Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

Ka$z3r 06-06-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1468274)
Jesli myslisz ze dpft wygraja bo to przeszlosc terazniejszosc i przyszlosc to wygra TTT bo tam sa prawdziwe turtle ; ) oczywiscie wyjatki w dpft tez sa ; )

P.s nie wiem czy Lind padal xxx razy tak jak mowisz ; ) widze ze sie znasz na histori servera ; O

Prawdziwe turtle? Lindlay i Fosa? ludzie ktorzy mysleli ze im sie nalezy wszystko ;/

Poyeman 06-06-2007 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1468327)
Prawdziwe turtle? Lindlay i Fosa? ludzie ktorzy mysleli ze im sie nalezy wszystko ;/

no niezle powiedziane + Tiuso

Bartas15 06-06-2007 18:05

Prostuje to xxx dedów lindlaya do tej pory nie padał bo był w dpft na warach ale teraz zacznie jak nie będzie siedział non toper w dp.I kto tu panowie zna historie Arcani grałem na tym servie jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia.A jak chcecie dołączyc do ekipy as lickerow TTT to dobrze wam idzie może pozwola wam po warze wbic pare lvl dopoki im respu nie zajmniecie.

:baby::baby::baby:Lindlay for you

*Wube* 06-06-2007 18:21

Padl na samym poczatku wojny z Fosfikiem i reszta hiszpanow oraz od dpft i innych ostatnio za PA ; ) ale to nie xxx... no grales moze na swojej beryli co cie kazdy gnebi ; ) i widze wlasnie jak znasz historie : DDDD oczywiscie do prawdziwych dpft zaliczacie Aate co dzieki Lukiemu fragowal na wojne ostatniej wojnie bo jeszcze jakis czas temu nic nie znaczyl czy Beduriona co nic nie zorbil tylko kupil chara i padl ? :D

Bartas15 06-06-2007 18:51

"Padl na samym poczatku wojny z Fosfikiem i reszta hiszpanow oraz od dpft i innych ostatnio za PA ; ) ale to nie xxx... no grales moze na swojej beryli co cie kazdy gnebi ; ) i widze wlasnie jak znasz historie : DDDD oczywiscie do prawdziwych dpft zaliczacie Aate co dzieki Lukiemu fragowal na wojne ostatniej wojnie bo jeszcze jakis czas temu nic nie znaczyl czy Beduriona co nic nie zorbil tylko kupil chara i padl ? "

No sorry ,sorry tylko wielki Pro znasz super historie arcani haha wyjaśniłem w poscie wyżej ale no to juz trudno jak czytac nie umiesz nie chodzi cymbale o to ,że padał tylko o to ,że teraz będzie padał...Bo przedtem był w dpft:) Naucz się czytac ze zrozumieniem to nie boli , jak w szkole nie nauczyli to poproś tatusia ,żeby ci czytał na dobranoc :P

P.S.Najpierw grałem na arcani i gram dalej a potem miałem 5 minut na beryli i jakbys znał historie beryli to byś nie mówil ,że mnie gnebili ale można tobie wybaczyc masz pewnie z 30 lvl i caly dzien siedzac w chacie przegladasz forum tibia.pl i sie udzielasz.To twoje życie nie będe ci prawił kazań ale zapamiętaj tibia to tylko gra i nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz...

Amirez 06-06-2007 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1468451)
Padl na samym poczatku wojny z Fosfikiem i reszta hiszpanow oraz od dpft i innych ostatnio za PA ; ) ale to nie xxx... no grales moze na swojej beryli co cie kazdy gnebi ; ) i widze wlasnie jak znasz historie : DDDD oczywiscie do prawdziwych dpft zaliczacie Aate co dzieki Lukiemu fragowal na wojne ostatniej wojnie bo jeszcze jakis czas temu nic nie znaczyl czy Beduriona co nic nie zorbil tylko kupil chara i padl ? :D

Albo true Dpft to:
Fosfik- A raczej Noctambulant, który nic nie zrobił kupił chara i padł 2 razy
Lindlay- PA
Tiuso- jeszcze większy PA
Aress~ -thief
Leszczu~ - W sumie jedyny, true dpft
Healer The Druid-, który jak był w dpft odpierdaczał tez ładnie
Valiris La'athriel-asslicker Fosfika

Masz racje tam sami true Dpft i trzeba ich wywalić z serva i Luki juz o to zadba

A tak poza tym czy ci, co sa za TTT sa normalni??
Wydaje mi się ze nie bardzo!! Chyba wiecie ze Fosfik i jego przydupasy po ewentualnym wygranym war wywali was z serva to będzie dopiero śmiech na Sali z was

Bartas15 06-06-2007 18:58

"Albo true Dpft to:
Fosfik- A raczej Noctambulant, który nic nie zrobił kupił chara i padł 2 razy
Lindlay- PA
Tiuso- jeszcze większy PA
Aress~ -thief
Leszczu~ - W sumie jedyny, true dpft
Healer The Druid-, który jak był w dpft odpierdaczał tez ładnie
Valiris La'athriel-asslicker Fosfika

Masz racje tam sami true Dpft i trzeba ich wywalić z serva i Luki juz o to zadba

A tak poza tym czy ci, co sa za TTT sa normalni??
Wydaje mi się ze nie bardzo!! Chyba wiecie ze Fosfik i jego przydupasy po ewentualnym wygranym war wywali was z serva to będzie dopiero śmiech na Sali z was"

Zgadzam się w 100%.

Gidekab 06-06-2007 19:28

smiac mi sie troche chce jak to wszystko czytam o DPFT itp
DPFT juz nie jest ta sama gildia co kiedys tworza ja zupelnie inni ludzie czesto nawet ci co wczesniej walczyli przeciwko "staremu" DPFT to za dawnego panowania DPFT bylo max PA wiele osob zostalo wyrzuconych z serwa huntowanych za "frytki" co do protekcji czepiacie sie Aaty czy innych obecnych membersów DPFT gdzie sam leszczu protektował pół Arcani. ci co odstawiali najwieksze pa w DPFT sa teraz w TTT teskno im do dawnych ukladow kiedy to mogli robic wszystko. z dawnego DPFT pozostała tylko nazwa ktora nie jest przez wielu dobrze wspominana i dla6tego tez wiele tego co dzialo sie wczesniej jest nadal przypisywane osobom aktualnie grajacym w DPFT. jak ktos juz slusznie zauwazyl kilka stron wczesniej w Aktualnym DPFT jest wieksza kultura nie ma idiotow itp. najlepszym tego przykladem jest to ze wiele osob wrocilo na serwer ponownie a nawet byli gracze beach ktorzy przegrali woje i sie wyplacili nie byli hunceni jak to mialo miejsce za czasów dpft fosy i jemu podobnych ;)

*Wube* 06-06-2007 19:39

Bartas15 ... stary o co Ci chodzi??... nie mowie ze zniam historie Arcani oh i ah ale sam mi dajesz do zrozumienie ze znasz lepiej a cos mi sie nie wydaje... i powiedziales ze padnie xxx raz czyli to oznacza ze juz padal i kto tu jest ehem "cybalem" tez widze ze Cie bardzo dobrze wychowali jak juz musisz wyzywac ^^ ; O

P.s zebys wiedzial ze nie znam histori Beryli tylko wiem tyle co z filmikow i z Del Toro :s wlasnie widze kto non stop i to bardzo szybko odpowiada mi na posty ? ale oczywscie ja przegladam caly dzien forum tibi.pl ;S haha oceniem ludzi ? luknij swoje posty...

Amirez... Fosfik umie grac i z czasem zobaczymy ; ) Lindlay i Tiusa PA, dobrze moze sa ale powiedz mi ze gdybys mogl rzadzic to bys nie robil PA? mozliwe ze potem wywala polakow z TTT po wygranej wojnie ale to sie jeszcze zobaczy : o

Bartas15 06-06-2007 19:58

:baby::baby::baby::baby:

Ka$z3r 06-06-2007 20:19

Ujme to tak "najgorsze co bylo w dpft zostalo juz wyje*ane na zbyty pysk" i dlatego powstalo ttt, ludzie pragnacy wladzy, aby luki ani belish albo alunir (ktorzy tempili kazde oznaki pa w dpft) nie mogli im tego zabronic.

A gadka na tibia.com tiusa to taka bajka ze teletubisie wysiadaja przy tym czy dragon ball! Jesli chodzi o Lindlaya to z mila chcecia chcialbym aby kazdy z was mogl chociaz przez 5 min z nim porozmawiac na rl albo na vent, bo o jego "kulturze osobistej" nic nie moge powiedziec, ponieważ nie mozna mowic o czyms czego brak... nie umial sie zachowac na vent, krzyczal, wyzywal wszystkich po czym dostawal kicka po paru minutach bo nie mozna bylo zniesc kompletnego braku szacunku do kolegow z gildi.

Vrael 06-06-2007 20:25

Mi tylko zal wszystkich, ktorzy opuscili dpft dla ttt, a jeszcze bardziej zal ludzi, ktorzy mysla, ze ttt to wyzwolenie od "pa". Kopiecie sobie wlasny grob..

Boil 06-06-2007 20:34

Ormianie nas zjedli :ddd

Luo 06-06-2007 20:47

Polska reprezentacja killed at lvl 9 by Armenia
xD

Eizix 06-06-2007 20:56

nie wiem co mnie podkusilo zeby znowu wlazic na to forum, boze, przestancie kurwa gadac glupoty skoro gowno wiecie ~~ nie wiecie czegos na 100% to japa a nie pierdolicie zeby wygladac na madrych i fajnych... juz kurwa przyszlosc przepowiadacie? polska ma wielu nastepcow nostradamusa widze, zal... nastepne kurwa klamstwo "dpft wpadlo i ttt ucieklo po zabiciu lolo" lmao... czekalismy chwile na mostku w edron ale dpft nic nie dzialalo bo luki czeka na neo, wtedy bedzie mogl wbijac na aate i smigac bez lagow, bo teraz moze byc kick i aata jeszcze by padl ;] w sumie fajnie beda mieli na lanie luki na aacie a netheril na bellishu albo medivhu. :D dobra, zal tu w ogole cokolwiek pisac. btw skonczcie z tymi pomaranczami linda bo to zalosne jest ;] arcash puscil plote i kabanos sua puscil dalej i tak powstaly pomarancze linda.. n/c xD

Fossilos 06-06-2007 21:08

Cry : (

Post under investigation

Poyeman 06-06-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1468775)
nie wiem co mnie podkusilo zeby znowu wlazic na to forum, boze, przestancie kurwa gadac glupoty skoro gowno wiecie ~~ nie wiecie czegos na 100% to japa a nie pierdolicie zeby wygladac na madrych i fajnych... juz kurwa przyszlosc przepowiadacie? polska ma wielu nastepcow nostradamusa widze, zal... nastepne kurwa klamstwo "dpft wpadlo i ttt ucieklo po zabiciu lolo" lmao... czekalismy chwile na mostku w edron ale dpft nic nie dzialalo bo luki czeka na neo, wtedy bedzie mogl wbijac na aate i smigac bez lagow, bo teraz moze byc kick i aata jeszcze by padl ;] w sumie fajnie beda mieli na lanie luki na aacie a netheril na bellishu albo medivhu. :D dobra, zal tu w ogole cokolwiek pisac. btw skonczcie z tymi pomaranczami linda bo to zalosne jest ;] arcash puscil plote i kabanos sua puscil dalej i tak powstaly pomarancze linda.. n/c xD

tak sie sklada ze luki to moj rl ziom z osiedla i mi mowil ze padl lolo a oni ucieki co do neo to prawda 1mb i bedzie smigacz z pg i na wojnach aaata ;]

btw: wczoraj w nocy jak byla ta akcja to do lukiego jakies gowniarze dzwonili domofonem i musial zejsc do nich i im wjebac. A powiedzial tak " a huj ide na dol najwyzej padne ale tych co dzwonili zajebie " i juz nawet wie kto ;]

Myhass 06-06-2007 22:31

ludzie co wy gadacie .. pa to sie dopiero zacznie jak ttt wygra wojne nagorsze scierwo z calej arcani od tiuso nie uswiadczylem pa ale ares healer~ valiris i inni miedzy innymi lindlay(gdy jeszcze byl w dpft) który byl silny gdy zaatakowali mnie w 5 czy 6 osób a gdy chcialem wyjasnic sytuacje 2 czy 3 dni pózniej byl online chyba jego drugi owner bo nic z tego zdazrenia nie pamietal ;] ot i cale ttt wracajac do aresa najwiekszy pa jakiego widzialem wraz ze swoim uber ziomem keruzem który kozaczy do kazdego .. wiem co mówie... wyszedlem na main na arcani 2 czy 3 dzien po wlaczeniu servów i pamietam najstarsze wojny z udzialem barloxa i losariego cha'osa i innych..

pozdro !

gienkos 06-06-2007 22:38

JA jako weteran ORMO! stawiam cala gildie w gotowosci !! jesli DPFT bedzie potrzebowalo pomocy!:evul: a mowiac ze nic nie zdzialamy to sie mylisz zapytaj sie Pumatigger i reszte debili jak od nas popadali B) mass sd i kazdy padnie!!!

ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO ORMO

himato 06-06-2007 23:00

zagadka?

zgadnijcie kto to:

gracz A nalezy do gildii z graczem B. Razem mieszkaja w domku A. Wybucha wojna. Gracz A zawiadamia worga gildie i prosi ich pod swoj dom. Wywala gracza B wprost w objecia wrogiej gildii. Pytanie:

1. Kim jest gracz A?
2. Za ile sprzedal swojego przyjaciela z ktorym dzielil domek?
3. Jezeli nowa gildia gracza A wygra wojne, jaki lvl bedzie wystarczajacym pretekstem do PA?

prosze o szczere odpowiedzi, wykluczam z grona respondentow wszystkich przyjaciol "sprzedawcy pomaranczy".

lindlay - z afera team (gildii PA) w TTT nie ma Negocjatora. Biega bez przydzialu, dlaczego nie dales mu invy? spelnia wszystkie wymogi TTT:

a. jest z WWy
b. Kocha PA
c. iloraz inteligencji w poblizu szympansa
d. ma duze doswiadczenie w wynajdywaniu fantastycznych powodow do zabicia innych.

Zapominacie, ze tibia to tylko gra wirtualna, ale pewne zachowania sa odzwierciedleniem postawy moralnej w rl. Wspolczuje rodzinie Arcasha, Leszcza, Vowa, Lindlaya, Valda i innych renegatow DPTF

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06.