Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Powstanie Polaków na Danubii. RZEŹNIA graczy. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13197)

morti 07-10-2004 22:27

@abdul
wciaz czekam na twoja odpowiedz na mojego posta

tapion 08-10-2004 15:38

Chamstwo

Żeby ubierać się w nie swoje ubrania!!!

KSUH 08-10-2004 18:01

szkoda tylko ze to powstanie zrobily same nooby.... high lvlowcow bylo z 2... co wam to dalo? pokazaliscie tylko jakimi jestescie kretynami:D smieje sie z was do tej pory bo jestescie zalosni:D mieliscie atakowac szwedow a zabijaliscie swoich kretyni. zabijaliscie polakow tylko za to ze nie ubrali sie na biala czerwono... smiesznie to wygladalo jak same 12-20 lvlowce lataja i udaja ze sa twardzi:D potem wpadli szwedzi i was wymietli. nooby

Res 08-10-2004 19:26

omg...zaczynam się bać :/
wojna jest i ci ktorzy nic nie robili padali(ale w wiekszosci polacy to nooby i musieli sie wpieprzac do wojny...dlatego pewnie przegralismy)
dla mnie to jest spieprzanie gry innym zabijesz kolesia na 100 lvl ale nie zrobisz tego sam ... Wypadnie mu mpa i macie prze***ane wszyscy do konca zycia ;)
Przepraszam za przeklenstwa ale tak postępują NOOBY i to rasowe X(

Kajsturka 08-10-2004 22:55

Co od tych high lev - co zostali zrookowani to slyszalem ze Romi zaplacil na rl kase jakims kolesiom zeby zhackowali ich konta.
Nie wiem czy to prawda czy nie ale tak mi sie odbilo od uszy.
I sa jescze na danubi tacy polscy gracze jak: paladinka, karwa, naroni, fingerout, Raistlin Mejere II i jescze duzo innych.

Xelede 08-10-2004 23:16

POlacy Pokazli ze neisa zbyt madrzy ..
gdyby nie te bandy noobów to by wojna nieosiagnela takiej skali ze kazdy polak sie musi bac to napoczatku byla wojna H lvli a ze noobki sie wpi**** to sie zrobila PL vs Swe ii co i D*PA

Villen 09-10-2004 09:42

@Abudl

Zamknij ryj psie ty skonczyles podstawowke? Ja niedlugo sie zenie ,chodze do roboty i sie ucze w domu moze jestem w calym dniu z 7h wiec mnie nei draznij frajeze.Grales na Danubi? nie? nawet nie wiesz jak polacy sa tam ponizani kopani w dupe na kazdym kroku co z tego ze sa High Levele w takim AB jak oni gdzies poleca a wtedy wpadaja szwedzi i wszystkich naparzaja wpadnie takich z levelami od 50 do 100 i co im zrobisz przynajmniej nakopali jednemu.Z takim pogladem do nich to oni nigdy do niczego nie dojda.

Edit:Grałeś na Danubi czy nie? "polmozg" wiesz znam taki slownik ze bym ci dopiekl ale po co to? Moje studia to rozmowa z Dałnami(...).Mówie nikt nie jest bez wad.Pewnie nie macie tej 20-stki wiec nie wiecie jak to jest sie przesrane gdy na wszystko sam zarabiasz(a moze fajnie) ja czerpie z tego satysfakcje mimo ze nieraz jest ciezko i wyprowadz sie w wieku 18 lat i zarob na swoja chate,meble,zarcie i miej czas na rozrywke i nauke..Bedziecie w moim wieku to daj mi msg jak bedziesz sie zenil ja tez powrzucam na twoja "wybranke",zobaczymy czy ci bedzie tak do smiechu.Pierw zobacz na siebie potem gadaj o innych.Bedziesz mial robote i bedziesz zasuwal po 15h w robocie to tez na nic nie bedziesz mial czasu.Chcesz moja rade? Sluchaj rodzicow i sie ucz bo to sie przydaje.

@Azbescik

Ty zmien forum frajeze ty nie bedziesz mial nigdy kobiety(moze i chlopaka) siedzisz caly czas przy kompie i zadnej nie poznasz.To JA wspolczuje twojej wybrance,jedyna twoja kobieta to bedzie twoja reka.Ja juz jestem na tyle dorosly zeby sie ozenic i mam wlasna chate i sam na nia zarabiam wiec jak czegos nie wiesz to nei gadaj.

Master Kejzi 09-10-2004 10:00

no nawet nawet ta wojna

AzbesciaK 09-10-2004 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spikey
Azbesciak ;)
Nie "nitei" tylko Nutemi. Filmik umieszcze jutro :D

buehhehe sory.. ale jakis nitei czy jakos takos tez na danubi jest... cos mi sie pomyliło z nim :D:D:D daj adres do filmiku plx plx xD

@ rysa zaoimnienia'
yapierdziele... idz moze na ta wojne.. bedziesz pasował :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krox
Z nie oficjalnych źródeł wiadomo mi że zginelo tam około 70 polaków w tym wszystkie lvle 30+ stały sie huntowane. Padł romi ( kick ) 90k kasy stracono. Proffesor Dan nie byl wtedy w mythos stracil okolo 150k.Loot z polaczkow wyniosl marne 32k. Haracz z huntowanych 'powstancow' jak dotad 175k. Jak widac nie stracili na tym wiele moze nawet jeszcze zyskaja. Btw haracz od HK = 2mln polowa w kasie polowa w sprzecie. Loot skradziony przy hacku = 3mln. Tak czy owak nawet jakby kazdy z czlonkow mythos zgina 5 razy stracili by wylacznie kase z haraczu.

masz zle statystyki :P loot z polaczkow byl wiekrzy (glownie food,runy) , mythosi pozniej sie na chat channel smiali :P ze z polakow zaden dobry loot nie wypadał i z rotwormów lepiej idzie zarobic :P ale z tego co pisali to ilosc runek im sie podobala,idzie noobek 2bp uh, bp hmm, bp gfb... dostaje 1 SD pada i oddaje dotacje :D

@Villen
moze bys zmienil forum na którym sie udzielasz? a jesli sie zenisz... to współczuje twojej wybrance.... biuabuahuahauha

~Azbe

Abdul 09-10-2004 14:24

[quote=Villen]@Abudl

Zamknij ryj psie ty skonczyles podstawowke? Ja niedlugo sie zenie ,chodze do roboty i sie ucze w domu moze jestem w calym dniu z 7h wiec mnie nei draznij frajeze.Grales na Danubi? nie? nawet nie wiesz jak polacy sa tam ponizani kopani w dupe na kazdym kroku co z tego ze sa High Levele w takim AB jak oni gdzies poleca a wtedy wpadaja szwedzi i wszystkich naparzaja wpadnie takich z levelami od 50 do 100 i co im zrobisz przynajmniej nakopali jednemu.Z takim pogladem do nich to oni nigdy do niczego nie dojda.
[quote]

to idz zrob powstanie no juz biegnij!....... idz wypowiedz wojne szwedom! no idz ich pozabijaj przeciez oni sa "Bee" i "czeba" ich zabic.... OMG naprawde wspolczuje twojej EKHM "wybrance" bo z takim polmozgiem to dlugo nie pozyje... powiedz mi prosze jakie studia zdawales ze "cenisz taki patryiotyzm u prawdziwych polakow" ktorzy wywoluja rasistowskie wojny... OMG naprawde na danubi to same "polaczki" graja chyba tylko to moze wyjasniac ta "nienawisc" "szwedow" do polakow.... omg co wy zawsze i wszedzie musicie oczerniac szwedow? to gra FFS a nie prawdziwe zycie....

Hegemmon 09-10-2004 14:50

taie wojny są całkowicie bzsensowne o niezależnie od wyniku jedyną różnicą będzi mniejszy lvl wielu graczy.
Takie coś jet dobre tylko na teście :D

Gimlos 09-10-2004 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
taie wojny są całkowicie bzsensowne o niezależnie od wyniku jedyną różnicą będzi mniejszy lvl wielu graczy.
Takie coś jet dobre tylko na teście :D

Kiedy gracz ze swiata non pvp mowi cos o wojnach, to mozna porownac to do wykladu ksidza na temat sexu . Nie posmakowales, wiec nie mow ze zle

siwy 09-10-2004 16:41

nie noob

kto jak kto ja tam nie jestem nOOb B)

Zwieshu 09-10-2004 20:02

Ja mam pytanie . Czy Polacy i Szwedzi sa az tak podobni bo jakie tylko wojny slysze to Pl na swe . Czy moze swedzi zrobili cos kiedys i sie todalej trzyma

morti 09-10-2004 21:31

@abdul
hahaha moj post jest za trudny zebys na niego odpowiedzial.. ?

Bofiro(Chimera) 09-10-2004 22:02

Jak zawsze

Polacy wielcysłowem mali czynem

Abdul 09-10-2004 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morti
@abdul
hahaha moj post jest za trudny zebys na niego odpowiedzial.. ?

jaki niby post? -.-

Abdul 09-10-2004 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morti
@Abdul
łoboshe czlowieku opanuj sie, pewnie jestes ktoryms z LC?
od zawsze byly prowadzone wojny na danubii swe vs pl.
hmm, czytasz moze forum tibii.com? tam jest mnostwo tematow
"@polaks" "@about polaks" itp i caly czas tam szwedzi najezdzaja na polakow
bo nie potrafia mowic po angielsku. to nie nasza wina ze w polsce wieksza czesc stanowia ludzi mlodzi ktorzy graja w tibie. pamietasz moze jak "grimmy"
jak napisal ze powinnismy zostac uduszeni jak nasi przodkowie w obozach koncentracyjnyc? moglbym podac jescze duuzo przykladow ale musze leciec. zalosne to jest i ty mowisz jacy " to my polacy" jestesmy rasistami? ;)
przemysl to

omg -.- przemyslalem i zauwazylem ze tylko na danubi sa takie ostre wyzwiska ze strony pl do swe i ze strony swe do pl na innych servach az tak zle to nima nie wiem moze to dzieki panowi Mads'tyl czy jakos tak... ktory jak dobrze pamietam na poczatku serva gdy Walkor mial z 60-80 lvl wypowiedzial slynne zdanie "szkoda ze was hitler wszystkich nie wymordowal podczas II WS" lub cos na ten stajl~ i od tamtej pory to non stop sa sprzeczki... nie mozecie dac sobie na wstrzymanie? a temat "About polaks" mowiacy o jakiejs tam sytuacji jak to ktos komus cos~ lub jak polacy robia tematy "***ac swe" itp. -.- jak dlamnie Danubia to totalna N00blandia tylko chyba na danubi mozna zginac za to ze jest sie polakiem lub szwedem na innych servach tego nie zauwazylem... mzoe tez dlatego ze wiekszosc polakow grajacych w tibie to analfabeci ktorzy nawet po polsku nie umia pisac a po angielsku potrafia powiedziec tylko "spasiba" ( :P ) nie dziwie sie ze non stop jada polakow na danubi a teraz po tym EKHM "wybryku" to juz polacy na danubii maja totalnie prze***ane sami sobie to piwsko nawazyliscie~
spadam ogladac dzien proby~

Jasin 10-10-2004 10:50

Hehehe Mała sieka... Ale am chyba same noobki były? Na hiberni byla ostatnio wojna. Teraz chyba jest polska vs szwedzi albo wszyscy vs br.

Sillent Assasin 10-10-2004 11:16

http://www.tibia.pl/forum/showthread...ighlight=belth

I pomyslec ze kiedys tak bylo. Belth, obecny lider Mythos, potrafil sie dobrze "bawic" z Polakami (bawic w sensie nie wrogosc :P)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24.