Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poczuj bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135237)

MestyrioPszowik 22-06-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvena (Post 1503418)
A zauważyliście, że na Tibia.com oprócz teasera, na górze strony pojawił się taki news? Jasno z niego wynika, że w środę na wszystkie serwery zostanie wysłana mapka oraz nowa wersja serwera zawierająca dodane potwory i NPCe. Tak więc update będzie w czwartek/piątek.

Tylko nie teraz... mam 10 dni bana jeszcze >.< :P

rudzian1231 22-06-2007 23:24

oO ;d musze zalatwic charka do tego czasu..:D:baby:

Fejkowiec 22-06-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tore (Post 1502992)
Zapowiada się świetnie :)
PS.Udowodniliście ,że jak chcecie to możecie być szybsi od tibi.org.pl :) respekt dla was :)Kocham was:)

Tibia.org.pl była szybsza o parę minut ;-)

Czmielooo 22-06-2007 23:38

To może ktoś wie kiedy będzie w końcu ta no:]wa wersja??

Evil-Mateo 22-06-2007 23:59

haha

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rutek322 (Post 1503487)
to ciekawe co na zimę wymyślą
mogli by zrobić krainę prehistoryczna z jungli jakiś qest na nią z królem małp najstarszym :p
albo "niebo" i nowa umiejętność latania i chodzenie po chmurach
:))

Jarałeś coś dzisiaj ;> ??
@Topic
Hmmm fajnie się zapowiada i bez paniki, spamu i przede wszystkim przekleństw -.- prosze was przecież zaraz będzie ten wasz update ;\

Monte 23-06-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec (Post 1504013)
Tibia.org.pl była szybsza o parę minut ;-)

Inteligencie! Tibia.pl jako supp fansite te teasery ma dużo prędzej niż strony, które nie należą do supportu a publikuje je dopiero jak CIP umieszczą je na tibia.com. Było to już wałkowane setki razy.

Ametystowec 23-06-2007 00:20

@up
no wiesz...tibia jest napewno bardziej taktyczna i trudniejsza gra, niz diablo np. zeby zabic bhaala na piekle to trza miec tylko dobre eq... nie trzeba sie bawic w lurowanie czy tez podzial na blockerow i shooterow dlatego tez Diablo nazywa sie "besmóskofom nawalankom". Btw w diablo wszystko zalezy od przedmiotow (hammer z 80lv i enigma 2x soj etc vs sorc 99lv sorc z jakims noobostwem ze sklepu- sorc wdupia z kretesem) za to w tibii dobrze wyskillowany knight pokona nawet i 2x wiekszy od siebie lv (niezaleznie od profki i chodzby i z samym GS'em, DL'em czy WH'em)

@Tore

"Dysleksja jest terminem stosowanym także w węższym znaczeniu, do specyficznych trudności w czytaniu."

"Dysortografia to specyficzne trudności w pisaniu, przejawiające się popełnianiem różnego typu błędów, w tym ortograficznych."

btw. dysleksje da sie leczyc...co innego homosexualizm;)

Calkowicie zgadzam sie z tym co tam mowil (zapomnialem nicka), ze cipsoft wszystko odkrywa za graczy (mowi co i jak juz przed upem)

co do spelli dla "najta"

Rzut bronia - facc (14lv)
Uderzenie w ziemie (czy jakos tak:D) - facc (18lv)
berserk - pacc (35lv)
zawziety berserk - pacc (nie wiem :p )

wiec nie placzcie juz ^^

Evil-Mateo 23-06-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 1504153)
Tore

berserk - pacc (35lv)

wiec nie placzcie juz ^^

Może ktoś to potwierdzić ? Bardzo proszę ...

Tore 23-06-2007 00:31

Cytuj:

Tore

"Dysleksja jest terminem stosowanym także w węższym znaczeniu, do specyficznych trudności w czytaniu."

"Dysortografia to specyficzne trudności w pisaniu, przejawiające się popełnianiem różnego typu błędów, w tym ortograficznych."

Calkowicie zgadzam sie z tym co tam mowil (zapomnialem nicka), ze cipsoft wszystko odkrywa za graczy (mowi co i jak juz przed upem)

co do spelli dla "najta"

berserk - pacc (35lv)

wiec nie placzcie juz ^^

ja leczę dysleksje i jak byś nie zauważył to nie robie błędów przeczytaj inne moje posty ok??;)

Ametystowec 23-06-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil-Mateo (Post 1504171)
Może ktoś to potwierdzić ? Bardzo proszę ...

chyba nie trzeba potwierdzac, skoro "zabrali" runy knightom, to musza dodac jakies inne przydatne spelle (bo co, knight na faccu nie mogli uzywac hmm (rzut bronia) i GFB (uderzenia w ziemie) )

Evil-Mateo 23-06-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 1504198)
chyba nie trzeba potwierdzac, skoro "zabrali" runy knightom, to musza dodac jakies inne przytatne spelle (bo co, knight na faccu nie mogli uzywac hmm (rzut bronia) i GFB (uderzenia w ziemie) )

Gdyby nie mogli tego używać wiesz co by to było ?
Zachęcenie do kupna PACC i myślę że tak będzie :/

Angel of Death 23-06-2007 00:42

Mhmm ten news nic nowego nie wnosi, mogli się trochę bardziej wysilić. Zawsze na nowych terenach są nowe questy i potwory - nie muszą nam tego mówić ;]

Andrewas 23-06-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inkamon (Post 1503098)
niech sie w chu..a pocaluja nie zaplace za taki syf jakim jest PACC. :]

Ty nie ale 100 tys innych ludzi taa :P
Ciekawe czy bedziecie mysleli ze jestem dzielny jak poplyne na mamuty?

niektorych z was komentarze to zal.br

a w sumie mozecie sie niezgadzac ale na pvp knight NIEbedzie walil mocniej niz 200/250 w ludzi - CZYTAJ, tyle samo mniej wiecej co sorc, z ta przewaga sorca ze moze uciekac(utani gran hur, a knight niema) albo gonic knighta i DO TEGO bic na hotkeyu, kiedy knight moze jedynie w zwarciu(czyli musi stac 1 kratke od sorca), wiec na co to wasze biadolenie, a jakby od samego poczatku sorc walil po 200 zamiast 500 to i tak pelno ludzi by nim gralo

I DLA tych wszystkich ktorzy teraz robia knightow i pallow(bo sa pustakami i niemysla przyszlosciowo) milego skillowania, bo zeby mocno walic, skille TERAZ beda podstawa

Voytex 23-06-2007 01:48

Cytuj:

@up
no wiesz...tibia jest napewno bardziej taktyczna i trudniejsza gra, niz diablo np. zeby zabic bhaala na piekle to trza miec tylko dobre eq... nie trzeba sie bawic w lurowanie czy tez podzial na blockerow i shooterow dlatego tez Diablo nazywa sie "besmóskofom nawalankom". Btw w diablo wszystko zalezy od przedmiotow (hammer z 80lv i enigma 2x soj etc vs sorc 99lv sorc z jakims noobostwem ze sklepu- sorc wdupia z kretesem) za to w tibii dobrze wyskillowany knight pokona nawet i 2x wiekszy od siebie lv (niezaleznie od profki i chodzby i z samym GS'em, DL'em czy WH'em)

@Tore

co do spelli dla "najta"

berserk - pacc (35lv)

wiec nie placzcie juz ^^

Knights
Berserk - exori - PACC - Level Requirement: 35 - Mana Consumption: 120
Fierce Berserk- exori gran - PACC - Level Requirement: 70 - Mana Consumption: 340
Groundshaker - exori mas - PACC - Level Requirement: 33 - Mana Consumption: 160
Whirlwind Throw (with monster targeted) - Exori Hur - PACC - Level Requirement: 15 - Mana Consumption: 40
Paladins
Conjure Piercing Bolt - exevo con grav - PACC - Level Requirement: 33 - Mana Consumption: 180 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 5
Conjure Power Bolt - exevo con vis - PACC - Level Requirement: 59 - Mana Consumption: 700 - Soulpoints Consumption: 4 - Amount: 10
Conjure Sniper Arrow - exevo con hur - PACC - Level Requirement: 24 - Mana Consumption: 160 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 5
Enchant Spear (with single spear in hand) - exeta con - PACC - Level Requirement: 45 - Mana Consumption: 350 - Soulpoints Consumption: 3 - Amount: 1
Ethereal Spear (with monster targeted) - exori con - PACC - Level Requirement: 23 - Mana Consumption: 35

Wszystko dla PACC ^^

PS: Tibia gra zespolowa i taktyczna? buhehehuehueuheuheuhe POgraj w normalnego MMORPGa gdzei druzyna sklada sie z blokerow, wojownikow, lucznikow, magow, bufferow, supporterow, healerow etc. w tibi to mozna ziarnko zespolowosci jest ;) nawet party expa nie ma xD

Elizium 23-06-2007 03:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voytex (Post 1504296)

PS: Tibia gra zespolowa i taktyczna? buhehehuehueuheuheuhe POgraj w normalnego MMORPGa gdzei druzyna sklada sie z blokerow, wojownikow, lucznikow, magow, bufferow, supporterow, healerow etc. w tibi to mozna ziarnko zespolowosci jest ;) nawet party expa nie ma xD

tzn? rzuć jakimś tytułem

Nevir 23-06-2007 03:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aneviv (Post 1503038)
Nie koniecznie aż tak długo;)
Kiedy będzie publiczny test serv? I tak nikt niewie;(

Nie musi byc publicznego test servera. Szczerze mowiac to mi na nim nie zalezy, lepiej niech to wprowadza szybko =]

Ganci. 23-06-2007 08:57

Kolejna glupia zapowiedz -.-

Daliby tego update a nie przybieraja w slowa to co juz wszyscy wiedza.

Mam nadzieje ze szybko naprawia wszystkie bugi i dadza mi pokozaczyc na dragach xd

anasazi 23-06-2007 10:11

update jak update ja mam nadzieje ze bedzie powrządnie zrobiony a nie jakis kicz nam wstawią jak ten post ....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elizium (Post 1504347)
tzn? rzuć jakimś tytułem

prosze bardzo
WoW
Rapplez
Anarchy Online
Knight Online...
mozna tak dlugo ;]

$orc 23-06-2007 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lordvatt (Post 1503278)
MAM KUR** NADZIEJE ŻE TIBIA W OGÓLE BĘDZIE PŁATNA i NIE BĘDZIECIE MOGLI GRAĆ I TAK ZAKOŃCZY SIĘ WASZE MARUDZENIE CO DO PREMIMUM ACCOUNTS X(

A huj ci w dupe smrodzie pierdolony może innych nie stać idioto? X(
Smarkul :baby:

$orc 23-06-2007 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielce_Oswiecony_KrecikX (Post 1504578)
Cyt.
@up

Tu się akurat zgadzam.
Wystarczy szybko klikać, dobre eq no i jeszcze troche mikstur

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07.