Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Ivul 31-08-2007 00:32

ehm ten dead to 100% wina urba, bywa

Ciri the Witcher 31-08-2007 00:51

Fajnie padal :).

Chcielismy zgasic plotke, a trafila nam sie gruba ryba.

zeus1985 31-08-2007 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1632143)
Fajnie padal :).

Chcielismy zgasic plotke, a trafila nam sie gruba ryba.

Hahahahah GZ4U ;) Raz Urbexx traci SCA innym razem arbalesta. 3majcie tak dalej ;p

Siggurdius 31-08-2007 10:22

Eler, prosze cie nie wypowiadaj sie tutaj bo masz naprawde blade pojecie o wojnie. Te kilka miesiecy w dofie nie dodaly ci rozumu...

Co do fraga: no coz, stalo sie, urb przynajmniej probowal pomoc Rajstinowi, a nie jak Patanou, ktory nie kiwnal nawet palcem gdy padal taki Leon Luin.

Ciri the Witcher 31-08-2007 11:46

Afff posta mi usuneli....

Wiec powtorze:

W Dofie bylem +/- 3 lata. Wiec to nie bylo kilka miesiecy.
A Urb nie przylazl ratowac Rajstina tylko popatrzec jak pada...
Nawet nie probowal wyciagac go z trapa / uhac....

Brawo dla tego pana w czerwonym kasku!

Ps. Ivul jak tam expi limit :D?

Loot z Urba niebiański :).

Przypomnialo mi sie jak uwalil mnie mimo to, ze sie wyplacilem
"Ten char musial pasc"

Zab za zab _/

Emocore 31-08-2007 11:52

nie zabardzo mnie obchodzi kto wygra:D ;]

Gorrath 31-08-2007 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1627416)
A ja widzę, że wziąłeś sobie do serca uwagę na temat Twojego podpisu ;]

Nie.. na tibia.pl mam taki na tibia.com pozostaje bez zmian mam do niego sentyment.

Yours Waszka

Gimlos 31-08-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath
Nie.. na tibia.pl mam taki na tibia.com pozostaje bez zmian mam do niego sentyment.

Yours Waszka

Zmieniajac go skompromitowalbys sie na oczach calej Azury, a ze na tibia.pl wiekszosc ludzie to funfle Wanted - mogles sobie na to pozwolic. Wiec nie pieprz tutaj o sentymencie : dd

Cytuj:

W Dofie bylem +/- 3 lata. Wiec to nie bylo kilka miesiecy.
3 lata to istnieje Azura. A nie pamietam, zebys byl z nami od poczatku tego serwera : d Nie oszukujmy sie - czlonkow pelnoprawnych bylo w DoFie niewiele ponad 10, reszta to byli ludzie dochodzacy czy tez trzymani dla protekcji. Inna sprawa, ze nalezenie do tej drugiej grupy tez powinno byc zaszczytem ; )

@wojna
Fajnie ze cos sie dzieje. Patrzac, ze Wanted kieruja czasami takie przyglupy jak Dragoholikus - Punishers nie sa bez szans.

Ciri the Witcher 31-08-2007 16:45

Dobra >:P z 3 lata to przesada, ale rok temu gralem Elerem, a dwa lata temu klepalem dla was runa Cirim i biegalem na pare akcji... i nie zapomniane PK z Xajakim :).... I nie bylem u was ze wzgledu na protekcje tylko na chec skopania kilku dupsk Drazodupków. Ot co.

PS Rajstin trzymal sie dluzej niz Urbexx XD. Bravo i szacunek dla niego.

Qba =] 31-08-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1633068)
(...) na tibia.pl wiekszosc ludzie to funfle Wanted - mogles sobie na to pozwolic.

Raczej pseudo-funfle...

zeus1985 31-08-2007 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1633125)
Raczej pseudo-funfle...

Przez duże "P" i duże "O"

Qba =] 31-08-2007 18:30

Na czas ciszy przedwyborczej skasują Ci tego posta... ;]

Chullo 31-08-2007 20:14

Urbexx myślał, że jest nieśmiertelny. Szkoda że się przeliczył, dał sie wjebać w trapa jak dziecko.

Gammbler 01-09-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1633092)
Dobra >:P z 3 lata to przesada, ale rok temu gralem Elerem, a dwa lata temu klepalem dla was runa Cirim i biegalem na pare akcji... i nie zapomniane PK z Xajakim :).... I nie bylem u was ze wzgledu na protekcje tylko na chec skopania kilku dupsk Drazodupków. Ot co.

PS Rajstin trzymal sie dluzej niz Urbexx XD. Bravo i szacunek dla niego.

no jestes niczym jak Zeus:)

Ciri the Witcher 01-09-2007 12:51

Gammbler... a powiedz mi kim ty jestes :)? Frajer ktory robi za szpiega nazywa mnie "niczym" (raczej nikim). ;( Powiesze sie ;(. Otoz bylem jednym z pierwszych na ostatniej akcji ktorzy trapneli Rajstina i Urba. Nawet nie wiesz na kim gram ^^.

Ps. Alkaline'denzor, Sherion, Hefu Sigon popadali wczoraj od naszych noobcharow :).

Siggurdius 01-09-2007 13:54

No coz, Sher padl przez Anuskke

A co do gammblera, zrobil co zrobil, ale przynajmneij teraz na forum sensownie pisze :p

Ciri the Witcher 01-09-2007 16:31

Sensownie... raczej nie, bo nie wie na kim gram :D. I niech tak zostanie.

Qba =] 01-09-2007 17:55

Myslę, że guano go to obchodzi, a tak naprawdę ta wiedza wcale nie jest potrzebna, zeby jego osąd na Twoj temat mógł być słuszny.

Reloop 01-09-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1634716)
Sensownie... raczej nie, bo nie wie na kim gram :D. I niech tak zostanie.

Pewnie ktoś dał ci passy a ty sie wywyżasz na forum kim to Ty nie jesteś. Jak uważasz Siebie za takiego kozaczka to namów swoj zespół żeby wyskoczyli na Opena, wtedy zobaczymy na co was stać. Pozdro.

Ciri the Witcher 01-09-2007 18:57

@Qba
Akurat jak gada ze mna na Tibii jest spokojny... Teraz jest tak, ze jezeli ktos nie wie kto na kim gra bluzga na niego itd. a gdy sie dowiaduje odrazu inaczej sie zachowuje.... Bywa.

@Reloop
Nawet nie wiesz jak wielu chce wyjsc na open battle. Pozatym Wanted mialo swoja szanse na cyclopolis ktorej nie wykorzystali. Wasza strata.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:18.