![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szybka kasa na rooku?
zalezy dla kogo :) dla gracza ktory ma w planach wyjscie z niego... proponuje zdecydowanie od 1 do 5lev zarabianie na ratach, niemowie tu juz o zbieraniu cial, lub sprzedawaniu miesa, etc :) po 5 lvlu z dobrym eq najlepszym rozwiazaniem zdecydowanie sa skele :) natomiast rookstayer najwiecej zarabia na... trapach :) wystarczy troche rozumq w glowce :D troche boxow, honeyflowerow, ewentualnie pomocnik :D z ktorym na koncu wypada sie podzielic lootem, najlepsze miejsce jak to powszechnie wiadomo... mino hell. loot zalezy od liczby osob... ale liczac na jednego łepka idzie sie wzbogacic... przewaznie od 100 do nawet 500 gp :) zalezy od szczescia ;) w godzinach przesilenia moze byc naprawde goraco i w ciagu godz. mozna duzo zarobic... bardziej legalnym sposobem, jest i w tym wypadku skele hunt :) ktorych na rooku niema duzo, ale jednak polecam resp na polnocno-zachodnim krancu wyspy :) co najwyzej mozna sie pokusic o lootbaga, i np. schowac go po drodze za drzewem :) pozdrawiam |
ja ide na szkieletyw miejscu na pacc tam jestamlo ludzi tose spokojnie zbieram wszystko co opyle w sklepie do worka i jak mam 5 bagow zapelnionych tose spokojnie niose do miasta i 300 gp wpada i jesce lv podleci
|
Ja ide na trolle na pacc, a tam jest malo ludzi i zbieram kolo 1k/h.
|
skeletony na pacc arena
zbierasz loota w godzinach nocnych tak aby nikt go nie zajumał świetny zarobek 1k zbierzesz i niepoczujesz ze expiles |
zbieram kase
ja zawsze zbieram kase na wiezy troli tam wooden shield leci po 4-6 gp nie pamiętam i studded club po 2gp a duzo tam tego lezy to zbieram.
_____________________ http://www.tematowniagier.fora.pl/ forum dyskusyjne nt. gier |
Ja gram około miesiąc i mam 10level a mam 1263gold:).
|
Co to mlvl?
Ej co to jest ten mlevel?
serio nie wiem. |
Ja mam 10 level, a kasy 1263gold
imie:Danielo of Rybnik level:10 świat:silvera |
@up x3
Wiesz ze szybko dostaniesz bana na forum? miesiac i 10 lvl na rooku czy ty grasz w kafejce? @topic szybko kasa leci na skeletach :P zbierajac loot a pozniej go sprzedajac |
nie bawcie sie w noszenie dedow ratow , najlepiej wziasc doublet i nabić 2 level , na drugim levelu można iść po rzeczy na trole i na chain armor quest , pozniej kupujesz mace i jedziesz do 8 levelu
|
Zarabianie to moja specjalność
Ja kase zbieram w ten sposób oczywiście na 1 lvlu :
Bije króliki, owce i inne meatodajne zwierzęta i wszystko co mam sprzedaje Willie'mu :D:D:D:p (nie przestaje póki nie uzbieram na maina ok. 1000 gp) plusy: + szybki zysk + nikt cie nie zabije i niczego nie stracisz + z podstawowym eq (club, jacket, torch) możesz udźwignąć maks 25 meatow czyli juz 50 gp w kieszeni minusy: - nie leci doświadczenie - shielding idzie w tył - ktoś ci może zabrać loota (jak to zwykle bywa....) |
Szyka Kaska
Szyka kasa na Main
Kup Backpack daj do niego 20 pustych vialów idz tam gdzie jest wino napelnij wszystkie i sprzedaj ja tak sie dorobilem 6k za 6 bp mf warto naprawde waarto ALL 8o PzDr ALL Z Leżajska |
Ja zawsze chodzę do trolli w tej kamiennej wieży czasami sie orc trafi
i jak mi braknie już capa to sprzedaje wszystko i z powrotem idę w to samo miejsce.... Dobry sposób bo bezpieczny, fakt że średnio kasy, ale co tam... A tak w ogóle: gdie są skeletony???????????:baby::baby: |
skeletony sa w 3 miejscach
1.3 groby na zachodniej czesci wypsy 2.dziura niedaleko orc tower i wasp tower(na wybrzeu jak idziesz kolo dziwnego kregu na ktorym lezy wolf) 3.podziemia w pacc zone(nigdy tam nie bylem :( btw. moj sposob na szybka kase: huncenie na rabitach sheepach do uzbierania 70/100 gp kupienie mace (minus od 40-55 gp) kupienie/znalezienie wooden shielda kupno leather legsow( minus 10 gp) isc huncic na trolach od 2/3lvla do 5/6 potem podziemia z orckami i solo minotaur ewentualnie skeletony nabic 8 lvl i wyjsc na main z minimum 1.750 gp (podstawowy set bedzie kosztowal ok 400-600 gp nie liczac broni) oto moja tajemnica na szybka kase @Komputeromaniak nie baw sie w noszenie clubow i shieldow (studded club wazy 40 oz!) z troli idzie duzo kasy (10 minut huntu i przy szczesciu idzie od 20-70 gp lub wiecej) |
@Up
Od kiedy z królików i owiec leci kasa? @Topic Poczekać na zrespienie się Shenga, pomodlenie sie o Mlw i Knife. Jak nasza modlitwa zostanie wysłychana sprzedać zdobycz ;) |
on pewnie ma kase z królików w sensie odsprzedawania mięsa npc'owi :]
|
no dziekuje Helmen!to chyba oczywiste ze sprzedaje mieso u npc ktory mowi jak mis przekliniak :P
|
@Up
Podejrzewałem, że o to Ci chodziło ale wolałem się upewnić. =) Według mnie sprzedawanie jedzenia to nie jest dobry biznes plan ;P @Topic Najlepiej wbić 2 lvl, poprosić jakiegoś rookstayera o pomoc w questach (niewielu odmówi), a potem śmigać jak to już pisali wyżej na szkieletach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |