Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co robicie podczas nudnych lekcji? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15222)

Shanhaevel 25-12-2004 23:48

Cytuj:

Przepisuje dzienniczek z 4 klasy:
"Powiedziałem do kolegi TY GRUBA DUPO!"
"Podłożyłem koledze pineskę"
"Czochrałem Marcina po głowie"
"Nie stoję"
"Niekulturalne zachowanie na lekcjach muzyki, lekceważący stosunek do nauczyciela przedmiotu. Bardzo swobodne zachowanie na (coś tam) koleżeństwa z osobą starszą"
"Kuba nie ma zeszytu i źle zachowuje się na lekcji religii"
"Mimo zwracanych uwag (2x) rozmawiał na lekcji"
"Nie uważałem na lekcji matematyki"
"Niewłaściwe zachowanie w dn. 7 maja"
"Rzucałem pierogiem na stołówce"
"Pomimo zwracanych uwag bujam się na krześle podczas lekcji matematyki. Grozi to niebezpieczeństwem"
"Śmieję się na lekcji matematyki"
"Śmiał się głośno i rozmawiał podczas lekcji matematyki"
"Kuba stosuje takie zabawy na przerwie, że dzisiaj z jego powodu dwóch chłopców płakało"
"Kuba zachowuje się niepoprawnie na j. angielskim. Kilkakrotnie spadał z krzesła, głośno rozmawia, oblał kolegę sokiem"
"Podczas koncertu rozmawiam, nie reaguje na uwagi nauczyciela"
"Wyrwałem koledze żelka i go zjadłem"
"Głośne zachowanie na lekcji j. ang."
"Pani często zwraca mi uwagę, abym się nie bujał na krześle, bo grozi to niebezpieczeństwem"
"Ciągłe rozmowy-Muzyka"
"Rozmawiałem na koncercie"
"Wchodzę na rury centralnego ogrzewania"
Aż w końcu:
"Dnia 9.06 o godz. 17:30 proszę obowiązkowo zgłosić się do gabinetu pani pedagog w sprawie przeniesienia syna do innej klasy"
Genialne co?
Zależy w którą stronę...

Virius 25-12-2004 23:51

Gram na komórcę, gadam z qmplami i laseczkami, rysuje, śpie, myśle o Tibi :P, umawiam się na randki (to na religi najczęściej, ale to nie zanczy że ja niewierzący! Religia 9 na 10 ocen to piątki! :p ) no i to chyba tyle.

Virius 25-12-2004 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniak Hip-Hopu
Panowie, Mowcie teraz co robiliscie na wigili swojej klasowwej. Ja tam malo ale troche bylo zwały.
1-Kumplowi ukradlismy prezent ze sie prawie rozrycczał :P
2-Bawilismy sie kubkami c0ca-c0li (paluszki do coli)
3-Najlepszy byl schemat kiedy kumpel mnie wkurzył i powiedzialem do niego ssij a obok niego pani i olala to:P
4-Kumpela gitare przyniosla, wiec jej łubudu z gitara. AHHAHAHAHAHAHAHHAQHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Ja se robiłem plecionkę z dwóch kabelków :D spoko zabawa, wciąga tak że nawet koledzy się na to patrzyli :D

Maniak Hip-Hopu 26-12-2004 00:10

Panowie, Mowcie teraz co robiliscie na wigili swojej klasowwej. Ja tam malo ale troche bylo zwały.
1-Kumplowi ukradlismy prezent ze sie prawie rozrycczał :P
2-Bawilismy sie kubkami c0ca-c0li (paluszki do coli)
3-Najlepszy byl schemat kiedy kumpel mnie wkurzył i powiedzialem do niego ssij a obok niego pani i olala to:P
4-Kumpela gitare przyniosla, wiec jej łubudu z gitara. AHHAHAHAHAHAHAHHAQHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Drybrych 27-12-2004 13:25

Ale nudno bez szkoły...:(

Vegefa Ziom 27-12-2004 15:10

Przed Świętami dostałem kapitalną uwagę od pani wychowawczyni, mianowicie odciskałem z kumplami ręce(mokre) na ścianie w kiblu(z braku laku), a tu nasza wychowawczyni wparowała noi karze ułożyć i wpisać do dzienniczków stosowne uwagi, no to siedzimy i się zastanawiamy co by tu wpisać.. Noi zaproponowałem "W czasie przerwy bezlitośnie niszczył szkolną toaletę zmoczoną ręką". Przeszło :D No to mi hamska baba sprawdziła dzienniczek i wezwała rodziców do szkoły :confused: .

EDIT:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Zależy w którą stronę...

Dobre, dobre :) Nie wiem o co się Drybrych czepiasz. : P Ja w 5 klasie to byłe grzeczny i posłuszny chłopak, a teraz patrz co się ze mną porobiło, ciekawe co z tobą będzie za rok <joke> : P

Barerujo 27-12-2004 16:34

kiedys sobie qpilem gaz do zapalniczki i smoki puszczalem na j. polskim ^^, a na religii to wylalem troche na lawke i podpalilem. hehe nawet do dyry nie poszedlem :]

blebleble 28-12-2004 03:02

Ja osobiście na nudnych lekcjach albo sobie troszke pośpie albo cos wyrzeźbie cyrklem na ławce. Czasami z kolegami zatkamy zapałka zamek od drzwi 20min lekcji mija albo szpilke dla ksiedza pod krzesło położymy i wtedy ........ 8o

Wild Staler 28-12-2004 07:34

Ja na swojej wigilii klasowej jak pana nie bylo to wszyscy palili paluszki :)
a potem ktos podpalił obruz tymi paluszkami 8o
ale były jaja potem :p
ale naszczescie ze pana nie było w klasie bo wtedy by była taka haja :evul:

she_devil 28-12-2004 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wild Staler
Ja na swojej wigilii klasowej jak pana nie bylo to wszyscy palili paluszki :)
a potem ktos podpalił obruz tymi paluszkami 8o
ale były jaja potem :p
ale naszczescie ze pana nie było w klasie bo wtedy by była taka haja :evul:

U mnie lud spalil cala plastkiową zastawę ;.

Caspius 28-12-2004 11:49

No coz... u nas ostatnio na plastyce rzucamy ziemniakami po klasie :P raz facetka prawie dostala, ale zdazyla drzwi zamknac... Ale byla jazda...

salata2005 28-12-2004 16:52

A ja sobie na przerwie biegam do knajpy Rzeszowiak ( taka speluna) na pifko albo 2 albo 3 albo.. Wszystko zależy od funduszy... ale zazwyczaj są sponsorzy więc..i jak wrócimy na lekcje to sie od razu ciekawie robi :D

Koman 29-12-2004 10:46

Haha!!

my na majzie(matematyka)śmiejemy sie z goscia bo to pedofil jak nie wiem co.Podchodzi do dziewczyny i mówi jej tak ""Masz dużeeeeeeeeee ..... błędy na tablicy ...""itp.Jak gdzieś idzie na lekcji to z kumplami plujemy mu na fotel i wkladamy nozyczki do kontaktu(ale jazda mówie wam). Jeszcze piszemy komiksy o nauczycielach a nazywaja sie one WSYS głupia nazwa. Zaczelo sie od tego że ja i moich 3 kolegów nie moglismy pojechac na turniej i mielismy lekcje wolne. Teraz nie wiadomo kto ma wszystkie ""wsysy"" ale ostatnio znalazlem w okladce ksiażki ""W pustynii i w puszczy"" z biblioteki.To by bylo na tyle.

Drybrych 31-12-2004 21:47

Zaraz SzkoŁa!!! :d:d:d:d:d:d:d

Alek 31-12-2004 22:15

A ja:
- gadam z koleżankami i kolegami ( kolegów mam tylko 6 w klasie , tylko tyle chłopaków)
- Rysuje różne rzeczy np. liczby od 1 do 1000, 100 razy napis ksg
- Gadam z kumplami
- Maluje jakieś eq
- Pytam sie co chwile ile do dzwonka
- Bawię się skradzionymi ze sklepiku szkolnego mieszadełkami (co my z tego potrafimy zbudować....)

Dryb 06-01-2005 19:04

Nowe zajęcie:)

Teraz cały czas całkowicie rozmontowuje i zmontowuje długopis. Polecam!
10 razy i cała lekcja zlatuje :)

Sir Zomos 07-01-2005 15:14

ja mam swoje zajecie :D

Jak nauczecielka wali jakis bzdety to albo strzelam w kogos z gumki , albo wyzywam facie lub gadam z kolega o tibi. Ostatnio moj ziom wpadl na pomysl moge wam zacytowac POWTARZAM ZACYTOWAC TYLKO BO JA TEGO NIEWYMYSLILEM !! "" Goryl : ej adi a moze by se tak kiedys konia zwalic na lekcji ?? brechta by byla , sperma w calej klasie "" i co o tym sadzicie ?? ja uwazam to za zbyt drastyczna rozrywke na lekcji :D:D:D:D

Karher 07-01-2005 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dryb

Masz jakiś nowy ten długopis mój raz rozkręce i skręce to minie może 30 sekund :P ale jeżeli chodzi o lekcje to rzucanie się papierkami , w naszej klasie powstały jakby państwa które walczą ze sobą :P ale na placu boju pozostały tylko 2 mój i koleżanek ;] . Ostatnio nie ma matmy to mamy zastępstwa to pośmiejemy z nauczycieli najbardziej z Połomskiej

Dryb 08-01-2005 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Zomos
Jak nauczecielka wali jakis bzdety to albo strzelam w kogos z gumki , albo wyzywam facie lub gadam z kolega o tibi. Ostatnio moj ziom wpadl na pomysl moge wam zacytowac POWTARZAM ZACYTOWAC TYLKO BO JA TEGO NIEWYMYSLILEM !! "" Goryl : ej adi a moze by se tak kiedys konia zwalic na lekcji ?? brechta by byla , sperma w calej klasie "" i co o tym sadzicie ?? ja uwazam to za zbyt drastyczna rozrywke na lekcji :D:D:D:D

Podobno ktoś kogo znał acaley tak zrobił, tylko miał ręke w gaciach i mu pociekło...babka się podobno wściekła.

Dwarf 08-01-2005 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dryb

Taa bardzo fajne zajecie :) tylko nauczycielki sie wnerwiaja :P Ale tez polecam xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38.