Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nerana RL Foto ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145024)

Hansu 20-02-2008 15:43

Butcher o jakim respekcie mowisz? mam szanowac kolesia tylko dlatego ze ma biceps wiekszy odemnie? szanuje ludzi jesli soba cos reprezentuja, sa inteligentni a sorry jesli chodzi o Speediego to szacunek do niego mam zerowy, jesli chodzi o Ciebie, to wiesz ze Cie lubie, dawno nie gadalismy, ale o ile nie zmieniles sie na gorsze to szanuje Cie.

Neqromantha 20-02-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1911142)
Butcher o jakim respekcie mowisz? mam szanowac kolesia tylko dlatego ze ma biceps wiekszy odemnie? szanuje ludzi jesli soba cos reprezentuja, sa inteligentni (...)

Signed. Jeśli myślicie, że ktoś może szanować kogoś za obwód bicepsa, to powodzenia. Dresy mogą tak straszyć ludzi z osiedla, ale przez neta? Dobry żart.

MistrzLeo 23-02-2008 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZonaRomana (Post 1911074)
hahahaha sry ale nie mogłem się powstrzymać:) Widać ,że jak się niema w głowie to sie nadrabia "łapą". właśnie dokładnie pokazałeś czego Ci brakuje ,a ta rzecz jest bardziej potrzebna niż mięśnie.

Te kurwa zonaburaka kazdy wie ze jestes z konina z 5 os. wie niebujaj tak i mnie nie w*****aj. Cya i zmien to boro boro lapsie

MistrzLeo 27-02-2008 20:32

Oczywiście miałbym 150cm jesli bylaby to chatka krasnoludków w której drzwi mają 150cm ;d niestety.. drzwi mają 190 cm

jeb sie Morski :D

Niewiesz to nie gadaj ;d

Ps. fotki dla tych co mnie w*****ają ;d

i dla fanów :** :"DHAHAHA

Coach 27-02-2008 21:04

up. bardziej zaśmieconego pulpitu nie można mieć :p pół ekranu zakrywają ikonki :o

Cyganek 27-02-2008 21:08

Achhhhh taaa czerwona KANAPA :* (brzmi uroczo)

K.a.c.z.k.a 27-02-2008 21:30

Z nudów przeczytałem ten temat i z tego co widze to chyba źle na was działa non-pvp :D Bo skoro nie mozecie nikogos najeba* w grze to zaczynacie grozic na rl ?? Niedługo pewnie zrobicie Guild War ale na rl ;/
Nie rozumiem takich ludzi którzy myśla ze maja nie wiem ile w bicu, to mogą sobie robic co chcą, jechać po innych, grozić i myślec ze wszyscy mają do nich respekt. Swoim zachowaniem speedy pokazujesz ze ten biceps to jedyne co masz.

Hansu 27-02-2008 22:28

Powiem krotko walic mase, na co wam ona, czym sie chwalicie, jestesmy wszyscy rzadcy -.- A wiecie czemu ? Bo przychodzi taki Ciamek i nas niszczy !! Ta przystojna twarz, zajebista klata, umiesnione nogi i ten wyraz twarzy ! Strach sie bac ...

shadow1230 27-02-2008 23:12

@upupupup
Spidi jak na piwnice to nawet fajny pokój

btw. Ciamek na prezydenta !

Draconifos 28-02-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqromantha (Post 1911602)
Signed. Jeśli myślicie, że ktoś może szanować kogoś za obwód bicepsa, to powodzenia. Dresy mogą tak straszyć ludzi z osiedla, ale przez neta? Dobry żart.

Każdy kto jest przypakowany to dres ? :( "straszyć ludzi z osiedla, ale przez neta? Dobry żart." A co Ty jesteś kozak do ludzi tylko przez neta? :)

Xaszkil1991 28-02-2008 23:11

@Up

Speedy to nie zmienia faktu ze jestes n00bem ; /

Butcher__Palek 29-02-2008 08:18

Cytuj:

@upupupup
Spidi jak na piwnice to nawet fajny pokój
Chlopie chcialbys miec taki pokoj :) ciekawe gdzie Ty mieszkasz dzieciaku.....wyjdz z forum poniewaz strona od 18+lat.....:):baby:
btw.dzieciaki co na rl sa ciotami i leszczami chociaz w grze chca byc kims :) IGNORE ALL powodzenia w dazeniu do celu....

shadow1230 29-02-2008 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Butcher__Palek (Post 1929776)
btw.dzieciaki co na rl sa ciotami i leszczami chociaz w grze chca byc kims :)

Pozdro butcher, sam do siebie piszesz.

MistrzLeo 29-02-2008 09:22

@up
w przeciwnieństwie do ciebie butcher nie jest ciotą na RL :)

A ty jeteś .. Tak mówą twoi "dobrzy koledzy"

Miley 29-02-2008 09:40

Ci co piszą, że "masz dużą łape i kozaczysz to jesteś noob" to najczęściej są to buraki na rl. Przed forum powiedzą co myślą ale jak spotkasz takiego na rl to będzie ciho ;s. Pozdro dla Nerany, miałem tu 93ek ale hack ;/.

Misterio 09-03-2008 15:53

Człowiek sponiewierany ; d
http://img356.imageshack.us/img356/6929/dsc00504nq1.jpg

RiivaajA 11-03-2008 17:44

Hmm.. jak tak patrzę na pana speediego albo butchera to nie uważam, żeby mieli obsesje na swoim punkcie. Mi to bardziej na kompleksy wygląda. Rekompensata dużym bicepsem mizernych rozmiarów innej cześci ciała...

Ktoś wcześniej dobrze napisał - jak się nie ma w gaciach to sie łapą nadrabia ^^ Święta racja. Znaczy... w głowie, chciałam powiedzieć. Panie butcher, akurat wasze wcześniejsze zdjęcia nie zrobiły na mnie najmniejszego wraŻenia. Zamiast sztangi to byś wziął do rączki słownik ortograficzny i troche poczytał. Chociażby taki dla dzieci w podstawówce - nie jest gruby, a jak się można doedukować... A tak btw to po ostatniej akcji z PoI to wiadomo, kto jest leszczem ;]

Coś tam jeszcze do Dave'a chyba skakało... jakies coomando czy coś. Ech, posty pousuwali niepotrzebnie. Nie uważam, aby coś na Neranie jeszcze znaczyło, skoro nawet o czyms takim nie slyszałam ;o Chociaż nie znam, to po tym co napisal brat coomando widzę, że dużo im brakuje do Dave'a. Hah, was pewno we wsi lali łopatami i postanowiliście sie dowartościować sterydami, żeby dali wam spokój... Cóż, bywa i tak.

Ogólnie rzecz biorąc śmiejecie się z Ciamka albo Bronia, a nie widzicie tego co z wami nie tak. Na widok ich zdjęć nic mnie nie rozwabiło, normalne chłopaki. Za to na widok waszych zrobiło mi się wesoło.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Butcher__Palek (Post 1929776)
btw.dzieciaki co na rl sa ciotami i leszczami chociaz w grze chca byc kims :)

Dzieciaki, co na rl są ciotami i leszczami chcą mieć kupę mięśni ;] Bo trzeba się jakoś dowartościować, nie?

Od razu mówię, że żadna wasza odpowiedź na mój post mnie nie zaskoczy. Brak odpowiedzi również ;]

Alendzio 11-03-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RiivaajA (Post 1946751)
Hmm.. jak tak patrzę na pana speediego albo butchera to nie uważam, żeby mieli obsesje na swoim punkcie. Mi to bardziej na kompleksy wygląda. Rekompensata dużym bicepsem mizernych rozmiarów innej cześci ciała...

Ktoś wcześniej dobrze napisał - jak się nie ma w gaciach to sie łapą nadrabia ^^ Święta racja. Znaczy... w głowie, chciałam powiedzieć. Panie butcher, akurat wasze wcześniejsze zdjęcia nie zrobiły na mnie najmniejszego wraŻenia. Zamiast sztangi to byś wziął do rączki słownik ortograficzny i troche poczytał. Chociażby taki dla dzieci w podstawówce - nie jest gruby, a jak się można doedukować... A tak btw to po ostatniej akcji z PoI to wiadomo, kto jest leszczem ;]

Coś tam jeszcze do Dave'a chyba skakało... jakies coomando czy coś. Ech, posty pousuwali niepotrzebnie. Nie uważam, aby coś na Neranie jeszcze znaczyło, skoro nawet o czyms takim nie slyszałam ;o Chociaż nie znam, to po tym co napisal brat coomando widzę, że dużo im brakuje do Dave'a. Hah, was pewno we wsi lali łopatami i postanowiliście sie dowartościować sterydami, żeby dali wam spokój... Cóż, bywa i tak.

Ogólnie rzecz biorąc śmiejecie się z Ciamka albo Bronia, a nie widzicie tego co z wami nie tak. Na widok ich zdjęć nic mnie nie rozwabiło, normalne chłopaki. Za to na widok waszych zrobiło mi się wesoło.

Dzieciaki, co na rl są ciotami i leszczami chcą mieć kupę mięśni ;] Bo trzeba się jakoś dowartościować, nie?

Od razu mówię, że żadna wasza odpowiedź na mój post mnie nie zaskoczy. Brak odpowiedzi również ;]

WY*******AJ:)

Don_Kustosz 11-03-2008 18:07

Ja nie jestem z tego swiata ale to powiem...musze...sory
WIDAC ZE WAS ZAZDROSC ZZERA AHAHHAHAHAH ja pierdziele ma miesnia chlop i sie popisuje logiczne ;] ty bys mial miesnia odrazu bys zmienil zdanie ;] mowisz ze miesniak na RL jest leszczem ? :O czyli rozumiem ze chuda ciota w okularach to jest kurwa guru ? Pozdro -.-

RiivaajA 11-03-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 1946796)
Ja nie jestem z tego swiata ale to powiem...musze...sory
WIDAC ZE WAS ZAZDROSC ZZERA AHAHHAHAHAH ja pierdziele ma miesnia chlop i sie popisuje logiczne ;] ty bys mial miesnia odrazu bys zmienil zdanie ;] mowisz ze miesniak na RL jest leszczem ? :O czyli rozumiem ze chuda ciota w okularach to jest kurwa guru ? Pozdro -.-

Muhah, akurat tak sie składa, że jestem płci przeciwnej do twojej (taka mała zagadka dla rozgrzania mózgownicy... jaka to jest przeciwna płeć?) Chuda ciota w okularach nie jest chuda ciotą w okularach jeśli posiada dużą inteligencję, co chyba jest ważniejsze niż sztucznie wyhodowana tkanka mięśniowa, nie mam racji? Nie musicie odpowiadac bo wiem, że mam. Można rozwijać mięśnie, ale żeby ten rozwój szedl na równi z rozwojem umysłowym. A nie, że się wygląda jak Pudzian, a pisze "wrarzenie". Żałosne, naprawdę ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:15.