;P |
Powiedzcie mi co to by bylo za wybalansowanie profesji jak by nie dali czarow dla facc? Zabanie hmm,gfb itd i nie dostanie nic w zamian... Czekam z niecerpliwoscia na upd ale zeby tez bylo cos dla facc, a nie tylko dla pacc. Rozumiem, ze pacc to jest ich zrodlo utrzymania, ale faccowie tez powinni cos dostac....
|
Cytuj:
Malo im brakuje ze pallki i knightci beda bic lepiej? W dodatku taniej bo assassin shurikeny sa jak sd ( nawet lepsze ) a nie sa jednostrzalowe.. W dodatku knight jak uzywal run to wiecej tracil niz jak wypije manasa lub 2 i walnie exori, za 100-170 ale taniej niz jakby bylo to explo. |
Cytuj:
|
Przeważnie FACC dostaje coś, mam namyśli qesty i czary, tylko są one przeważnie beznadziejne i nie opłacalne:baby:
|
Cytuj:
@up Pisze się questy a nie qesty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |