![]() |
Ja 35 pkt., mi wystarczy.
Cytuj:
|
Z tego co pamiętam to miałem około 36 pkt. IMO wynik niezły ;)
Yoh |
Myślałem, że pisałem już w tym temacie oO
40 pktów. Test był nawet prosty ale mnie zgięło, kiedy dowiedziałem się, że jestem jedyną osobą w szkole, która miała 40 pktów... |
Mi tam nie za dużo, nie za mało, ogólnie jestem zadowolony ze swojego wyniku ... 36PKT
|
Cytuj:
|
36 ptk mialem, kompletnie sie nie ucząc i wykladajac generalnie na nauke... ale mysle ze teraz to nie przejdzie na testach gimnazjalnych... trzeba bedzie sie wziasc za siebie...
|
Sami geniusze w Tibie grają 8o Ludzie, marnujecie się ! :D
|
jacy geniusze?sami alkoholicy?? xD
Np. w moim roczniku(89) 40/40 bylo latwo zdobyc, przynajmniej dla mnie, Wogole testy po podstawowce to jest lajcik.Na probnym mi odjeli kilka pkt za "estetyke"(mazanie kreslenie itd) na normalnym to samop robilem i nic nie odjeli.. |
Cytuj:
@topic Miałem 32, i wtedy był to dla mnie koszmar i załamka przez długie tygodnie ;p. |
27
w gimnazjalnym było lepiej.... :P |
34 czy tam 35...
ciekawe ile bedzie na gim. PZdro |
23pkt... miałem, mam i będę miał go głęboko gdzieś.
P.S. Olewacki styl życia w podstawówce był piękny. |
ja mialem 35 a najmniej w mojej klasie to bylo 3 i sie wogole nie przejmowal ;) wogole powinien nie przejsc do gim ale go przepuscili bo nie chccieli juz sie z nim tutaj użerać :) a teraz w gim taki troche zimny kubel wody na banie poszedl bo zupelnie inne wymagania :/
|
Ja miałem 35
29/30 z tekstowych i 6/10 z wypracowania |
Ja mialem 41 punktow. Pewnie zaraz sie mnie zapytacie jak to mozliwe skoro za sam test mozna bylo maksymalnie zdobyc 40 punktow? To proste: wystarczy ze pod swoim imieniem i nazwiskiem napisalem "Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus".
|
Cytuj:
|
Bez uczenia sie mialem 35 B)
A do tej pory, moja srednia najlepsza - 3.7 czy 3.8 (6 kl. podstawówki x]) @down Czy ja wiem... sa tacy co sie sraja o stopnie, mi to wisi - zycie jest za krótkie na nauke, byle by zdawac :) |
@up
To ktoś się w ogóle do tego uczył ? oO |
36 pkt. boże co za temat, to jest banalnie proste, nie wiem jak z tego można było wycisnąć poniżej 30, choć byli tacy i będą... bardziej mnie interesuję test po gimnazjum, który piszę w tym roku.
|
Miałem chyba 30+ :D ciekawe ile będę miał z maturki :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42. |