![]() |
Cytuj:
btw. Wracaj na Furore =DDDDDDDDD Pogadaj ze Zwidkiem o paymencie. Cytuj:
Cytuj:
|
@Raaeell
prosze Cie, zamknij sie juz lepiej. |
Tak sobie mysle...
Vlad czy tam raaeell nie znam was, rzecz w tym natomiast, ze skoro stuknelismy cloxtera i wizza i jakos nie skonczylo sie to dla nas tragicznie, to zastanawiam sie co by bylo gdybysmy stukneli was? Jak Wam sie wydaje>? |
Już to wcześniej powiedziałem,
ale powtórzę to po raz ostatni. Z reguły jest tak, że ci , którzy nie mają nic do powiedzenia w grze, są mistrzami forum ( czyt. próbują się jakoś odgryźć na przeciwniku ). Z przykrością stwierdzam, że Wy nawet tego nie potraficie. Raaeel~ chcesz sprawdzić swoje umiejętności i przekonać się jaki jesteś twardy? A może chcesz sprawdzić czy Twoi kumple Ci pomogą? ;) Skończ pierdolić bezsensu i zrób coś pożytecznego, jeśli chcesz, żeby Cię szanowano, to albo szanuj innych, albo zasłuż sobie na to :] / Stand up for the "Stanhope Crew" :D |
to trochę żeby uspkojić nerwy xDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=tvRzHPrswxg OSCAR DLA LEMANA !!!!!!!! |
Leman nie tylko robi swietne filmy, takze jest doskonalym paparazzi(zob. moja fota, tak jakby z ukrycia ;d)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeśli nilostanem gra nadal pan Adrian to założę się że jeśli by doszedł do People of the north to aristo~ miało by większe problemy.
|
ale nie doszedl <bezradny>
|
Nilostan W Aristocats nice :)
btw. potn wyzuca tych ludzi co nie trzeba a zostawia spy zal mi was a najbardziej orzecha :( |
Myślę nad zrobieniem filmiku z fragami : ) ale nie mam jak na razie wszystkich tibicams z fragami :<
|
|
Cytuj:
|
grats ;d;d
|
Cytuj:
btw: "polaków" ?? zmieniłeś obywatelstwo?? żeby sie nie narażać swe?? gz?? kim teraz jesteś?? z pewnością odpiszesz coś zabawnego typu "Rumunem" itp. |
Cytuj:
|
21:31 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kaiobito. She was killed by Pyros Xelith. http://i44.photobucket.com/albums/f1...n/kaiodead.jpg |
Cytuj:
Ps. Widzę że nie tylko ja zauważam skłonności brozyna do wygrywającej strony w każdym konflikcie. Pan Krzysiu to taki tibijski kogucik na wietrze. Tam zapieje, gdzie wiatr zawieje ... ;) aaa i co do narodowości, to nie zapominajmy że pan brozyn jest z Halmstadu ;) ... wyrzekł się swoich rodzinnych Pyskowic hahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |