![]() |
Cytuj:
|
I swietnie powroca stare czasy, zeby grac ms trzeba umiec grac
Jestem zadowolny.:) |
Wierzę w te wasze głupoty tak samo jak w to ze rydzyk sprzedał Maybacha, a pieniądze rozdał biednym.
|
Jezu, alee, załamanie, sorce, jazda się wieszać, a knightci robią imprezkę.
Pytam znowu, czy którykolwiek potwór jest dla facc, i który chaloya jest który(tiberwarden i windcaller)? |
knight bije gratis ale leczyc sie musi nie liczac troli i rotow ;p ale wyzej to cos poleczyc sie trzeba
co do up: 1> troche za bardzo oslabili magow ale oczywistym jest ze oslabieni byc powinni 2> nie wiem jak to wyjdzie w praniu ale raczej za bardzo wzmocnili knightow :< 3> pal bijacy po 300+ ze zwyklych boltow tez przesada :P 140lvl z 105 dista ale ogolnie poczekamy zobaczymy jak sie spisze kolejny up |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@viper555 Napisales sorcow ;P. Ale rozumiem o co ci chodzi. Jednak druid jest slabszy od sorka, np rody... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
140lvl pal z 105dista po 300+ bil
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://img230.imageshack.us/img230/9109/castgayow1.jpg
@topic : Naprawde ten temat już zeszedl na psy. Sorki i druty lamentują a knighci się radują. Czasami jakis tutor wklei screena ale nic po za tym. |
@sio leczy lepiej... O wiele lepiej.
Bright sword od 30 lvl! Chociaz cos ;). |
Mogliby zrobic coś jeszcze z cenami, bo w takim razie nie sellne jakiegoś b sworda itp. noobkowi z 10lvl ja było dotychczas wiec trudniej bedzie w ogle coś sprzedać... :(
|
@Str4t0s
owned ;d |
|
wyrownaja wam w next update, najt byl udupiony przez rok to teraz mag moze byc ;)
|
moze jakis tutor zrobic spis?
np Gs-55 lvl Dl -60lvl avanger - 80 lvl itd ;] A do tych nowych broni statystyki zeby byly dodane ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |