![]() |
Aż tak was to boli, aż tak was zazdrość zżera?
|
Cytuj:
Jednak ci, którzy dłubią ręcznie nie respektują tego, a inni dłubacze używający botów z Biedronki rywalizują ze mną... No i se właśnie rozwiązałem odwieczny dylemat pt:. "Dlaczego botterzy całe życie są zakompleksieni?" Ano nie mają się przed kim popisać i botują dalej oczekując na lepsze czasy, a taki szary gracz jak ja wywija backflipy ze śmiechu. xDDD Edit! @Poniższa_konwersacja, MUAHAHAHAHAHHHHESGHGHE GH GHEEE... <zadusił się> xf Vial |
Kto ma kompleksy ten ma kompleksy. Mnie inni boterzy/gracze (jeśli nie kradną miejsca, gdzie byłem 1) nie przeszkadzają. A wam wielcy antybotterzy? "Bad workman always blames his tools" (złej baletnicy przeszkadza i rąbek u spódnicy).
|
Cytuj:
|
To, że nigdy więcej nie będę expił ręcznie nie oznacza, że wszystko olewam. Jestem w stałym kontakcie z przyjaciółmi, z gildią (w której jest połowa moich znajomych, której zresztą jestem leaderem) i gdy trzeba przerywam botowanie.
|
Nie jestem XIII, chodź coś mi mówi ten nick, to chyba autro cracka do NG.
|
|
*filobossek2
Rzadko, to on botuje, lol. Ta jasne ; d |
Cytuj:
btw. Twoja wola, Twój wybór, jednak nie czuj sie lepszy, że używasz bota. Bo spotkasz się przy tym z dużą dezaprobatą z naszej strony, tzn. z jasnej strony :) |
Cytuj:
Yours, Niup aka Piterownik (znany też jako World_of_naabz). |
Panie Piotrek, najsprytniejszy oszuście.
Banished: until Nov 20 2007, 08:01:13 CET because of macro use Co pan na to ? |
Panie Piotrek, najsprytniejszy oszuście.
Banished: until Nov 20 2007, 08:01:13 CET because of macro use Co pan na to ?[ [CHAR]Perpetual Torment[/CHAR] - Dowód ZNOWU DOUBLE <sorki> |
< deleted >
|
Czyżby nasz nieomylny botter został zbanowany? Co za pech.
|
Jaka szkoda ;)
chyba za bardzo się rozpędził...Lól. |
Aż mi sie łezka w oczku zakręciła ;)
Ach... przypomnijmy sobie te wszystkie posty piotrka26111, pisane w nadmiarze pewności siebie. A tu takie boom ;) Jedyne co mogę powiedzieć to GZ GM !! Może pan P. Przez ten miesiąc dogłębniej sie zastanowi nad sensem cave-bota, bo jak widać dobro zawsze wygrywa ;) Cytuj:
Ogólnie rzecz biorąc nieinteresują mnie lvle botterów (jak mnie zainteresują to trapuje). Na swoim swiecie i tak wiem, że jestem najlepszym z uczciwie grających, pod względem levela. To mi w zupełności wystarcza. |
Wiekszosc ludzi z tego tematu z "jasnej strony" xD bezsensownie sie sapie =o. Jak ktos botuj i sprawia mu przyjemnosc, ze lvl sam skacze, to co Ty masz do tego? Niektorzy wola sami zdobywac, niektorzy nie. Obydwie strony rzucaja sie na siebie jakby chodzilo co najmniej o wymordowanie rodziny _-_. Grajcie jak chcecie i pozwolcie innym na to samo. Peace.
|
Dawno tu nie pisalem ale tym razem napisze. Do wszystkich którym kogut stanal na mysl ze dostalem bana:
To nie byla wina niedoskonalosci opcji "gm safe" lecz wina niedoskonalosci (lagow) mojego internetu dzieki ktorym bot dostal informacje o pojawieniu sie gma o pareset milisekund za pozno i postac zdążyła juz zabic buga na oczach gma. Tak wiec nie przejmujcie sie, opcja "gm safe" nadal zapewnia stuprocentowa ochrone przed banem jesli ktos nie ma lagow. Mi zadzialała 3 razy na 4 wizyty gma a ten 1 raz nie zadzialala bo mialem lagi. Wiec darushu (o ile dobrze pamietam) daruj sobie takie uwagi ze "gm safe nie dziala" bo dzialalo, dziala i bedzie dzialac. |
< deleted >
|
@Up
Nieprawda :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |