![]() |
Ja to bym najpierw potrzymał pocieszyl sie a potem bym sprzedal za kase na RL ale nie na Allegro bo tam ze tak powiem bym "Gówno" dostal :]
A tak na boku to chyba kazdy z nas troche zazdrosci temu kolesiowi |
Oi, gratulacje dla tego pana :>, a przedmówca ma racje :> każdy mu teraz chyba troche zazdrości bo ma coś czego my nie mamy : >,gz i tylko gz dla pana :>ale wolałbym dostał bp cc niże dsl'e xD
DOWN: AQQ ROX xD |
Haha ale podniętę mają co niektórzy
Świetny temat, akurat przeczytać, wyrżnąć orła ze śmiechu i iść spać. A wy śnijcie dalej, a nuż wam któryś z demonów z obrazka wyśle kradzione DSL parcelem. |
; o
Dragon Scale Legsy , niema to jak zacieszać z powodu jednego graficznego obrazka : S Rare, rare , rare!!!1111 :confused: |
kolejna smieszna decyzja Cipsoftu.
|
Cytuj:
A coś Ty taki pro player?? Niech mówią co chcą a Ciebie nic do tego! @topic Gz tej osobie co wygrała;) |
No, nagrody rozdane...
Teraz jedyne na co wszyscy z niecierpliwością czekamy to: Cytuj:
|
http://img267.imageshack.us/img267/5905/21483934ao0.jpg
Pozdro Emok glabie ktory nie zna swoich membersow :) |
@SeQ_PL
jesli nie fake to juz widac ze zaden noobal nie dostal tych dsl bo koles ma addona i umie robic trade ;o xD |
Cytuj:
Fake napewno nei bo seq jest znaną i dobrą (przynajmniej jak dla mnie :D ) osoba z titani , na 100 % nie fake !!! Gratz dla ziomka który wygral , jak dowim sie nick to zlorze mu oficjalne gratki :D moze to ktos kogo znam Pozdro from Etemerion , 71 EK Titania :D PS. A tak po drugie nie rozumiem czemu 1 ziomek dostał nagrode za to ze inne osoby kupiły 100.000 pacc , on sam ich nie kupił przecierz -.- jak dla mnei kazdy posiadascz pacc powinien dodatkowo coś dostac... |
LOOL!
Chałbym je zobaczyc w moim bp ;p Ale to chyba tylko na OTS'sie :) gratuluje farciażowi :D iekawe po ile by chodzily?? 10kk?? :>(Bezcenne?) |
heh na pewno ich nie sprzeda tylko zachowa dla siebie :) chyba ze jakis noobek i sprzeda za 50 platynek jakiemus 12 lvlowi :/ oby nie ciekawe ktory a lvl i jaki wiek :baby: a gdyby sprzedawal to niezle by na tym zarobil (jesli nie jest glupi)
|
Cytuj:
|
Ta skończcie ten głupi temat dostał i już to jego sprawa co zrobi -.-" a nie co II post to głupota...
|
Dla tych co dalej nie wiedzą kto ma te gacie radze wejsc na www.tibianews.net tam macie osobę która zdobyła te legi w screenshot dnia.
|
Pewnie teraz będzie tam taka sieka, że huhu... PACC'owi buntownicy vs. FACC'owi łowcy nagrud. Dobrze, że tam nie gram bo bym z dp nie wychodził X( . I jeszcze 1. Jak znowu ktoś wywali te legi do wody to prosze WIĘCEJ NIE DAWAĆ DSL'i(i innych rar'ów)ludziom, albo udostępnić je...
|
Seq The Master To napewno Fake niezrobił. co wy myślicie że to noob? On w Życiu. Znałem go kiedys charem moim sorkiem masterrem lecz hak i konttakt się urwał:]
|
Cytuj:
|
Tylko, że to jest fake!! Wejdź sobie na tibianews i zdjęcie dnia idioto.
|
Cytuj:
Idiota to ty jestes , bo nei jaze co ma zdjęcie z tibianews do zdjęcia seq the master -.-? ładny noobek... powiedz mi jak wywnioskowałeś ze Screen seq to Fake? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |