Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Skandal !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132808)

Epikur 09-06-2007 13:34

niema co marnować czasu na głupie gadanie i tak dla nooba nie przetłumaczy się że ten update jest sprawiedliwy knight musi się zrównać z lvlem i nadrobić stracony czas od upa z różdżkami dlatego sorc od 70+lvla ma hity mniejsze o 20% A dla sorca dali czas na potrenienie mlvla i podwyższenie sobie hita (coś w stylu skilowania knightem) więc chwała tym którzy na 60lv maja 80mlv a ch*j w dupe tym którzy na 160lvl maja 60mlv

co do pytania wyżej:
Leczenie druta będzie mniejsze sorca tez o 20% ale zato knight będzie sie tyle samo uhał ihał z run leczniczych co teraz. odsyłam do lektury na tibia.com

Dark Knight 09-06-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1474563)
Ps. raczej d-lancy do 50 lvl nie podniosą(30 max)

Dlaczego nie do 50 ? skoro quest na lance jest na 70 lev, lub huncenie bk od 50 lev ?

Wg mnie na lance 50~ lev byl by bardzo dobry, na guardian halberd nieco wiekszy gdyby miala ona jakies nowe wlasciwosci.

@Epikur
Leczenie druida nie powinno ulec zmienia powinno sie nawet wzmocnic, wtedy zostal by jeszcze wiekszym przyjacielem knighta niz jest aktualnie :)
Cip myslcie wiecej to zrobicie dobre wyrownanie profesji : ]

Demonq 09-06-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1474510)
bez urazy, jestes debilem.
i co? spadnie ci sila magi o 20% i co? zamiast 170 uderzysz 140 z visa i co? spalisz 20 many wiecej to co rece ci odpadna? i czytaj uwaznie newsa "Pall i Knight beda uderzac z run duzo slabiej" (bodajze tak to szlo) a ze u sorca bedzie liczyl sie mlvl to bardzo dobrze, bo po ostatnich updatach byl naprawde malo wazny
A myslisz ze sprawiedliwe bylo gdy sorc/drut rozwala wszystko wbija po pare lvli dziennie (70lvl+) a knight/.pal co? gora na 1 - 2 dziennie ich stac i to juz kosztowalo caly dzien.
myslisz ze co skillowanie skilla powyzej 80 bylo lajtowe? no i co? wskillowalem i gowno mi to dalo, dalej bylem slaby gdy sorc juz biegal i expowal spokojnie.
Teraz dopiero bedzie fair play i sobie pogadamy jak sorc bedzie spierdzielal jak mu wyskocze, juz mnie zabic nie umi a teraz to ja bede wstanie jeszcze efektownie sie obronic inaczej niz ucieczka. Teraz bedzie dopiero gra jak za dawnych czasow (tibia 6.9 - 7.4 mmm... :) )
@topic
i pisze jeszcze ze sorc / drut do lvl 70 - 80 nie zauwazy roznicy wiec o co drzesz kapcia? mowiel spadnie ci o pare % sila magi to swiat sie nie zawali -.- uzyjesz ten bp mf wiecej ( i tak jzu tani jest 1,1k a kiedys 2k) i nic ci sie nie stanie

@up
kolego popieram cie w 100% :):)

@Czesio
Bedziesz mogl jej uzyc ale nie wykorzystasz jej pelnych atrybutow

Bez urazy ale starzy cie niedojebali
co by bylo jakbys przeczytal ze twoje hity obniza sie o 30 np. best z 220 spadl by ci do 190 podobnie jak srednia hitow
pozatym w*****acie mnie knightci mowiący na temat gry magie
chujha wiecie a sie wymadrzacie. I nie pierdol ze bedzie sie zwracac exp.
mowisz zebym sie nie plul bo mam 73 lvl a 70-80 nie poczuja roznicy.
pedale glupi jest dopiero czerwiec do konca roku mam zamiar wbic 100+ lvl wiec juz bede czul roznice i to spora.

Maze zeby tak jeszcze CIP zmniejszyl moc uleczania sie uhami i to sporo.
to juz widze wasze teksty " teraz nic nie bedzie sie zwracac sux update itp"

Demonq 09-06-2007 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez derol (Post 1474626)
No to rzeczywiscie wielka strata, bede sorcem 4k do przodu zamiast 5k. Ide sie powiesić ;(

kolejny pojebany knight wypowiadajacy sie na temat magow
lub jakis nisko lvlowy sorc ktory w rzyciu nie expil porzadnie na d lair.
przekarz twoim starym wspulczucia ze im robienie ciebie nie wyszlo

Epikur 09-06-2007 13:47

co do broni

więc co do broni to poddam wam moja teorie.

Całość broni dodana będzie na lvl 100+ ponieważ najlepszy knight w tibi to 301lv a licząc logicznie to skoro jest 60 broni z czego są 3 rodzaje broni club, axe, sword, to na każdy rodzaj przypada po 20 nowych broni dlatego wnioskuję że dopiero od lv 100 będą one dostępne ponieważ i llvl musi mieć odpowiednią broń i hlvl też stare bronie zaspokoją potrzeby do 100lvla na 100 będzie SoV (np.) a nowe bronie będą rozmieszczone co 10 lv od 100 w górę albo w qestach albo będą leciały z potworów tak więc 20 broni idealnie pasuje na lv 300 co 10 lvli każda

I tu kolejna dobra nowina sorc drut i pal nie nałoży broni typowej dla knighta poza brońmi dla całości profesji czyli rynek się dosyć szybko zapełni nowym weaponem i ceny nie będą aż takie duże.

inna myśl nasuwa mi się taka że 3 bronie można będzie zdobyć czyszcząc tą nową arenę MVP co powstanie na każdy poziom inna broń.

A co do kłótni wyżej to ja mam 65Ek i 112Msa i nie narzekam na to że hit będzie mniejszy bo od kiedy pamiętam waste miałem tylko na demonach i water elementach "NOOOOOOBYYY"

Demonq 09-06-2007 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez derol (Post 1474656)
Buhahahahahah

No na dlair nie expie bo bardziej sie oplacaja tomby, to jedno akurat zgadles. :p

:glupek: kurwa kazdy tak moze napisac
wykasuje sobie dane z forum na temat mojej postaci i powiem ze expie na demonach i co wtedy nie bedziesz wiedzial jakie mam staty a ja bede mowil ze mam tak wysoki lvl ze solo na demonach expie i kurwa bede sie upieral ze jest tak jak mowie i nic nie zrobisz

Sky_Gad 09-06-2007 13:58

Wreszcie będzie coś normalnego i skille się będą liczyć bo do teraz hmm... skillwanie było nanic i podszedł sork na 150 z 65 mlv i 1 UH i niema knighta z 100 lv walnięte teraz wreszcie magowie i druidzi muszą wreszcie "skillować" :) jak dla mnie bardzo dobry UP :)

Xeremon 09-06-2007 14:03

"Vocation balancing" JasneeeeX( SPIERRRDOLENIE Sorców i Druidów jeszcze bardziej. Czyli zabranie im mocy ich czarów. Knighci i Paladyni dostaną za to całą masę nowych możliwości. To jest nie wporządku. To wasze "udupienie knightówm, przez dodanie wandów" będzie NICZYM w porównaniu z tym, co teraz zrobią magom. I po co ja kupowałem pacca ehh:evul:

Cytuj:

pozatym w*****acie mnie knightci mowiący na temat gry magie
chujha wiecie a sie wymadrzacie.
Popieram... Teraz tylko patrzeć, jak ci wszyscy niedzielni knighci, co nie potrafili dobrze rozwinąć swojej postaci, będą się nam śmiać prosto w oczy. No wziąść kij i lać NO WZIĄŚĆ KIJ I LAĆ NA GOŁĄ DUPĘ!!! Wiecie co będzie? GÓWNO BĘDZIE!!!

@Epikur
Cytuj:

macie jajka nieowłosione
Moje włosy na jajach, są dłuższe niż twoje na głowie -.^

Demonq 09-06-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1474689)
"Vocation balancing" JasneeeeX( SPIERRRDOLENIE Sorców i Druidów jeszcze bardziej. Czyli zabranie im mocy ich czarów. Knighci i Paladyni dostaną za to całą masę nowych możliwości. To jest nie wporządku. To wasze "udupienie knightówm, przez dodanie wandów" będzie NICZYM w porównaniu z tym, co teraz zrobią magom. I po co ja kupowałem pacca ehh:evul:

Nie ma po co sie wysilać knightci maja gowno zamiast mogzu nie zrozumieja tego.

Epikur 09-06-2007 14:09

Cytuj:

@Xeremon(Wiek 15 poziom 50) "Vocation balancing" Jasneeee SPIERRRDOLENIE Sorców i Druidów jeszcze bardziej. Czyli zabranie im mocy ich czarów. Knighci i Paladyni dostaną za to całą masę nowych możliwości. To jest nie wporządku. To wasze "udupienie knightówm, przez dodanie wandów" będzie NICZYM w porównaniu z tym, co teraz zrobią magom. I po co ja kupowałem pacca ehh
Dzieci :) macie jajka nieowłosione jeszcze i mózgi zbyt małe, szkoda że w tibi niema takiego czegoś jak w demokracji głosowanie on 18 lat xD

@Demonq
ciebie też to sie tyczy :P

Demonq 09-06-2007 14:19

tak sie sklada ze mam 17 lat wiec twoja teoria derol sie nie sprawdza
chyba ze w twoim przypadku

Profesormarian 09-06-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1474698)
Nie ma po co sie wysilać knightci maja gowno zamiast mogzu nie zrozumieja tego.

Ciesze się dziecko ze odejdziesz z tibii przez ten update ;)

Demonq 09-06-2007 14:24

ciekawe ze tylko wy knightci/palle jestescie zadowoleni z tego updata

prosze moderatora o zamkniecie tego tematu.

Gryanor 09-06-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1474748)

Ale jakby udupili jeszcze bardziej knighta i pala to był byś zadowolony?

Demonq 09-06-2007 14:33

napisalem to na poczadku ze nie przeszkadza mi ulepszanie knightow
wkurza mnie to ze udupia sorca tak ze bedzie slabszy niz knight !!!!

Kojotes 09-06-2007 14:34

W zasadzie do postów użytkownika "Demonq" można odnieść tylko jedno zdanie:

Cytuj:

Jesteś zapatrzonym w siebie tibijskim egoistą, który koniecznie chce mieć to co miał i ani odrobiny mniej. Chociaż i tak już ma astronomicznie dużo w porównaniu do innych.

Demonq 09-06-2007 14:34

napisalem to na poczadku ze nie przeszkadza mi ulepszanie knightow/paladynow
wkurza mnie to ze udupia sorca tak ze bedzie slabszy niz knight !!!!

Duch Niespokojny 09-06-2007 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demonq (Post 1474748)

Ja gram magiem i jestem zadowolony z zapowiadanych zmian.

Nyksus 09-06-2007 14:38

Re:

Ktoś wspomniał, że niszczą Tibie od 7.6. Prawda. Nie jestem za tym uptade'm, ale co robić? Dobrze, że wprowadzają ulepszenia dla Rycków i Pallków, ale obniżać siły magów nie powinni. Teraz wychodzi na to, że knight i pall będą super, a magowie do dupy. Taka moja opinia.

Demonq 09-06-2007 14:40

wiec nalezysz do tej 1/4 magow zadowolonych
jednym slowem jestes starodawnym graczem a takim w wiekszosci ten up nie przeszkadza.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14.