![]() |
o kurcze !
to mielone tez som pyshne |
Nowością w grze jest zapowiedziany na okres pomiędzy 27 listopada a 4 grudnia, tydzień podwójnego doświadczenia. Za zabicie każdego potwora w tym czasie wszyscy gracze, również ci, którzy nie posiadają konta premium, otrzymają podwojoną ilość doświadczenia.
OTS?? :D |
dzien wczesniej bedzie trzeba expowiska szukac
|
Mi udalo sie na srode,czyli 28 listopada wepchnac sie na dlair edron :D Zapisy trwaja. Ale rzez na tej liscie jest,pozabijaja sie dzieci ;D Nooby znajac zycie do sql nie pojda :(
|
...aby wbić się na expowisko, trzeba ustawić się wkolejce już o 21.00 dnia poprzedniego
rzalowe to, nadzieja tylko w tym ze na Elysii malo kto gra xd |
nie poszedłem do szkołyyyyyyyyyyyyyyyy :S
|
oj Eneris ale ty bed boj jestes, lubie takich ;>>>>
łisker |
A Teraz Double Weekend !!
|
Bociany odlecialy...:( juz dawno...:(
|
@up
Albo br albo z Td. |
Kafes taki kozak na forum i tibii ,a każdy z jego osiedla ,którym kiedyś mieszkałem mówi ,że to lamus. I taka prawdo grzesiu a.k.a koza jak go zwą. A to że dałeś passy szwedom to pokazałeś jak im w dupe włazisz. Pwned ;>
|
Cytuj:
btw. czemu nikt nie kreci/nie udostepnia filmow ? jestem bardzo ciekawy jak padl np. nuhn |
jak wam poszlo w czasie podwojnego expa? ;D
bo mi wogole nie poszlo xd |
wogole wypgowalem super evol evul evil pro eldera ale moris mnie zajebal za bycie rl raga ( ;* fo u moris) a dwa ostatnie zwastowalem na siedzenei w dp i gadanie z kumplami
a w y ? xd |
Cytuj:
Jest pewna zasaday glupi wioskowy bobku. Tibii sie z rlem nie mixuje, wiec jakie to ma znaczenie, ze jest lamusem na rlu. Na tibii nie mozesz pochwalic sie 150+ wiec, stfu ziooom. Zamknij swoja jebana morde plebie, bo teraz to Ty starasz sie wjechac swoim jezorem w dupe ludzi siedzacych tu na forum i jezdzacych Kafesa. To jest 'pwned'- slowo ktorego bezmyslnie uzyles. |
to co tam slychac na nowej lepszej elysii ?
|
Cytuj:
aha no i trzeba przeciesz czasami pomixowac zeby bylo smiesznie ;d |
Dostalem ataku spzmatycznego, ale coz, nikt nie jest idealny. Jednej rzeczy ktorej nienawidze, to pierdolenia bez sensu, tak jak to robil kolega skomentowany przeze mnie w poprzednim poscie.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Studencik? ;o Milo mi, ze tak o mnie pomysleliscie, ale ja mam dopiero 17 lat :( a zlapalem nerwa, bo irytuja mnie ludzie pokroju 'pepsi_92', w gruncie rzeczy to jestem spokojny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |