Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   [ZAPROSZENIE] Saphira (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143853)

Rafix17 14-02-2008 23:25

@azarin
Zpektaklet, Anzay, Mort Soecer, Siliac, Lottarn... to tylko niektorzy co padli jak pkowali w ab, zreszta pewnie i tak poweisz ze to zmyslilem ale h*j ci w dupe.
@Boss'iarz
Kolo rozbrajsz mnie... jestes jak wiekszosc noobow z tego servera co jak ktos z h lvli go bije to odrazu wyskakuje z calego eq co ma i placze w depo ze ma hunta. zal mi cie nawet wstydzisz sie swojego nicku... hmm w sumie tez bym nie podal jakbym pierdo**l takie glupoty... troche wstyd ;s

Seba'rivel 14-02-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900164)
dasz ip otsa?

Pogieło cie? on tam wbił 50lewel i jest królem, jesteśmy za cieńcy w trałzersach zeby RUlować "JEGO" 200x server.

Azarin'or'iustitia 14-02-2008 23:26

poda ktos chociaz 1 nick jakiegos szweda który od was padl?

Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem

a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900155)
spox dostaniesz itemsy nie zbendne do wora tylko daj sfuj nejm i masz to jak w banku szfajcerskim ( NIE MYLIC ZE SZFECKIM)8o

dzienkuje jeszcze prota bym poprosil ok :cup::cup::cup:B)

Wasz szczerze,
Shane

~

Kensai 14-02-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba'rivel (Post 1900168)
Pogieło cie? on tam wbił 50lewel i jest królem, jesteśmy za cieńcy w trałzersach zeby RUlować "JEGO" 200x server.

daj prosze potrenujemy tam pe fal pe

Kensai 14-02-2008 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900171)
dzienkuje jeszcze prota bym poprosil ok :cup::cup::cup:B)

Wasz szczerze,
Shane

~

Nie i chuj . srx ziomx ale nie wfszystko na ras

Seba'rivel 14-02-2008 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1900170)
poda ktos chociaz 1 nick jakiegos szweda który od was padl?

Tytos heaven~ cos takiego stary wyjadacz No pejna ujebalem bo z czopkiem holduje jego fragza

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900175)
Nie i chuj . srx ziomx ale nie wfszystko na ras

ok przepraszam troche poexpie i poprosze jeszcze raz ok peace

Wasz szczerze,
Shane

~

Seba'rivel 14-02-2008 23:29

zadowolony?;; chciałes jedno masz jedno;;; hrhr

Seba'rivel 14-02-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900183)

Wasz szczerze,
Shane

~

Dam ci prota jak staniesz na głowie zrobisz kupe i w tym momęcie cykniesz fotke, potem wyślesz mi w jakimś hack linku ok?:)

Kensai 14-02-2008 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1900183)

Wasz szczerze,
Shane

~

I TAKIH LUDZI NAM TSZEBA TEN DUH BOJOWY POLSKA POLSKA:evul:

Rafix17 14-02-2008 23:31

@ azarin
Kilka postow up masz kilku swe ktorych ubil ab'team ( nie wszyscy sa szwedami jest tez tam polak, ale on tez nas huncil ;;) ofc nie sa to wszyscy ktorzy padli ale inni mieli 50~ lvlve wiec tak do nich nie przylozylem uwagi.

Kensai 14-02-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1900190)
@ azarin
Kilka postow up masz kilku swe ktorych ubil ab'team ( nie wszyscy sa szwedami jest tez tam polak, ale on tez nas huncil ;;) ofc nie sa to wszyscy ktorzy padli ale inni mieli 50~ lvlve wiec tak do nich nie przylozylem uwagi.

nie hfal sie ja i tak dedne wiencej

Seba'rivel 14-02-2008 23:34

Ostatnio sprawdzam Abillities tibijczyków do spiewania
Umiecie spiewac? Nagrajcie sie na jakys dyktafon albo coś musze obczaic wasze lsniące głosy
Tu macie text piosenky

KOLOROWE KREDKY
W PUDEŁECZKU NOSZE!
KOLOROWE KREDKY
BARDZO LUBIĄ MNIE!!!!
(i tak 600 razy)

Azarin'or'iustitia 14-02-2008 23:35

omg i co jak byscie podali nobztrakta to mam uwiezyc? ale zal, jak wstukam jego nick to ma pisac kiled by xxx a nie takie pierdolenie ze ubiliscie, jak nie pisze -.-

Zpektaklet- by asardus i cleer costam, oni mnie zabili bez powodu oni sa random pk i zabijaja wszystkich, zabili mojego kumpla bez powodu i mnie tak samo, stalem przd dp rozmawialem podszedl asardus z jakims 50+ms i z mort hurów naraz, takie hity ze padlem za 1 strzalem

a reszta? lottarn to noob char siloca nooby, pozatym na tibia com nie pisze zaby którykolwiek z nich padl oprucz Zpektaklet co niczemu nie dowodzi bo cleer costam jest random pk

Vincento_Vampire 14-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba'rivel (Post 1900202)
Ostatnio sprawdzam Abillities tibijczyków do spiewania
Umiecie spiewac? Nagrajcie sie na jakys dyktafon albo coś musze obczaic wasze lsniące głosy
Tu macie text piosenky

KOLOROWE KREDKY
W PUDEŁECZKU NOSZE!
KOLOROWE KREDKY
BARDZO LUBIĄ MNIE!!!!
(i tak 600 razy)

Skąd wiesz że to moja ulubiona piosenka?B):]

Wasz szczerze,
Shane

~

Kensai 14-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1900203)
omg i co jak byscie podali nobztrakta to mam uwiezyc? ale zal, jak wstukam jego nick to ma pisac kiled by xxx a nie takie pierdolenie ze ubiliscie, jak nie pisze -.-

rzeby wypowiadac siem na temat kogos rze jest nobem to tsza first samemu nim nie byc , sorx ziomx ale ty nie spelniasz tyh kryterjuf wiec wypier dalaj

Seba'rivel 14-02-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai (Post 1900193)
nie hfal sie ja i tak dedne wiencej

Ty tesz sie nie hfal bo jesteś jak ten kwiatek biały tulipan czy jak mu tam, bo to jest ofczors wiadome, że Azarin położył najwięcej szwedów do swojego łóżka i tam o*******ał im kwiatki.

Kensai 14-02-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seba'rivel (Post 1900212)
Ty tesz sie nie hfal bo jesteś jak ten kwiatek biały tulipan czy jak mu tam, bo to jest ofczors wiadome, że Azarin położył najwięcej szwedów do swojego łóżka i tam o*******ał im kwiatki.

a pro po kffiatkuf dostalem dzis tulipana od wujasa jak wrucil z baru mialem sie nie hfalic ale co tam :cup:

Seba'rivel 14-02-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 1900203)

I ken sej ju łan fing.
Jeżeli juz chcesz grać inteligentnego i flamować ludzi, że nie piszą in correct way of ortografia, to naucz się, że "jest napisane" a nie "pisze" ty cycku jednorożca!
A jak byś zobaczył film to byś wiedział, ze nobz w trapie zabił 2 10 i 8 lvlowe chary by dostac bana i nie paść.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58.