Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyłudzali pieniądze od grających w Tibię. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144914)

Speed Wojtek 24-08-2007 12:59

A to choje "lol" ironia mode off

Najpierw bylo:

_o/\o_ Piateczka

A potem bedzie

| | | Krateczka :D

Speed~

Vansider 24-08-2007 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Depeszowiec92 (Post 1619789)
Boże co za zal. To teraz każdy kto słucha wymienione gatunki muzyki ma szanse być łajzą i blokersem itd.

a mi sie podoba numetal - stare piosenki Linkin Park Wymiataja ;p

Thero 24-08-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 1619478)
A ja proponuję lekturę "Regulaminu". Nie wiesz co to jest? No to won.

Dlaczego napisałeś to w cudzysłowiu? Czemu wtrącasz się do nieswojej dyskusji? Przecież nie będziesz się stawiać w roli obrońcy regulaminu, prawda?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Depeszowiec92 (Post 1619789)
Boże co za zal. To teraz każdy kto słucha wymienione gatunki muzyki ma szanse być łajzą i blokersem itd.

A już w ogóle śmieszy mnie zestawianie rocka jako "idiot-friendly".
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1619397)
O jakich prowokacjach ty mowisz?

O zielonych. Prowokujesz do flame'u. Trochę to gówniarskie.

piotrek26111 24-08-2007 14:53

Cytuj:

A już w ogóle śmieszy mnie zestawianie rocka jako "idiot-friendly".
Gdzie ty takie zestawienie widzisz?
Cytuj:

O zielonych. Prowokujesz do flame'u. Trochę to gówniarskie.
Ja do niczego nie prowokuje.

Szyszkati 24-08-2007 14:58

Co za ludzie żeby wyłudzać pieniadze,po prostu wstyd.Pewnie teraz ich czeka sad dla nieletnich no i kurator.:confused:

Reflux 24-08-2007 15:37

Otóż najpewniej oberwą rodzice po kieszeni ale ten najstarszy co miał 16 lat to może już odpowiadać przed sądem jak dorosły. A w centralnym rejestrze skazanych dane są przechowywane przez 5 lat. W przypadku nieletnich do ukończenia 21 roku życia. Najpewniej dostaną zadość uczynienie ,dozór policyjny i kuratora. Ale wymierzanie kary zostawmy sądowi. Jeżeli już chcecie moi mili dyskutować na podobne tematy to przejrzyjcie kodeks karny ;)

Olekx 24-08-2007 18:13

Psss....

Na allegro musieli mieć z kilka kont bo jednym kontem ciagle oszukiwać to by nie dało rady... Ale te oszusty to dzieci które sami se niezałożyli konta na allegro bo rodzice by zareagowali ze ciagle idzie poczta z allegro -.-

Pozatym ci rodzice to pewnie nieudacznicy co zarabiają 800,- a dzieci pewnie sami zarabiają na swoje potrzeby...

To chory K****! Kraj!

OtherThanAll 24-08-2007 18:23

@up
A nawet jezeli ich rodzice zarabiaja "800-" jak ty to ujeles to masz prawo ich obrazac? Wyjdz, nie wracaj.

Dragon-Rook 24-08-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lexii (Post 1616486)
no to sobie popatrzcie na allegro za nickiem www-tibia-rwi-pl << jakoś tak w każdym bądź razie to co chwila sprzedaje itemy o oczywiscie ich nie dostarcza juz tak z rok dobry oczywiscie ja u niego nic nie kupowałem ale co oni usuną te konto to kolo robi nowe z tym samym nickiem i dalej kradnie .. i tak juz długo w kółko moze to ci frajerzy byli .. a po drugie mam to w dupie ile zajebali kasy jak dzieci nie szanują pieniędzy to niech płaczą teraz ze ich ojebali :P

Ten koles dostarcza, przynajmniej kaske, sam u niego kupowałem...teraz żaluje bo mogłem sobie kupić cośna co teraz z bbieram. A 100k mogę w tydzien zarobic ehh..No ale nic zbieram dalej :P

Dragon-Rook 24-08-2007 19:18

'A już w ogóle śmieszy mnie zestawianie rocka jako "idiot-friendly"." Potwierdzam
Rocka słuchaja 15,20,30.40 nawet 50latkowie. No bo beatles - to chyba nie techno. A dzem ? No tak to przeciez Hip Hop. Ah i jescze Genesis zostaje... Najlepszy pop jaki słyszałem -.- n/c

piotrek26111 24-08-2007 19:49

Cytuj:

Cytuj:
12:05 Alvin Heshel [25]: buy DSM, MMS, BOH msg me venore
Allegro And Bogata mama ROX -.-
Rotfl. Przeciez mozna sobie tak zrobic ze grasz na bocie, zbijasz stamine do zera i siedzisz 24/7 robiąc uhy i zabijajac jakies potworki na bocie zeby soule sie odnawialy. Za potwory wtedy nie dostajesz expa. I wtedy na 24 lvlu mozna miec mpa.

Buszman 24-08-2007 20:04

No tak, jedni zarabiają w tibii ciężko a drudzy kupują gp, itemy i postacie na allegro. Ci pierwsi może mają niższe lvl'e od tych drugich (chociaż niekoniecznie) ale są przynajmniej uczciwi. Wszyscy chyba dobrze wiemy, że jest więcej takich ludzi. Po prostu takich ludzi się nie pozbędziemy, tacy byli, są i będzie ich co raz więcej.

Pozdrawiam

piotrek26111 24-08-2007 21:16

Cytuj:

Ci pierwsi może mają niższe lvl'e od tych drugich (chociaż niekoniecznie)
W tibii nie ma znaczenia kto ma jaki lvl, tylko w jakim czasie ten lvl zrobił. Ci pierwsi robią 100 lvl powiedzmy w rok (sorcem trochę krócej ale nie bede sie juz rozdrabniał), drudzy w kilka dni.

Moja wypowiedz bynajmniej nie oznacza ze jestem zwolennikiem kupowania postaci na allegro gdyz (jak juz wczesniej wspomnialem) wydawanie realnej kasy na tak denną gre jak tibia jest idiotyzmem.

Misza 24-08-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1620669)
Rotfl. Przeciez mozna sobie tak zrobic ze grasz na bocie, zbijasz stamine do zera i siedzisz 24/7 robiąc uhy i zabijajac jakies potworki na bocie zeby soule sie odnawialy. Za potwory wtedy nie dostajesz expa. I wtedy na 24 lvlu mozna miec mpa.

Równie dobrze mógł zrobić world trade wymieniając kilka kk. Mógł zajmować się handlem (kupowanie od hlvli za dobrą cenę zaraz po wylooceniu, później mozolne sprzedawanie za 2x tyle), mógł robić lootbagi z każdego napotkanego śmiecia, mógł takie lootbagi kraść. Mógł oszukiwać noobki sprzedając im leather bootsy zamiast BOHów. Sposobów na zarobienie fortuny jest dużo, ogranicza je jedynie pomysłowość i chęci.

piotrek26111 24-08-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza (Post 1620921)
Równie dobrze mógł zrobić world trade wymieniając kilka kk. Mógł zajmować się handlem (kupowanie od hlvli za dobrą cenę zaraz po wylooceniu, później mozolne sprzedawanie za 2x tyle), mógł robić lootbagi z każdego napotkanego śmiecia, mógł takie lootbagi kraść. Mógł oszukiwać noobki sprzedając im leather bootsy zamiast BOHów. Sposobów na zarobienie fortuny jest dużo, ogranicza je jedynie pomysłowość i chęci.

Ale ja podalem sposób wymagajacy najmniej cierpliwosci. (jako ze z natury jestem czlowiekiem raczej niecierpliwym i zbieranie macy strasznie mnie irytuje)

Thero 25-08-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1620083)
Gdzie ty takie zestawienie widzisz?

Pragnę zaznaczyć, że chodzi o moją interpretację i wyciąganie wniosków z kontekstu wypowiedzi, więc proszę uprzejmie o nie dopierd%#&nie się, że nie jest napisane dosłownie "idiot-friendly".
Cytuj:

Oprócz techno, dla ludzi w tej grupie wiekowej, popularne są jeszcze:
*hiphop
*pop
*rock
*numetal (nie mylić z metalem)
Cytuj:

Ja do niczego nie prowokuje.
Ale jednak obrażasz.

piotrek26111 25-08-2007 18:49

Cytuj:

Pragnę zaznaczyć, że chodzi o moją interpretację i wyciąganie wniosków z kontekstu wypowiedzi, więc proszę uprzejmie o nie dopierd%#&nie się, że nie jest napisane dosłownie "idiot-friendly".
Twoja interpretacja i wyciąganie wniosków z kontekstu wypowiedzi kuleje.
Cytuj:

Ale jednak obrażasz.
Nie.

Sabadi 25-08-2007 19:30

"Prosimy też wszystkich graczy o uważanie co się kupuje na Allegro i czy na prawdę warto stracić prawdziwe pieniądze dla paru gp-ków."

Sam se robisz anty reklamę czy jak??
Ludzie mają nie kupować GP bo szkoda realnej kasy tak??
A jak ty namawiasz ludzi do kupienia PACC to co mają go kupić od ciebie za powietrze czy jak??

OMG

Albo jesteś NOOB albo niewiem o co Ci chodzi!

piotrek26111 25-08-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sabadi (Post 1622218)
"Prosimy też wszystkich graczy o uważanie co się kupuje na Allegro i czy na prawdę warto stracić prawdziwe pieniądze dla paru gp-ków."

Sam se robisz anty reklamę czy jak??
Ludzie mają nie kupować GP bo szkoda realnej kasy tak??
A jak ty namawiasz ludzi do kupienia PACC to co mają go kupić od ciebie za powietrze czy jak??

OMG

Albo jesteś NOOB albo niewiem o co Ci chodzi!

Kupując od niego pacc masz 100% pewnosci ze cie nie oszukaja. Kupujac cokolwiek na allegro zwiazanego z tibią masz ponizej 50% pewnosci ze cie nie oszukaja.

Rosi 26-08-2007 00:30

Paranoja, matko co się dzieje z tym krajem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.