![]() |
nie nie zrobiłem sobie wakacji ... czekam aż ktoś się zgłosi do rekrutacji narazie tylko 2 osoby a musi byc 9 :)
|
no jak narazie niezle idzie :) tylko sobie wakacji nie zrob :D
|
@2xup
ja sie zgłaszam będzie 12 ruchów coś mam w8 zaraz wstawię http://img362.imageshack.us/img362/7625/kenajfe1.png NICK: Kenaj |
@up
NAUCZ SIĘ DAWAĆ BROŃ W RĘKĘ A NIE NA NIĄ! JEZU! |
|
ja bym cial ale nie wiem co to za URL tak to bym wstawil bo mam outa
a ten caly Kenin to moj qmpel z klasy ksywa to Łagun zrobil juz 2 fake 1 zrobil kilka nascie czesci i robi nastepny bo ma dwa prfoy Rayspeed i Kenin |
@up
ROTFL? |
Cytuj:
a tak WTF naucz sie pisac potem pisz -.- |
Cytuj:
Sp****alaj z tad śmieciu cie nieznam X(X(X(X(nie mam takiej ksywy i mam ksywe fire :p @2xdown a tak poza jak masz na imie co ? i NIE ODSWIERZAJ POSTA @TaTaskers on jakiś poje**** i jeszcze przeklną |
W sumie to możesz se sam outy wwalic lub dać do tematu ,,zamuwienia na grafiki" lub do ,,rekrutacjie do fake'ow
|
Cytuj:
|
a lagun ty zacznij sam robić te outy bo ci qmpel robi i ty to wklejasz i potem jest 1000 komentów,że nie umiesz outów robić zacznij sam zamiast robić za gma na otsie bo jesteś nooooob!X(X(X(X(X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kiedy nastepny odcinek?
|
:o
Jezu jakie dziecko neo nie moze sie pogodzic z przegrana ;p ^^ ale tn kapturek zawsze byl fajny mi sie najbardziej podoba 1 odcinek xd
|
@UP
A ty ku*wa idioto jesteś lepszy?! Taki sam z ciebie nAAb, spam'er, idiota... Report... @2xUP Report... @Topic Już nie pisać tu nic więcej, kolejne posty to report za kolejny spam... Chyba że autor wznowi projekt... |
ja sie zglaszam :P
http://img45.imageshack.us/img45/892...fasfafaee9.png Niestety, nie umiem obracać postaci w prawo i w lewo. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc :/ Dałem 3 ataki w przeróżnych pozycjach, ponieważ jest to animowany fake :P Jakby co, nick to Eshar ;) |
heh...no jak dla mnie 10/10 !!!
takie filmy własnie lubie ;D twórz dalej !! |
hahahah Dobre :):) Pozdrawiam ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |