Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   RL vision i dusski. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138446)

Erolik 12-07-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slayton (Post 1545207)
I kto tu pisze o inteligencji....Dlaczego sadzisz, że liże jej dupe??? Bo napisałem coś miłego do dziewczyny, która czyta tylko o tym że jest umalowana idiotka???Bo pisze inaczej niż połowa forumowiczów???

_____
Tacy właśnie sa polacy....ktos wyrazi swoje zdanie na dany temat to odrazu go obrzucaja przekleństawmi lub nazwa lizodupem, itp.

@Slayton
Brak mi słow do Ciebie.

@Te-besque
Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska..

slayton 12-07-2007 15:11

@Erolik

Uderz w stół,a nożyce sie odezwa

Ancient900 12-07-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1545368)
@Te-besque
Ja do Ciebie nic nie mam, tylko jak widze, ze Ci pseudo-forumowicze Ci dupe liza, to az zal sciska..

Że tak powiem uj Ci do tego co kto robi:confused:

Zegenis 12-07-2007 16:39

To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?

Zeby bylo jasne to ironia

Couranger 12-07-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiDxD (Post 1541866)
moje nieprawdziwe, kornik aka xentexis wstawil dla beki jakiegos typa

pewnie swoje wsadzil

Ka$z3r 12-07-2007 21:08

to xentexis zrobil filmik zeby podlizac dupe vision? Zabawne ze napisal ze to "jedyne zdjecia vision" jesli sam jest jej czlonkiem, a moze poprostu tylko pare tamtych zdjec nadawalo sie, a reszta przypominala zdjecia na 3 czesc Hostel... bo prawie wszystkich w dus~ wymienil a z vision bardzo malo...chcialbym zobaczyc reszte dzieciaczkow z vision :)

Sr@x 12-07-2007 23:25

połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"

Ancient900 12-07-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis (Post 1545598)
To co dzieci, ustaweczka na rl o to czy Qel jest umalowana idiotka czy nie?

O tag tag już jade ktury hce fpjertol?

buondy ortograwiczne celowe

Gelt 13-07-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sr@x (Post 1546399)
połowa ludzi piszę ciągle "ale mają MORDY"... Ciekawe jakie wy macie twarze albo jak kto woli "MORDY" pewnie jeszcze gorsze niż przedstawiony Ymy, a nie wszyscy wyglądają jak krzywe "zjeby"

Połowa pisze to co Ty... Dajcie sobie spokój z mądrościami.

^Trial^ 13-07-2007 00:38

Ja pierdziele kazdy wyglada jak wyglada, takze jak czytam posty "jakie ryje" to mi sie plakac chce -.-" zamiescie swoje fotki na necie to zapewniam was ze liczne grono forumowiczow bedzie mialo beke.
Qel jak lubi chodzic wytapetowana i jak czuje sie z tym bardziej pociagajaca to niech chodzi wymalowana i wam **** do tego.
A tak co do fotek to watpie zeby byly prawdziwe ale z drugiej strony moze...

aires 13-07-2007 02:28

My się z Adą kochamy IRL. <33 Wara od jej dupy!

Te-besque 13-07-2007 02:35

!

Tak i uprawiamy dziki sex na łonie dzikiej natury!
Kamil <3 !

hrhrh

Darefiend 13-07-2007 03:40

Haha

Chciałem tylko powiedzieć że mam z was polewę ^.-

Nacpany_Wlodek 13-07-2007 03:55

Ten temat powinien byc juz zamknięty przez modka. Za dużo debili co wyją z czyjejś urody, a sami pewnie są "idealni" oraz ludzi co w wieku 13-14 lat chwalą się rekordem w "zaliczeniu lasek".

A tak wogóle czy wybieracie sobie kumpli na podstawie jednego kryterium - "uroda"?

XeXe 14-07-2007 00:40

Qel jaka sucza ; O Fajnie se te zdjecia oglada, przydala by sie jakas muzyka ;P

Avedi Bezel 14-07-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1544698)
Widac, ze Twoja inteligencja nie przekracza dzieciaka bawiacego sie gownem w muszli klozetowej ;O

Moze jak jeszcze troche dupe podlizesz, to moze da Ci rowa wylizac..

@Slayton
Slyszalem o Twojej domenie..
www.NajwiekszyLizatorDupyQel.zal.com.br

Dolacz moze do Avediego, pojedziecie na 2 baty ; O

MOZE WSZYSCY?! TAAAAK!! ZACZNIJMY LIZAC DUPE QEL!

Strange ; |

Auc.... to bolalo:confused:

Pozwolisz, że nie będę się zniżał?? Dziękuje

Bez odbioru.

PS. Zamknijcie juz ten temat.... Bo śmiech w dużej ilości też podobno szkodzi:)

Larui 14-07-2007 01:06

Nie No Qel Fajan dupeczka xD

Etoric 14-07-2007 01:32

Qel nie jest zła. Ahaha śmieszni są ci, którzy zaliczają w wieku 12 lat:D Przez następne 4 lata będziecie dalej wyznawać zasadę, że najlepsza dziewica-własna prawica. ZDOBYWCY haha

Rosi 14-07-2007 02:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obiektywista (Post 1543777)
Buhahaha wez lepiej wyjc,dupo lizie

Ty też "wyjć"
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harc3sh (Post 1544852)
Haha ten temat to jakas parodia
Nie rozumiem wogole czemu oceniacie ludzi po wygladzie?
kazdy sie rodzi z twarza jaka ma wiec nie krytykujcie ludzi dlatego ze ktos ma pryszcze albo nosi okulary.
Btw. najlepsi sa ci 13-latkowie ktorzy pisza ze zaliczali juz lepsze dupy niz Qel xD

LoL, czemu trzynastolatkowie? Wszyscy się tego wieku uczepili, jak mam tyle to znaczy, że jestem idiotą?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erolik (Post 1545368)
@Slayton
Brak mi słow do Ciebie.

@Te-besque

To jest forum mam Ci to powtórzyć? A forum jest od tego, żeby wymienić się spostrzeżeniami o raz dawać opinie na różne tematy.
Erolik : E.D.Y.T.U.J P.O.S.T.Y

@TOPIC: Ten cały temat zamienił się w "Kim jest Qel? Chodzącą Tapetą czy Demonem Seksu?"

Szal.pl (Celowo -.-)
Niektórzy tutaj się tak podniecają jak by nie widzieli nigdy kobiety na oczy.
Na dworze pełno takich dziewczyn jest i są też ładniejsze.
Ja też nie jestem piękny i nie jestem brzydal. Każdy jest inny jeden brzydki drugi ładny bo gdyby każdy był ładny i taki sam jaki byłby sens życia?
Qel nie mogę powiedzieć, że nie jest ładna. Jest owszem, ale widziałem ładniejsze. Ale co tam mi ocenianie jak nie znam jej charakteru?
Może jest sex bombą a mózg to ma taki pusty jak komora przed losowaniem w totolotku.

Ludzi nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym co mają w środku.

TheDwarf 14-07-2007 03:53

Posty w tym temacie tylko ukazują szokująco niski poziom tego forum, którego większość stanowią 13-latki, którzy nie rozumieją że wyglądu w RLu sie nie wybiera tak jak outfitu w Tibii, którzy śmieją się z czyjegoś wyglądu w RL, a sami prawdopodobnie nie wyglądają najlepiej. Każdy z nas urodził się inny, nikt z nas nie jest chodzacym idealem, takze proponowalbym nastepnym razem, popatrzec w lustro i zastanowic sie: "czy ja jestem az tak ladny, zeby smiac sie z wygladu innych ludzi?" i dopiero potem pisac pierdoły na forum.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11.