![]() |
1.Wurm Online
2.Seria Gothic 3.MAFIA ;] |
Battlefield 2142
Nazwa gry to battlefield 2142 :) gra jest pod internet (około 3~ mln graczy)w nią gra wiec kto nie ma neta nie zagra nawet z botami...
kto grał w bf 2 to bf2142 mnie więcej to samo tylko ze wojna jest w 2142+ roku ;p w grze zdobywamy punkty np: za naprawianie pojazdów, leczenia, zabijanie innych (oczywiście w grze) dzięki punktom możemy odblokować lepsze bronie itp opis gry... http://www.battlefield.pl/opis9/ http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif |
ja lubię "stpmania". Zaje***ta gierka.
tu to dopiero nawala combo: http://pl.youtube.com/watch?v=uu-9fm...eature=related |
Nigdy nie miałem ulubionej gry i pewnie nie będę miał :confused:
zagrywałem się długimi godzinami w niektóre tytuły ale nie mówię o nich ,że są ulubione |
..::MoHAA::..
..::SnipeR ElitE::.. ..::: NFS :::.. |
Dla mnie im gra jest starsza, tym lepsza. Po prostu stare gry mają klimat i chce się w nie grać, a nie tak jak w dzisiejszych czasach, 95% gier jest wydawanych aby szybciej, do tego z badziewną grywalnością i masą błędów. Ale co do topicu, oto ranking moich 10 najlepszych gier.
1. Heroes of Might and Magic III (po prostu gra-legenda i koniec) 2. Warcraft III (dla mnie najlepszy RTS, nadal namiętnie go katuje) 3. Planescape: Torment (RPG. Co go wyróżnia? FABUŁA I KLIMAT!!) 4. Fallout (1 jest świetna, 2 nawet nie skończyłem) 5. Diablo II (jak sie neta nie miało to, to non stop w to grałem) 6. Contra (Ha Ha Ha xD, zdziwieni? Ciekawe czy ktoś to jeszcze pamięta) 7. Commandos BEL (pierwszy commadnos, następne już mu nie dorównały grywalnością) 8. Driver (Czy ktoś może nie znać tej gienialnej samochodówki xD ?) 9. Kroniki Czarnego Księżyca (banalny RTS, 1 z pierwszych w jaki grałem,ale klimat świetny) 10. Little Big Adventure 2 (jedyna przygodówka w którą się NAPRAWDE wciągnąłem) |
Record of Lodoss War: Dreamcast
Jet Set Radio - Dreamcast COD 2 -pc Mario 64 -n64 Legend of Zelda -n64 Suikoden 2 -psx Pirates - comodorek Breath of Fire 3 - psx Star Ocean 2 - psx Betrayal At Krondor -pc Większość to stare gry , ale jak w to się ciupało |
World of Warcraft
Gladiatus ET:QW Hitman Warcraft 3 ... |
Cytuj:
Od siebie: - seria GTA - seria Football Manager - Heroes 3 - seria NBA Live i Fifa(do 2006) |
Chyba mu chodzi o tą gre w przeglądarce Gladiatus
moje ulubione gry World of Warcraft WARROCK Might and Magic VIII S.T.A.L.K.E.R Hitman blood money Heroes 3 Fallout 2 |
Sudden Strike
Sudden Strike II Sudden Strike Wojna o Zasoby Sudden Strike Forever Hidden Stroke I i II Blitzkrieg I i II Stalingrad T-72 Bałkany w ogniu Tank Killer |
Diablo II LoD (r0x!)
Wolfenstein Enemy Territory(r0x!) Counter Strike Condition Zero Wormsy |
Hmmm....
1. Chrono Trigger (przewyższa grywalnością wszystkie FF w jakie grałem) 2. Diablo II LoD (Gdy grałem z kumplami w multi to odrywałem się od rzeczywistości :) ) 2. Lineage 2 3. WoW (tak, wolę L2 od WoWa, chociaż w sumie to podobny poziom) 4. FF VII, VIII, IX 5. Gta: VC (wciągnęło mnie na dłuuużej niż SA, ale San Andreas też nie pogardzę) 6. Sim City 4 (wciąż wracam do tej gry, ale nigdy nie osiągam wiele :) ) 7. Planescape Torment i Arcanum (obie gry mają bardzo ciekawy klimat, jednak jakoś nigdy nie mogę dotrwać do końca) |
Diablo & Dungeon of Keeper II.
|
Cytuj:
@topik 1. Warhammer 40k (czekam z niecierpliwością na nastepny dodatek) 2. Gothic 1, 2 ,3 i noc kruka, 3. Twierdza krzyzowiec i zwykła 4. Battlefield 2142 i 1942. 5. Aha jeszcze AoE all czesci. |
Cytuj:
|
Ostatnio zagrywam się Brothers In Arms: Road To Hill 30. IMO CoD i MoH się przy tym chowa.
|
Call of Duty
Worms Heroes II Assasin's Creed NFS: Most Wanted NFS: Underground Dawn of War |
Diablo II LoD
NFS U2 CS Condition Zero(jak GunGame to tylko 1.6) Heroes III GTA Vice City&2(najlepszy klimat) Gothic II |
swojego czasu sie gralo w conflict desert storm albo w delta force :D to byly gierki :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |