![]() |
Cytuj:
Tak tak, niech zmienią z broni na płeć męską. |
Więc jutro założę temat o DS:E.. Której pierwsza grywalna wersja będzie pod koniec wakacji, a teraz odpowiedzi na zadane pytania:
Dlaczego Kucza się pyta innych? Bo sam nie wie jak to rozwiązać, gdyż GO w zamierzeniach miało być klonem Tibii, ale również nim nie być.. I dlatego chce zrobić aby mimo, bycia klonem udawać nie bycie nim.. Proste.. Sam mówiłeś na GG, że wkurza większośc klikowców, że taki początkujący jak ty zrobi grę MMO o której większość z nich śni, poza tym nie wydałeś, w ogóle żadnej pozycji.. Więc jesteś wg wielu początkujący. Hmm, zachowanie wymienie te takie główniejsze: uważanie się za nie wiadomo kogo, uwagi wieloletnich klikowców mieszane z błotem bo ty wiesz najlepiej, spamowanie na forum (ostatnio twój temat został wyczyszczony jakieś 2-3 strony twojej dyskusji), ubliżanie innym klikowcom i ich rodzinom na gadu, cytatach i w wielu wypowiedziach.. Coś jeszcze? Twoje doświadczenie może być wielkie, ale na pewno nie w dziedzinie tworzenia gier. Może w grania takie gry jak Tibia, których graczy szanuje, bo sam jestem fanem RPG'ów. Pytam się, abyś nie zarzucał, że ci specjalnie robię konkurencję, i że odpowiadam na pytania dotyczące Ciebie i DS:E w twoim temacie.. Chyba logiczne.. Co do wypowiedzi Kuczy, jest to opisane powyżej.. A dość duże ograniczenie skilli jest spowodowane, uproszczeniem gry przez Kuc'a. W mojej opinii system, ulepsz skille, kup lepszy pancerz o chociaż +1 za 300% ceny aby iść zabić silniejsze potworki, jest mało przyjemne dlatego osobiście za Tibią nie przepadam w Diablo nieco pograłem, ale to ze względu na dość ciekawą fabułę.. Ludzie nie czepiajcie się aż tak wypowiedzi :) Pewnie trenują pisanie bezwzrokowe na klawie i nie zwracają, uwagę na interpunkcję i ortografię :) A zawsze jest opcja edytuj post.. Więc do jutra.. |
@Raxev
oj chlopcze chlopcze.. ograniczenie tibia za duze? np hole to tez tylko dziura nie? bo w tibi nie ma czasu na zastosowanie znaczenia tarapaty? moze jak kiedys wyszczubisz nosa z tej gry i wlaczysz inne to zrozumiesz -_- pozatym owszem powinno byc "male weapons" a nie samo "male" ale tak samo powinno byc z distance'm a nei jest wiec "weapons" skreslilem. rozumiesz wyrazenie walka w zwarciu? otoz "male" rowniez uzywa sie odnosnie broni ktora sie w tak owej walce uzywa -_- i najpeirw sam sie do ch** pana naucz angielskiego a potem sobie mozesz blagac. @Rebell chodizlo mi raczej o to ze np w tibii skilami okresla sie umiejetnosci jak fishing, czy jakikolwiek fighting, a w innych grach mmo skile sa to specjalne ataki / umiejetnosci / bonusy. i nie rozumiem w czym sama nazwa Ci daje 50% przyjemnosci? =P |
@Up:
To ironia, skoro Kucza pisze że "Stawiamy na przyjemność, najważniejszy będzie exp" czy coś w tym stylu to ja nie wiem jak ta gra będzie wyglądać :D Counter Strike 2D? ;] |
Cytuj:
W Tibie nie gram, bo po 3 latach gra może sie znudzić, a jeśli chodzi o moje doświadczenie w innych MMORPGach to nie musisz się martwić, grałem w wystarczająco gier, żeby Cie poprawiać, jeśli o to Ci naprawdę chodzi. A jeśli chodzi o doKUCZAnie Ci, to pisz z uwzględnieniem interpunkcji, chociaż tyle, jeśli już nie piszesz polskich znaków lub poprostu zignoruje Twoje wypowiedzi i przypuszczam, że nie będe na tym przegrany. |
Więc, zainteresowanych konkurencją GO i tym co sobą reprezentuje zapraszam do tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=139755 ... Nieco więcej informacji i bardziej konkretnie.. Poza tym jesteśmy otwarci na wasze propozycje i sugestie, oraz wszelkie pytania i uwagi.
|
Widzę, że nawet czcionka prawie taka jak w tibii. Zółta z obwódką.
|
Shadow a ty nie robiłeś w rp online i czepiasz sie jak wy mieliscie taka sama ;>
@down N/C koleś nie rób sobie off topica |
U nas jest biała bucu...
|
Cytuj:
|
@up
Trudno powiedzieć, z tego co ja sie orjętuje to Kawior sie opierdziela, ale Van chyba nad czymś pracuje. Chwilowo wygląda to na zastój, ale podobno ostatnio coś sie ruszyło, tylko co? ;p @topic Juz dawno mówiłęm Kuczy że puki co nie zrobił nic szczególnego, a sie podnieca jak by stworzył ósmy cud świata. DO tego jak zawsze zachowuje sie jak dzieciak, żebyście wy jeszcze wiedzieli co on wyprawiał na forum RP (zainteresowanych prosze o pisanie do mnie na PW a podam adres xD) A co do gry, jak już mówiłem: nic szczególnego, ale grafika to mnie poprostu dobija xD |
Cytuj:
Aha i dałem jeszcze na forum pomysł żeby zmienili nazwę na "Tibian", ale chyba im się nie spodobał, bo tematu nie ma. Ogółem: Nie mają za grosz poczucia humoru. |
Dziecinne zachowanie nie żart.... a i do wszystkich nie mowmy tu o Rp poco zasmiecac mu temat tej znakomitej gry opisami naszej =)
|
do Kuczy
mianowicie, ściągając klient gry mogę ją uruchomić tzn włączyć gre (czyli tak jakby zalogować się:D) Bo ja próbowałem i poza wyglądem menu nic innego nie mogę zobaczyć :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak wyjdzie ta gra to zagram w nią.
|
Chciałbym przytoczyć parę niemiłych spraw związanych z grą nie dość, że tworzy on grę na pirackiej wersji edytora MMF2 to zachowuje się chamsko w Internecie spamuje wyzywa ludzi pokazując najniższe instynkty
Dowody? Banowany jest na wielu forach http://images29.fotosik.pl/38/d904e7289168d93f.jpg Sprawa zakończy się najprawdopodobniej w prokuraturze za korzystanie z pirackiego oprogramowania i próby stworzenia plagiatu tibii oraz za chamskie zachowanie nie wiem ile dzieciak ma lat, ale najwyżej dostanie opiekę kuratora Mam przez niego tak szargane nerwy że z chęcią pójdę zawiadomić prokuratora o tym że jego stara nie potrafi upilnować dziecka tak być nie może że dzieci robią w sieci syf z którego sprawy sobie nie zdają |
Cytuj:
A co do zachowania, wielu ludzi myśli, że w internecie jest bezkarna i problemy z środowiska i domu rozładowuje w internecie.. Nie zwracając uwagi, że inni użytkownicy to też ludzie a nie maszyny.. |
Jedyne co mogę napisać to to, że Kuc w internecie zachowuje się skandalicznie. Wydaje mu się, że jak jest w internecie to mu wszystko wolno. = Przykład typowego dzieciaka, który dostał zabawkę. Trzy ostrzeżenia otrzymał ode mnie, więc nie dziwcie się dlaczego tak za nim nie przepadam =P.
Co do samego projektu? Może wyjdzie, ale daje mu raczej małe szansę na wybicie się :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |