![]() |
Po Twoich wypowiedziach wynika że ty wiesz wszystko o kyrze, to po co się pytasz "co z twoją neutralnością olik"
troche dziwne... nieudawaj elopro gracza kyry.... Dzisiaj na tobie na skałkach został dojechany Kozytah. Fraga zrobił geo i podobono potem jeszcze biegał z pz po poh i goniło go pare osób z nf, lecz widząc ze nie ma szans z nimi dał loga =OO |
Cytuj:
hohoho own3d ,reposte plx :D |
Cytuj:
Do szkoly sie szykuj, a nie wlazisz tu piepszysz glupoty i bronisz takich ludzi jak oni :) A chlopaki niechca powiedziec co zamierzaja dalej robic na kyrze =D |
Cytuj:
Powiem krótko: Kończ waść wstydu oszczędź! @Edit Zauważ również, iż celem postu Skibo, nie jest bronienie mnie, a ośmieszenie ciebie (przynajmniej tak wnioskuje z jego treści). |
o.0 Gedd padł na ob
|
|
|
Bardzo lubimy wszegolnosci kiedy jest nim Gedd :)
Btw gz solo fraga.....xD |
Na ob bylo 11:7 ale LRA mialo whuj fuksa :>
|
Cytuj:
|
:d
http://foteka.pl/full/d3944df7c8b9f1...a140ceabdb.jpg
ZGADNIJ KTO TO?! :) Ohhh Mistrzu... :] |
zastanawiam sie czemu patteh jeszcze nie zginal na ob skoro zawsze ma takie lagi.
|
Cytuj:
Zresztą dla takich chwil jak ta: 20:15 Warning! The murder of Lord Galtarion was not justified. ... chce sie grać w tą głupią grę ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
2. Chaos* |
W sumie i dobrze ze dzis szwedzi wygrali opena przynajmniej czesciej beda te openki xd:p
A tu macie zdjecie Rhary ktory mial chyba najwieksze szczescie w tym dniu XDDDD http://img410.imageshack.us/my.php?image=lolla4.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do pablofona... ja rozumiem twoje kawaly ale nie sa one w ogole smieszne... Tak z innej beczki: ja: tak w ogole to lubisz pablofona? xx: nom, jak z nami wlaczy, w innym razie mam go w dupie to wyrzej xD to jest cala twoja opinia ^^ wiec po prostu wyjdz, zakop sie w ziemii i na swoje kolka poza lekcyjne z fizyki chodz kanalami... bo ja wspolczuje nie winnym ludziom z Bydgoszczy ktorzy ida sobie ulica i musze sie spojrzec na twoj pysk pozdro paior ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |