![]() |
Cytuj:
|
Gram na komórcę, gadam z qmplami i laseczkami, rysuje, śpie, myśle o Tibi :P, umawiam się na randki (to na religi najczęściej, ale to nie zanczy że ja niewierzący! Religia 9 na 10 ocen to piątki! :p ) no i to chyba tyle.
|
Cytuj:
Ja se robiłem plecionkę z dwóch kabelków :D spoko zabawa, wciąga tak że nawet koledzy się na to patrzyli :D |
Panowie, Mowcie teraz co robiliscie na wigili swojej klasowwej. Ja tam malo ale troche bylo zwały.
1-Kumplowi ukradlismy prezent ze sie prawie rozrycczał :P 2-Bawilismy sie kubkami c0ca-c0li (paluszki do coli) 3-Najlepszy byl schemat kiedy kumpel mnie wkurzył i powiedzialem do niego ssij a obok niego pani i olala to:P 4-Kumpela gitare przyniosla, wiec jej łubudu z gitara. AHHAHAHAHAHAHAHHAQHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH |
Ale nudno bez szkoły...:(
|
Przed Świętami dostałem kapitalną uwagę od pani wychowawczyni, mianowicie odciskałem z kumplami ręce(mokre) na ścianie w kiblu(z braku laku), a tu nasza wychowawczyni wparowała noi karze ułożyć i wpisać do dzienniczków stosowne uwagi, no to siedzimy i się zastanawiamy co by tu wpisać.. Noi zaproponowałem "W czasie przerwy bezlitośnie niszczył szkolną toaletę zmoczoną ręką". Przeszło :D No to mi hamska baba sprawdziła dzienniczek i wezwała rodziców do szkoły :confused: .
EDIT: Cytuj:
|
kiedys sobie qpilem gaz do zapalniczki i smoki puszczalem na j. polskim ^^, a na religii to wylalem troche na lawke i podpalilem. hehe nawet do dyry nie poszedlem :]
|
Ja osobiście na nudnych lekcjach albo sobie troszke pośpie albo cos wyrzeźbie cyrklem na ławce. Czasami z kolegami zatkamy zapałka zamek od drzwi 20min lekcji mija albo szpilke dla ksiedza pod krzesło położymy i wtedy ........ 8o
|
Ja na swojej wigilii klasowej jak pana nie bylo to wszyscy palili paluszki :)
a potem ktos podpalił obruz tymi paluszkami 8o ale były jaja potem :p ale naszczescie ze pana nie było w klasie bo wtedy by była taka haja :evul: |
Cytuj:
|
No coz... u nas ostatnio na plastyce rzucamy ziemniakami po klasie :P raz facetka prawie dostala, ale zdazyla drzwi zamknac... Ale byla jazda...
|
A ja sobie na przerwie biegam do knajpy Rzeszowiak ( taka speluna) na pifko albo 2 albo 3 albo.. Wszystko zależy od funduszy... ale zazwyczaj są sponsorzy więc..i jak wrócimy na lekcje to sie od razu ciekawie robi :D
|
Haha!!
my na majzie(matematyka)śmiejemy sie z goscia bo to pedofil jak nie wiem co.Podchodzi do dziewczyny i mówi jej tak ""Masz dużeeeeeeeeee ..... błędy na tablicy ...""itp.Jak gdzieś idzie na lekcji to z kumplami plujemy mu na fotel i wkladamy nozyczki do kontaktu(ale jazda mówie wam). Jeszcze piszemy komiksy o nauczycielach a nazywaja sie one WSYS głupia nazwa. Zaczelo sie od tego że ja i moich 3 kolegów nie moglismy pojechac na turniej i mielismy lekcje wolne. Teraz nie wiadomo kto ma wszystkie ""wsysy"" ale ostatnio znalazlem w okladce ksiażki ""W pustynii i w puszczy"" z biblioteki.To by bylo na tyle.
|
Zaraz SzkoŁa!!! :d:d:d:d:d:d:d
|
A ja:
- gadam z koleżankami i kolegami ( kolegów mam tylko 6 w klasie , tylko tyle chłopaków) - Rysuje różne rzeczy np. liczby od 1 do 1000, 100 razy napis ksg - Gadam z kumplami - Maluje jakieś eq - Pytam sie co chwile ile do dzwonka - Bawię się skradzionymi ze sklepiku szkolnego mieszadełkami (co my z tego potrafimy zbudować....) |
Nowe zajęcie:)
Teraz cały czas całkowicie rozmontowuje i zmontowuje długopis. Polecam!
10 razy i cała lekcja zlatuje :) |
ja mam swoje zajecie :D
Jak nauczecielka wali jakis bzdety to albo strzelam w kogos z gumki , albo wyzywam facie lub gadam z kolega o tibi. Ostatnio moj ziom wpadl na pomysl moge wam zacytowac POWTARZAM ZACYTOWAC TYLKO BO JA TEGO NIEWYMYSLILEM !! "" Goryl : ej adi a moze by se tak kiedys konia zwalic na lekcji ?? brechta by byla , sperma w calej klasie "" i co o tym sadzicie ?? ja uwazam to za zbyt drastyczna rozrywke na lekcji :D:D:D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |