![]() |
Jee tam. Za czasów avagera to były fejki. Może nie dokończone ale dobre. I na przyszłość : do protoskiego przywódcy powinni się zwracać egzekutorze :).
|
Na życzenie Speeda skasowałem.
@krupam To nie jest normalne. Przemyśl to. @Speed No, spiesz się, bo się fani zeźlą. Poza tym - zagadajmy na gg, muszę ci coś podpowiedzieć. @down Nie wyglądało to na żart. Ale spoko. ;D |
@up
Jeny, żartować nie wolno? P.S. Specialized to brat Sir Speeda, Speed napisał to gdzieś w outfitach na zamówienie;) @fake 10/10 A trzeba więcej pisać? |
Proszę nie offtopowac i zedytować posty gdyż to robi bałagan.
Co do fake to dobrze idzie znalazłem pomocnika do grafik(em0), a dzięki temu robota będzie przyśpieszona. Pozdrawiam Sir Speed :D |
Speed :< napisz kogo ;<
@editto tak ma być :> |
Fake jest koll ale znalazlem 1 blad (pewnie nie ja jeden oO). Przyciemniles napisy. Oceny nie dam bo nie lubie.
|
Srajcie sie modki
Przpraszam za ten post brat zchackowal mi konto -.-...
|
Modów proszę o zawarnowanie użytkownika Sir Speed za złamanie regulaminu...jak zasady mówią nieważne kto korzysta z twojego konta warna dostajesz ty...a użytkownika Sir Speed proszę o zmienienie i dokładne pilnowanie(usuwanie cookies'ów/odzaznaczać opcję "Zapamiętaj") konta...
ps.: Doskonale widać, że to użyszkodnik Specialized(brat Sir Speeda) dostał siędo konta brata... |
"Nocna rozpierduła to nie blef"
Heh, podoba mi się... Ale się narobiłeś przy tych budynkach! Mi by się nie chciało. Podziwiam Cię za cierpliwość... ;) Powodzenia w dalszym tworzeniu! A, ocenka, yy... co by tu dać 10/10? |
Part IV - Obcy
2% Done... A mówiłeś że od razu zaczniesz , i będzie bardzo szybko ale ładnie robione XD Chyba że mam zwidy , ale spoko poczekam , bo warto :] Spokojnie można uznać - jeden z najlepszych fejków na forum :D |
fajne mi sie podoba :p:]
|
Dobra robota speed! grafy rox.
|
Aus 1:0 Nie, Pol 3:0/1 Cho plz...
Tadadada! Super oddział! A nie... super artefakt (sic) Mnie tylko zastanawia gdzie ten pilot siedział... chyba te wszystkie pojazdy są zdalnie sterowanie, nie? ; Piechota zwykle nie walczy pierwsza, ale nie pamiętam poprzednich części. |
Panie Thorze - nie zauważył pan daty ? ;] Co do fake to wiem że Świetny (Zwłaszcza atak battle cruiser'a ten czerwony laser rox), ale to chyba nie oznacza że można go tak normalnie Wskrzeszać O.o
|
No, nawet moderator podkreśla poziom tego działu ^^
No ale nic, a fake - znakomity : D 9+/10 ponieważ kilka grafik jest trochę nie wyraźnych ;P @down: Po co żeś powiedział? Było by tak fajnie... |
Zobaczcie, że speed dodał parta do starego posta, więc odświeżania jako takiego nie ma.
|
musiałeś nakablować? Może on chciał być "Anonimowy"? No kit nieważne. To jest NAJLEPSZY FAKE NA TYM FORUM! WIELE OSÓB TAK TWIERZDI! TAK DALEJ SPEED!
|
Fajne. TO JEST K***A ZA*****E !!!11 JESTEŚ K***A NAJLEPSZYM FAKEREM TEGO FORUM! TYLKO JA ROBIE LEPSZE OUTY!
|
No, no Speed postarałeś się nie ma co. Grafiki są niezmiemskie, lecz co do lokacji mam trochę pretensje. Cały czas jest pusto :/ Nie raz powinno być tak, że oddziały Terranów/Protosów bronią się przed najazdem w jakimś opuszczonym mieście czy jakiś ruinach. I tak samo jeśli chodzi o Zergów oni no dosyć szybko zastawiają pułapki, chowają się w ziemi i potem wyskakują na tyły wroga. Co do tej drużyny, która ma znaleść "coś" to może być ciekawie, lecz mam nadzieję, że tutaj lokalizacja się poprawi i będzie ładnie elegancko ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |