Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   EM [119] vs. CO~ [90] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130528)

Ankel 19-06-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1495627)
To wy zaczęliście tę wojnę. Teraz ponosicie jej konsekwencje. I proszę nie pisz mi tutaj o grze fair czy coś w tym rodzaju - sami nie raz gracie nie czysto więc nie wiem po jaką cholerę tak narzekacie.

Tak zaczelismy tą wojne,bo juz nie moglismy Was zniesc,gdybyscie wy grali czysto to i zapewne my bysmy grali czysto,ale ze wy nie nie potraficie tak,to juz inna sprawa.

Meteon! 19-06-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1494964)
Po to pisze zeby ludzie zobaczyli jacy wy super jestescie,my przynajmiej potrafimy sie przyznac ze kogos tam spingowalismy a wy, wypieracie sie zawsze.Dzisiaj o dziwo, ludzie zero laga etc,wybieglismy po ithilida i zaraz kazdy mial freezy,przerywalo na tsie ludzi,przypadek nie?Jak zawsze.

Peszek ;]

//Metek.

Mihash 19-06-2007 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1495640)
Tak zaczelismy to wojne,bo juz nie moglismy Was zniesc,gdybyscie wy grali czysto to i zapewne my bysmy grali czysto,ale ze wy nie nie potraficie tak,to juz inna sprawa.

Haha no jasne wszystko co złe to my. Nawet jeśli wy robicie to samo to i tak my wszystko zaczęliśmy. Powiedz mi kto zaczął używac masowo noob charów na open battle? Wy, podczas bitwy koło Dwarven Bridge. Kto zaczął obrażac lidera naszej gildii tylko dlatego że jest Żydem? Wy. Kto sharował paru sorców i robił na nich pg przed wojną żeby zdobyc przewagę nad EM? Wy. Kto wreszcie do końca zapewniał Em, że wojny nie będzie bo Eli to jego przyjaciel. Nemtor? Nie wspominam już o idiotycznych powodach wojny wypisanych przez Jowinnę na forum. Sorry stary, ale już od dawna nie ma czegoś takiego jak gra fair w tym konflikcie. Nie mam zamiaru się kłócic kto gra "czyściej" bo to zależy wyłącznie od punktu widzenia. Proszę tylko żebyście skończyli z tymi komentarzami, "jacy to my wspaniali a Em złe" bo to naprawdę jest już śmieszne.

Ojciec Dyrektor 19-06-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1495675)
Haha no jasne wszystko co złe to my. Nawet jeśli wy robicie to samo to i tak my wszystko zaczęliśmy. Powiedz mi kto zaczął używac masowo noob charów na open battle? Wy, podczas bitwy koło Dwarven Bridge. Kto zaczął obrażac lidera naszej gildii tylko dlatego że jest Żydem? Wy. Kto sharował paru sorców i robił na nich pg przed wojną żeby zdobyc przewagę nad EM? Wy. Kto wreszcie do końca zapewniał Em, że wojny nie będzie bo Eli to jego przyjaciel. Nemtor? Nie wspominam już o idiotycznych powodach wojny wypisanych przez Jowinnę na forum. Sorry stary, ale już od dawna nie ma czegoś takiego jak gra fair w tym konflikcie. Nie mam zamiaru się kłócic kto gra "czyściej" bo to zależy wyłącznie od punktu widzenia. Proszę tylko żebyście skończyli z tymi komentarzami, "jacy to my wspaniali a Em złe" bo to naprawdę jest już śmieszne.

a kto używał botów (byłem w EM wcześniej i dużo moge powiedzieć na ten temat... co nie Hupe ? Mam to jeszcze w archiwum) ?? WY.

Logiczne że polak będzie za polakiem, bo to SOLIDARNOść. Wolimy pomagać rodakom niż obcokrajowcom. (na ich temat lepiej się nie będę wypowiadać). Nemtor i Eli - trudno wojna to wojna. Jakbyście grali normalnie to by nie było wojny.

edit: 3 down: jak dostanę polecenie o ujawnieniu czegoś to to uczynie.

elmo_us 19-06-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trelemorele666 (Post 1491946)
Skoro nie obchodzi Cie iloma osobami gra Piechtolot to po co w ogóle zaczynasz temat? Jednak to musi Cie interesować skoro wiesz że przynajmniej 3:D

Co za pierdolony idiota. Czlowieku gowno mnie obchodzi stwierdzilem fakt ze MALO WAZNE jest to czy to piecht czy nie bo on ma duzo ownerow i nie wiesz nigdy z ktorym rozmawiasz, naprawde zwisa mi to. DOTARLO to do twojego ograniczonego umyslu?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1494964)
Po to pisze zeby ludzie zobaczyli jacy wy super jestescie,my przynajmiej potrafimy sie przyznac ze kogos tam spingowalismy a wy, wypieracie sie zawsze.Dzisiaj o dziwo, ludzie zero laga etc,wybieglismy po ithilida i zaraz kazdy mial freezy,przerywalo na tsie ludzi,przypadek nie?Jak zawsze.

Jezu, naprawde od 2 miesiecy nic tylko pieprzycie o pingowaniu. Moze i potraficie przyznac sie do oszukiwania ale napewno nie do porazki + watpliwa jest mozliwosc spingowania polowy polski (paru osob na raz)

BingooCola 19-06-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1495199)
Jaki fart ze sie nie zdecydowalem kiedys na to zeby isc do CO lmao. Teraz cala aldora smiala by sie i ze mnie. CO to chyba najbardziej debilna i dziecinna gildia w calej tibii.

PS.
mógłbyś zacząć pisać po polsku, 3x czytalem to co napisales zeby to zrozumiec XD Nie lepiej czasem isc do szkoly zamiast wbic troche expa ? xD Powiem wam ze cale CO tak funkcjonuje. Mam zioma na rl w CO, to wiem jak to wyglada

Najbardzej debilny to jesteś ty a nie co :).Skoro po przeczytaniu czegos 3x razy i nie zrozumieniu tego to jesteś dałn chyba :D

Mihash 19-06-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1495774)
a kto używał botów (byłem w EM wcześniej i dużo moge powiedzieć na ten temat... co nie Hupe ? Mam to jeszcze w archiwum) ?? WY.

Rozmawiamy o obecnej wojnie z Chosen Ones więc nie za bardzo rozumiem jak to się ma do tematu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1495774)
Logiczne że polak będzie za polakiem, bo to SOLIDARNOść. Wolimy pomagać rodakom niż obcokrajowcom. (na ich temat lepiej się nie będę wypowiadać). Nemtor i Eli - trudno wojna to wojna. Jakbyście grali normalnie to by nie było wojny.

Rodakom? Ciekawe. Chyba że przez słowo "rodak" rozumiesz swoich kolegów z gildii.

Trelemorele666 19-06-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1495868)
Co za pierdolony idiota. Czlowieku gowno mnie obchodzi stwierdzilem fakt ze MALO WAZNE jest to czy to piecht czy nie bo on ma duzo ownerow i nie wiesz nigdy z ktorym rozmawiasz, naprawde zwisa mi to. DOTARLO to do twojego ograniczonego umyslu?

Jezu, naprawde od 2 miesiecy nic tylko pieprzycie o pingowaniu. Moze i potraficie przyznac sie do oszukiwania ale napewno nie do porazki + watpliwa jest mozliwosc spingowania polowy polski (paru osob na raz)

Ale czemu mnie obrażasz? Mama Cie nie nauczyła kultury? Żal mi Cie :/
Masz tak maly lvl że jestes nikim nawet z Gildia przy boku :/ a Zawsze sie tak mądrujesz i każdego obrażasz.

elmo_us 19-06-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trelemorele666 (Post 1496471)
Ale czemu mnie obrażasz? Mama Cie nie nauczyła kultury? Żal mi Cie :/
Masz tak maly lvl że jestes nikim nawet z Gildia przy boku :/ a Zawsze sie tak mądrujesz i każdego obrażasz.

Patrzcie na to dziecko... Sam sie prosisz o to.

roXen 19-06-2007 23:04

@ jakiś tam znawca aldory

Nie grałem na aldorze? XD Gralem jeszcze za czasow BW i mialem tam swoj udzial

@ jakas Cola

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

@ Vagraav

chcesz powiedziec, ze CO nie uzywa NG?

@ Aldora

tym serverem rzadzil kiedys zet, ale teraz nawet jemu od*******a

pozdro dla zeta, teraz jeszcze bedziesz expil Mevia Crese czy jakiegos palla zrobisz dla kontrastu ? btw, daj mi ktos jego nick na fotce, posmieje sie z tego co tam powypisywal. Slyszalem ze niezle jajca. Np. sporty walki.. Sporty walki u niego to Open Battle xDDDDDD

Pan Kracy 20-06-2007 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1496768)
btw, daj mi ktos jego nick na fotce, posmieje sie z tego co tam powypisywal. Slyszalem ze niezle jajca. Np. sporty walki.. Sporty walki u niego to Open Battle xDDDDDD

ta a ja jestem ciekaw co dla ciebie znaczą sporty walki? zapasy z myszką przed komputerem? jak ci tak bardzo zależy to poszukaj sobie nietrudno znaleść żal |o| \o| \o\ \o/ /o/ |o/ |o|

JHolger 20-06-2007 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1496768)
pozdro dla zeta, teraz jeszcze bedziesz expil Mevia Crese czy jakiegos palla zrobisz dla kontrastu ? btw, daj mi ktos jego nick na fotce, posmieje sie z tego co tam powypisywal. Slyszalem ze niezle jajca. Np. sporty walki.. Sporty walki u niego to Open Battle xDDDDDD

Mowisz masz :)

http://www.fotka.pl/profil/zeciok

elmo_us 20-06-2007 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Kracy (Post 1496937)
ta a ja jestem ciekaw co dla ciebie znaczą sporty walki? zapasy z myszką przed komputerem? jak ci tak bardzo zależy to poszukaj sobie nietrudno znaleść żal |o| \o| \o\ \o/ /o/ |o/ |o|

Ja na przyklad uprawiam ekstremalne smarowanie kanapek widelcem dwuczlonowym.

[edit] Nie no panowie sypiecie sie, pare tygodni temu Erfelur hacked, potem Brollik, teraz Binovek i Masakrowiec, Vu'xiu banned. Bez jaj sypiecie sie jak huj, po co wogole mamy walczyc jak sami sie wykanczacie :O. Ah i oczywiscie ktos na forum musial napisac ze to my ich hackujemy co jets kompletna bzdura ( Vu'xiu banned for hacking :)).[/edit]

Inwestor 20-06-2007 13:45

Lol sypiecie sie ... Ty to jak cos zajebieszz to zal. Co sie stalo tym wszystkim co wymieniles ? Damy kazdemu po 20/30 k i na wojne jest gotowy, co mu trzeba wiecej ? Co innego zeby wszyscy na rok wrocili.
Zreszta pierwszy lepszy open i macie po pizdzie ... a jak po update wygramy opena to juz wogole chyba zwatpicie, bo to on jest taka wasza WIELKA NADZIEJĄ

elmo_us 20-06-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1497717)
Lol sypiecie sie ... Ty to jak cos zajebieszz to zal. Co sie stalo tym wszystkim co wymieniles ? Damy kazdemu po 20/30 k i na wojne jest gotowy, co mu trzeba wiecej ? Co innego zeby wszyscy na rok wrocili.
Zreszta pierwszy lepszy open i macie po pizdzie ... a jak po update wygramy opena to juz wogole chyba zwatpicie, bo to on jest taka wasza WIELKA NADZIEJĄ

Nadzieja matka glupich :)
Nie to nie jest nasza nadzieja, przeciez my wygrywamy :)
Ile Brollik d helmetow stracil 8?10?12? Juz nie mowie o innych rzeczach, ile milionow stracil masak? Ile milionow stracil binovek? Oj bardzo nam to pomoze bardzo. +Masak ma teraz bana i pewnie bedziecie sie bali wyjsc.

Elvvons 20-06-2007 15:35

Name: [CHAR]Fireplex[/CHAR]
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 132
World: Aldora
Residence: Venore
House: Elm Street 2 (Venore) is paid until Jun 24 2007
Guild membership: Acolyte of the [GUILD]Brotherhood of Darkness[/GUILD]
Last login: Jun 20 2007, 13:14:31 CEST
Comment: BINOVEK ;*
Account Status: Premium Account

Neaniver 20-06-2007 16:14

Cytuj:

Nic wiecej nie trzeba, beda pieniedzmi rzucac (taka nowa, tajna bron).

Cytuj:

Zwlaszcza taki pierwszy lepszy battle z 5 kwietnia. 12-2 dla EM? To rzeczywiscie- ostro po pizdzie.
I skad masz takie informacje dotyczace wielkiej nadziei?

elmo_us 20-06-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1498000)
Name: [CHAR]Fireplex[/CHAR]
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 132
World: Aldora
Residence: Venore
House: Elm Street 2 (Venore) is paid until Jun 24 2007
Guild membership: Acolyte of the [GUILD]Brotherhood of Darkness[/GUILD]
Last login: Jun 20 2007, 13:14:31 CEST
Comment: BINOVEK ;*
Account Status: Premium Account

O boze. Jezeli nie macie pojecia o co chodzi i jak to sie stalo lepiej niech nikt na ten temat sie nie wypowiada bo to bedzie jedna wielka kpina :)

Jiibav 20-06-2007 18:44

[quote=Trelemorele666;1495430]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1495157)
nie mamy zadnych szans,ale poprzednie OB same sie wygraly, tak?

Miałem na myśli że w ogólnym wyniku nie macie żadnych szans na wygraną ;) Bitwy to co innego

no sorry,ale w 1 dzien nie da sie zrookowac 100 ludzi,ktorzy maja 100 lvle~

__________________________________________________ _____________

KURWAAAAAAAAAAA CZEMU ONI NIE ZROOKOWALI MASY?!

co cheaterzy w ostatnim tygodniu brollik,masak,binovek hacked, vu xiu traci seniora

niedobre chlopaki, niedobre.

BingooCola 20-06-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1497780)
Nadzieja matka glupich :)
Nie to nie jest nasza nadzieja, przeciez my wygrywamy :)
Ile Brollik d helmetow stracil 8?10?12? Juz nie mowie o innych rzeczach, ile milionow stracil masak? Ile milionow stracil binovek? Oj bardzo nam to pomoze bardzo. +Masak ma teraz bana i pewnie bedziecie sie bali wyjsc.

uehehe póki co to wy po przegranych walkach boicie sie wyjsc,a nie CO będzie sie bało (:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22.