Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wojna Fraternity vs Cruoris (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130215)

Marczio 27-05-2007 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1453220)
Jesli chodzi o moje expienie to expie codziennie i codziennie wbijam nowy lvl bez pacca to niejest takie proste z tego powodu ze expowiska sa zapelnione i mozna tam spdkac wielu PK xD ja wczoraj spodkalem i musialem odrobic 60% lvl mialbym juz 22 :P

A co sie dzieje jak spdkasz pk :S?

Grypek 27-05-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1453270)

Uciekam w dług±! :o :D

4drian 28-05-2007 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1453270)

Hmm... xD

A co mozna robic uciekac albo walczyc...

Ja mam zawsze pecha i spotykam troche wyzsze lvl niz mam i dotego z orcami:p
Wiec nawet ucieczka niepomoze :)

krwawycomeback 28-05-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1453807)
Hmm... xD

sh!t happans

Fexo 28-05-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 4drian (Post 1453807)
Hmm... xD

Widze ze nie zrozumiales... a wiec Marczio chcial zaakcentowac Twoj blad "spodkac" i nie sadze zeby interesowalo go co wtedy robisz bo to mozna zobaczyc na twojej Liscie zgonow :)

Xyriela 28-05-2007 09:55

Hmm.. Wszyscy liczyli na to, ze zbanowani na ostatniej bitwie gracze, tacy jak Kyo, Sisusa czy Golle wloguja sie w nocy, a tu lipa :p

W ogole mialam wczoraj zrobic DHQ, ale Ezekiel~ pojawil sie na Edron, nie zebym sie bala przez to isc, tylko, ze szanowny Ezekiel Vidfamne nastraszyl Saphir~, ze jesli Cruoris members pojda z nim na DHQ to ma hunta. Saphir posral w majtki i takie osoby jak ja, Khoda~ i Silver Beauty obeszly sie smakiem.

Anyway moze zrobie DHQ kiedys, w przyszlosci, kiedy doswiadczenie pozwoli mi na wysolowanie tego questa..

Szkoda mi nieco Saphira, miota sie miedzy lizaniem to jednej to drugiej strony. A wszystko czego chce to pograc w spokoju. Jednak kiedy jest wojna to sila rzeczy spokoju byc nijak nie moze ;)

Pozdrawiam,

Xyriela

P.S. Omg Dany noob? :D

sellemon 28-05-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1454022)
Hmm.. Wszyscy liczyli na to, ze zbanowani na ostatniej bitwie gracze, tacy jak Kyo, Sisusa czy Golle wloguja sie w nocy, a tu lipa :p

W ogole mialam wczoraj zrobic DHQ, ale Ezekiel~ pojawil sie na Edron, nie zebym sie bala przez to isc, tylko, ze szanowny Ezekiel Vidfamne nastraszyl Saphir~, ze jesli Cruoris members pojda z nim na DHQ to ma hunta. Saphir posral w majtki i takie osoby jak ja, Khoda~ i Silver Beauty obeszly sie smakiem.

Anyway moze zrobie DHQ kiedys, w przyszlosci, kiedy doswiadczenie pozwoli mi na wysolowanie tego questa..

Szkoda mi nieco Saphira, miota sie miedzy lizaniem to jednej to drugiej strony. A wszystko czego chce to pograc w spokoju. Jednak kiedy jest wojna to sila rzeczy spokoju byc nijak nie moze ;)

Pozdrawiam,

Xyriela

P.S. Omg Dany noob? :D

yy..?

n/c

lekkopodsuszonatwarzyczka 28-05-2007 10:57

No z saphirem sie zgodze O.o mial dobrze jak byly najlepsze okresy wojny tzn wtedy kiedy nikt nie expil teraz gdy cru zaczelo expic musi zwracac uwage gdzie kto siedzi i gdy tylko mortech lub dany chca isc na demona nici z jego ulubionych warlockow lol

Ushka 28-05-2007 11:50

@2up;
A to moron!! o.o!

Darco 28-05-2007 19:37

Moglby mi ktos powiedziec, jak to mozliwe, ze Dany padl od 42msa? Ping?

Grypek 28-05-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darco (Post 1454600)

eeeee... osobi¶cie nie wiem a tu tylko mój domysł:

Afk pod Dp w Kazzo?

Tininho 28-05-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darco (Post 1454600)

Wystarczy chwila nie uwagi proste . To raczej powinno byc dla Ciebie zrozumiale . Moim zdaniem to bylo tak ,ze Dany naprzyklad expil i mial malo hp a te feralny 42 Sork podeszedl i cisnal w niego SD. I oto baHHHHH Dany Dead :) =D .Podkolorowane troche ale to tylko dlatego ,ze Teletubis to gej :-) . Dziekuje i serdecznie pozdrawiam ! =D

Ezh 29-05-2007 00:39

Dany tak czy tak by padl ;o tylko ze mial do wyburu male ryzyko a wieksze gdzie na 100% padnie a male ze ma jakies 49 % szans na przezycie ;)
Ale jego kalkulator zle obliczyl ;o

Master_Macavelli 29-05-2007 01:23

1:50 am, zaledwie 15 szwedów online... dany karde na smokach w ank... easy target, masslog, dead... 42 ms go zabil, bo mial najwieksze obrazenia na zyciu... gratz sollie!

Darco 29-05-2007 01:28

No to juz all wiadomo, Maca dzieki za informacje.

Babka_Corporation 29-05-2007 13:48

Jaki jest w ogóle wynik bo sie nie orientuje :P
Od dawna juz tu nie gram... :(
Pozdro Tin~

behi 29-05-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master_Macavelli (Post 1455301)
1:50 am, zaledwie 15 szwedów online... dany karde na smokach w ank... easy target, masslog, dead... 42 ms go zabil, bo mial najwieksze obrazenia na zyciu... gratz sollie!

To teraz drogi Maco odpowiedz: czemu liczysz tego fraga dla DM, skoro to Fraternity? A jezeli juz od bólu zaliczasz go swojej gildi, to czemu do ku**y ded tego 40 sorca nie wliczasz juz do fragow? B±dĽ konsekwentny w tym co robisz. Jesli myslisz ze nie liczenie naszych fragow pozwoli wam dogonic nas we fragach w wojnie to sie grubo mylisz:)

Ushka 29-05-2007 17:04

http://www.youtube.com/watch?v=Mt6DYqVzNT4
Kto¶ wie co to za nutka?
Za linka thx scootiemu :P
@Down;
XD!

krwawycomeback 29-05-2007 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1454022)

Jeszcze planyna przyszly tydzien mozesz tu wypisac....

Ezh 29-05-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez behi (Post 1455886)
To teraz drogi Maco odpowiedz: czemu liczysz tego fraga dla DM, skoro to Fraternity? A jezeli juz od bólu zaliczasz go swojej gildi, to czemu do ku**y ded tego 40 sorca nie wliczasz juz do fragow? B±dĽ konsekwentny w tym co robisz. Jesli myslisz ze nie liczenie naszych fragow pozwoli wam dogonic nas we fragach w wojnie to sie grubo mylisz:)

Wlasnie o to samo mialem zapytac :D
Macavelli ludzie czekaja na odpowiedz znajac zycie juz sie tutaj niepokazesz:/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26.