Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Ghazbaran owned Candia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148404)

Etoric 23-09-2007 13:59

policzenie tych hitów to będzie wręcz niewykonalne, zresztą po co liczyć, jeżeli na erigu za tydzień już wszystko będzie napisane:O

Anatol 23-09-2007 15:04

Gratuluje i życze lepszego loota przy następnym razie :)...

Chudyyy17 23-09-2007 16:42

Co do Filmu ja też kręciłem jeśli chcecie to zobaczcie

http://rs212.rapidshare.com/files/57...ran_193_rp.rec

Saviour 23-09-2007 18:54

Widok darksepha znacznie lepszy, ogólnie to przyuważyłem tak : berserk potion, demonic essence, oraz bag zawierający 2hs, stealth ringa, silver daggera, kase i ów demonbone :D

Kamycek 23-09-2007 21:47

Candia roxx xD Gz dla was !!!
Mam takie pytanie do bystrych osób na ilu i jakich on światach juz był ;p

Maciektgk 24-09-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chudyyy17 (Post 1664627)
Co do Filmu ja też kręciłem jeśli chcecie to zobaczcie

http://rs212.rapidshare.com/files/57...ran_193_rp.rec

Na rapidzie mam limit :( Poproszę o rehost :>

Chudyyy17 24-09-2007 01:37

Może to coś da :>
I mam pytanko czy mógłby ktoś skrócić ten film :> bo ja nie mam programiku do tego a chciałbym go wystawić na tibia.cam :> z góry thx

http://www.***********.com/932304571.html

T3H_VirUs 24-09-2007 10:24

@up
Popuściłeś? Nie znasz chyba głownej zasady na npvp. Kto 1szy ten lepszy. Chyba ze ktoś jest takim idiotą że w sprawie honoru odda 1 z najwiekszych rarów w tibi :pp U nas na atserze np juz tak sobie przywlaszczyli TH z morga ;P To są uroki npvp i sie nie wypowiadaj :P

Upierz 24-09-2007 10:58

@Up: Fakt, mając 100+ lv na n-PvP nie można znać zasad (:

Co do filmu - brawo, jak zwykle Cipki syfiate te bossy robią.

robert22 24-09-2007 11:05

I pomyśleć, że to jest jednoręczne, jednak loot mógł być lepszy, w porównaniu do Orsha z którego leci T Hammer...

Hu'Hu 24-09-2007 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chudyyy17 (Post 1663776)
No nic GRatki dla wszystkich którzy się starali go zabić
Gratki dla blokerów,Shoterów
Co do tekstu typu Darksęp etc możecie myśleć co chcecie :) ale Estroz Cayan'den i Poul Nohan dostali to co powinni dostać :)
btw. Poul Dostał Najwięcej :> i jeszcze jedno nie doleciałem do deda jako pierwszy lecz jako 3 :> pierwszy był Tai'Kioku potem Undead Banshee i na końcu ja.Nie wiem co zgarneli bo Tai nie chce powiedziec i wogole udzielać się na ten temat ale powiedział mi że powie co spadło jak będzie mógł zbloczyć orsha :> a znając życie nie dadzą mu zbloczyć go więc :D nie dowiemy się co ma Tai'kioku :)
Pozdro

Musze przyznać że to pierwsza taka akcja kiedy candia się zorganizowała.
A teraz kilka słów prawdy.
Po pierwsze Darkseph zawłaszczył sobie to co do niego nie należy.
Loot się należy wyłącznie Poulowi.Ewentualnie powinno się odbyć losowanie.
Dlaczego Poul padł?
Bo nie lubi go 80% serwera za to że tylko liczy się dla niego expienie, nie pomaga innym graczom na serwie, nie udziela się aktywnie.
Prawda jest też że Poul Nohan toczy prywatną wojnę z Estrozem i gildią
Unstoppable.
Estroz postanowił że ukarze go akurat kiedy Poul będzie bloczył Ghaza.
Kazał przestać siohać Poula kiedy Ghaz był prawie zabity.
O magic wallach też ktoś zapomniał..
Estroz i jego gildia zachowała się bardzo dziecinie.Głupie teksty Agrokiego potwierdzają to.
To właśnie cała Candia.

Elex 24-09-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daniel1203 (Post 1664339)
to niby proste ale:
-ghaz sie leczy
-autor filmu kilka razy wchodzil na gore
wiec trudno bedzie policzyc chyba ze ktos jeszcze krecil film

Nie byloby z tym problemu, zeby okreslic ile mial hp, jaki loot oprocz tego cluba wypadl, ale Tai~zlootowal tez czarna skrzynke, ktora z niego wypadla.

Poza tym ja uwazam ze loot jest niezly. Taki secik jest calkiem calkiem: demon helmet, demon armor, demon legs, demonbone, demon shield, demonbone neclacke ;) Aol? Po co aol?

Duch Niespokojny 24-09-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez T3H_VirUs (Post 1665735)
Chyba ze ktoś jest takim idiotą że w sprawie honoru odda 1 z najwiekszych rarów w tibi :pp

Właśnie. Kto byłby taki głupi, żeby kierować się honorem, kiedy można ukraść parę pikseli?

Daniel1203 24-09-2007 15:32

jak wiecie to powiedcie co jeszcze poecialo

thoro 24-09-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez T3H_VirUs (Post 1665735)
@up
Popuściłeś? Nie znasz chyba głownej zasady na npvp. Kto 1szy ten lepszy. Chyba ze ktoś jest takim idiotą że w sprawie honoru odda 1 z najwiekszych rarów w tibi :pp U nas na atserze np juz tak sobie przywlaszczyli TH z morga ;P To są uroki npvp i sie nie wypowiadaj :P

Jakos na Harmonii potrafili zrobic losowanie np Ferumbras Hat'u :)

X3r3mon 24-09-2007 16:15

Cytuj:

hyba ze ktoś jest takim idiotą że w sprawie honoru odda 1 z najwiekszych rarów w tibi
Aff noobs PL sux...

P.R.O.S.T.O. 24-09-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamycek (Post 1665259)
Candia roxx xD Gz dla was !!!
Mam takie pytanie do bystrych osób na ilu i jakich on światach juz był ;p

http://erig.net/kills-bosses.php?boss=Ghazbaran ze września...

Pozdro:D!

Soulmann 24-09-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1665787)
Musze przyznać że to pierwsza taka akcja kiedy candia się zorganizowała.
A teraz kilka słów prawdy.
Po pierwsze Darkseph zawłaszczył sobie to co do niego nie należy.
Loot się należy wyłącznie Poulowi.Ewentualnie powinno się odbyć losowanie.
Dlaczego Poul padł?
Bo nie lubi go 80% serwera za to że tylko liczy się dla niego expienie, nie pomaga innym graczom na serwie, nie udziela się aktywnie.
Prawda jest też że Poul Nohan toczy prywatną wojnę z Estrozem i gildią
Unstoppable.
Estroz postanowił że ukarze go akurat kiedy Poul będzie bloczył Ghaza.
Kazał przestać siohać Poula kiedy Ghaz był prawie zabity.
O magic wallach też ktoś zapomniał..
Estroz i jego gildia zachowała się bardzo dziecinie.Głupie teksty Agrokiego potwierdzają to.
To właśnie cała Candia.

Na poczatku sioałem Poula, ale nie było to możliwe później z bardzo prostego powodu - ustawił go paszczą w kierunku shooterow, druidzi ciągle dostawali mana draina, a, zważywszy na mój dość niski lev, szybko zostałem praktycznie bez many, więc musiałem ciągle pić MF żeby nie paść w razie jakiegoś obszarowego ataku. Zapewne podobnie myśleli Dharel i Ravoon.

Nie byliśmy tam zabić Poula, byliśmy zabić Ghazbarana.

Co do tego magic walla - już wcześniej kilkakrotnie o tym pisałem, ale napiszę jeszcze raz. Gdyby ktoś rzucił takowy w miejsce, w którym wcześniej stał 'krzaczek', to shooterzy straciliby możliwość strzelania.

Podkreślenie celowe, może wreszcie dotrze.

Sir Dark Archeon 24-09-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soulmann (Post 1666034)
Na poczatku sioałem Poula, ale nie było to możliwe później z bardzo prostego powodu - ustawił go paszczą w kierunku shooterow, druidzi ciągle dostawali mana draina, a, zważywszy na mój dość niski lev, szybko zostałem praktycznie bez many, więc musiałem ciągle pić MF żeby nie paść w razie jakiegoś obszarowego ataku. Zapewne podobnie myśleli Dharel i Ravoon.

Nie byliśmy tam zabić Poula, byliśmy zabić Ghazbarana.

Co do tego magic walla - już wcześniej kilkakrotnie o tym pisałem, ale napiszę jeszcze raz. Gdyby ktoś rzucił takowy w miejsce, w którym wcześniej stał 'krzaczek', to shooterzy straciliby możliwość strzelania.

Podkreślenie celowe, może wreszcie dotrze.

:o
I czemu klamiesz. Poula siochnoles moze 3x na samym poczatku. Potem caly czas siohales Estroza, nawet wtedy kiedy Poul jeszcze bloczyl. Dziwne ze jego nie mogles a Estroza mogles w tym samym czasie. Jakos mana drain Ghaza ci nie przeszkadzal.
Poula praktycznie nikt nie siohal czesc ludzi go uhala ale w polowie akcji przestala sporadycznie moze ze 3-4x ktos puscil mass resa i tyle, dlatego padl.

@up Hu'Hu
Dziwisz sie? Bo ja nie. To przeciesz polskie n-pvp.
Gdyby na moim serwie ktos taki przewal zrobil, dostal by hunta forever bez mozliwosci wyplacenia sie. Char do deleta bo tak predzej czy pozniej by go hakneli i zrookowali.
No ale n-pvp sie zadza innymi prawami i obyczajami a raczej ich brakiem.

X3r3mon 24-09-2007 18:46

Podsumowując, Poul twierdził, że uhając się (zapewne :P) nie czuł, aby ktoś go jeszcze leczył... Nie rozumiem - Leczyli bardziej Estroza, który luruje i kradnie (z tego co słyszałem), a Poula (tutaj nie wiem, bo go nie znam) nie? To ja już nie czaje o co biega healerom i ogólnie... Czemu zawsze na każdej poważnej, że tak się wyrażę "instancji" (w WoWie tak to się nazywa), ZA KAŻDYM RAZEM 3/4 ekipy zajmuje się bloczeniem, lurowaniem i kradzieżą loota? Dlaczego na przykład na Harmonii jest mniej takich akcji? Istnieją dwie możliwości - Albo to ja jestem debilem, albo debile otaczają mnie...

Ps.
Jeśli chodzi o podział loota, to uważam, że nie ma za bardzo jak tego rozdzielić pomiędzy blokerów (a już napewno nie przez shooterów), bo każdy uczciwie zbloczył swoją część i możliwe, że gdyby było tam o jednego blokera mniej, to wszystko by mogło pujść na marne. No albo jeszcze gdyby było DOBRE zgranie i siohano by Poula, to każdy by był zadowolony. A teraz widzicie jak jest...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26.