![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chyba ci sie cos pomylilo :P
Ja nie robie tego dla siebie tylko ostrzegam ludzi przed nim THX BOROMIR ze zrobiles tego posta ANIOLEK asen ma rogi nie chcecie tego widziec to nie JUZ MOWILEM 3 razy DAJCIE MU PASY SKORO to taki best friend a jego rl kumple go popieraja dziwicie sie?? Ja nie bardzo ;] |
Aaaaa ASEN czemu chciales mnie bic i kazales przyjechac do miejscowosci w ktorej nie mieszkasz? Hmmm czyszby strach? NIE ASEN NIE BIJ ^^
|
@up
No i po co? Każdy który myśli to wie, że w internecie nie warto być ciekawym ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A Asenowi ufam bo nie jest takim noobem jak ty, i nie liże dupy brazolom. 11:41 Mago Laren [120]: LOL, he really is guy 11:41 Mago Laren [120]: fuck him then 11:42 Mago Laren [120]: im think if he is girl 11:42 Mago Laren [120]: is why im help him |
Cytuj:
18:23 Trixel [140]: All FTP hunted Asen Yokar 18:23 Trixel [140]: You need money? 18:24 Solar mlody [72]: No, but thanks |
Cytuj:
|
Druid ty i inni nie musicie i mowisz ze malo kto wierzy zdziwilbys sie ;]
Poza tym po co mialbym mowic ze mnie okradl? Przeciez mogl mnie huncic to bez sensu. I nie dawaj mi rad prosze bo widzialem jak do jakiegos 20+ lev w dp thais pisales Hej ziomek daj mi itemy w koncu z polski ziomki jestesmy a on do ciebie "-.-" LOL to juz zal byl od ciebie rad nie chcem:] |
Cytuj:
to ze jestes takim idiota i nie odrozniasz robienia sobie beki od prawdziwych prosb to juz nie moja wina... |
Cytuj:
|
Cytuj:
a po drugie nie było bo nie wiem czy sharuje czy nie, widze tylko, że ten cały tup to baran i tyle. Skoncz podstawówke, a potem sie zacznij zajmowa takimi rzeczami jak Tibia. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |