![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co mozna robic uciekac albo walczyc... Ja mam zawsze pecha i spotykam troche wyzsze lvl niz mam i dotego z orcami:p Wiec nawet ucieczka niepomoze :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm.. Wszyscy liczyli na to, ze zbanowani na ostatniej bitwie gracze, tacy jak Kyo, Sisusa czy Golle wloguja sie w nocy, a tu lipa :p
W ogole mialam wczoraj zrobic DHQ, ale Ezekiel~ pojawil sie na Edron, nie zebym sie bala przez to isc, tylko, ze szanowny Ezekiel Vidfamne nastraszyl Saphir~, ze jesli Cruoris members pojda z nim na DHQ to ma hunta. Saphir posral w majtki i takie osoby jak ja, Khoda~ i Silver Beauty obeszly sie smakiem. Anyway moze zrobie DHQ kiedys, w przyszlosci, kiedy doswiadczenie pozwoli mi na wysolowanie tego questa.. Szkoda mi nieco Saphira, miota sie miedzy lizaniem to jednej to drugiej strony. A wszystko czego chce to pograc w spokoju. Jednak kiedy jest wojna to sila rzeczy spokoju byc nijak nie moze ;) Pozdrawiam, Xyriela P.S. Omg Dany noob? :D |
Cytuj:
n/c |
No z saphirem sie zgodze O.o mial dobrze jak byly najlepsze okresy wojny tzn wtedy kiedy nikt nie expil teraz gdy cru zaczelo expic musi zwracac uwage gdzie kto siedzi i gdy tylko mortech lub dany chca isc na demona nici z jego ulubionych warlockow lol
|
@2up;
A to moron!! o.o! |
Moglby mi ktos powiedziec, jak to mozliwe, ze Dany padl od 42msa? Ping?
|
Cytuj:
Afk pod Dp w Kazzo? |
Cytuj:
|
Dany tak czy tak by padl ;o tylko ze mial do wyburu male ryzyko a wieksze gdzie na 100% padnie a male ze ma jakies 49 % szans na przezycie ;)
Ale jego kalkulator zle obliczyl ;o |
1:50 am, zaledwie 15 szwedów online... dany karde na smokach w ank... easy target, masslog, dead... 42 ms go zabil, bo mial najwieksze obrazenia na zyciu... gratz sollie!
|
No to juz all wiadomo, Maca dzieki za informacje.
|
Jaki jest w ogóle wynik bo sie nie orientuje :P
Od dawna juz tu nie gram... :( Pozdro Tin~ |
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=Mt6DYqVzNT4
Kto¶ wie co to za nutka? Za linka thx scootiemu :P @Down; XD! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Macavelli ludzie czekaja na odpowiedz znajac zycie juz sie tutaj niepokazesz:/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |