![]() |
@Scotty
Lipa xD |
@Scotty
Scottq musze ci powiedziec, ze ja tez mialem taka stresujaca przygode ;\ Przezylem te straszne mort hury i latajace sd ;/ A wszystko dlatego, ze Maks mieszka w moim miescie o.O |
Cytuj:
postrafiam 13-letni didzin demon |
@djin
Ajajajaj... Pamietam jeszcze jak wbijalem rs'a na swoim ed w nocy gadalem z jednym z moich rl zaczeles podbijac, mowie spx. Pozniej cos gadales, a kiedy zapytalismy o wiek powiedziales ze 13. Nie wiem moze sharujesz, jestes second ownerem, klamales badz klamiesz teraz. NIE WNIKAM chcialem sie tylko podzielic z reszta uzytkownikow tego forum swoimi wiadomosciami. Pzdr/hasan P.S. why wyniosles sie na non-pvp? |
Cytuj:
Btw. na Selenie zrobilem sobie chara którego name niezna nikt szykujcie sie na powrót nowego Djinna -.- Djinn zawsze miał tylko 1 ownera mnie -.- |
Cytuj:
|
Aug 01 2007, 01:19:23 CEST Killed at Level 105 by Alucard de'Moon 8o
Xyriela, mogłabyś ujawnić z jakich przyczyn zostałaś zabita przez dzielnego i lojalnego wojownika z Krakowa? :p |
We waiting for your answer Xyrelia.
|
@Up
Masz zleksza opozniony zaplon, sugeruje wymienic swiece. |
Miałeś spięcie w inkubatorze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I pies iomera mnie pogryzl ^^ |
Cytuj:
widzę ze w podstawówce lepsze znają. |
A co tu wyjasniac? Dednol mie bo mialam deda hunted.
Ty bys nie dednol? Sorry za orty, nie moge sie powstrzymac x) Jak sie ma przejebane tak jak ja to nigdy nie wiadomo, kto zabije =/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
takie wannabe funny pokazuje tylko jak plytki jest twoj mozg |
Lol prosze panstwa, ten temat mial byc o mnie, a czuje sie ostatnio dziwnie pomijana ;9
NO CO JEST ;( |
Zamknac ten temat już,to sie robi denne =\
zrócie coś o mnie lepiej xD! no nie ?;\ |
Lol, nie zamykac!!!!! Chce byc slawna ;(
|
Dawno nic nie pisalem xD
A ja mialem kiedys swój temat =) ..... ktos go DeLeTe ;| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |