![]() |
No, precel nie jest (już?) śmieszny, a ee to nie ee.
|
Więcej więcej czwartków!!! Mysza powiem to co na nadrilla i dodam, że jak się nie podoba to nie czytaj.
|
Hahahah Fajny ten new part ale weź zrób Qpe bo on jest fajny.
Ps:Co się stało z Panem S-kauom? |
Spokojnie, ja mam już cały scenariusz ułożony...
|
Bezsensu .... -10/10
|
@up
Napisałeś to tylko dla tego, że dałem dowody na twoje plagiaty, nie? DLA WSZYSTKICH SZUKAJĄCYCH JAJEK: -Jajka nie znajdują się w specialu-wywiad -Jajek (przynajmniej dotychczas) nie ukrywałem w tekstach. |
Przecież mówiłem że w specialu z crimsonem jajko jest schowane pod głazem który jest za PRECLEM -.-
|
@up
Nieprawda. |
"Ale ten fake jest głupi" BRAWO CABAN! Już cię wpisuje.
EDIT: Caban, możesz skasować ten obrazek, ew. zamień na ten z pierwszego posta ;). |
BRAWO! Też zaraz wpisuję...
Hmm...Jak chcesz mogę ci zrobić jajecznego speciala ;P. EDIT: Albo nie. Zrobię ci specjala z 5 jaj ;<. |
Rotfl!
Cabanie glupi! Niecaj cie Precel pochlonie! Juz chcialem napisac z jajem w sniegu a Caban mnie uprzedzil! (Niech cie zje SZCZUR) Daj wiecej jajec xD |
Gratulacje. Czy masz zamiar dać szansę innym?
@down Spamowanie mi w temacie swoją osobą sprawia ci przyjemność? Wiesz, że robiąc to, jesteś bardziej żałosny niż mój fake? |
Skończ z tym , co odcinek bardziej żałosne - co prawda zrobione dużo ładniej odemnie... Ale humor : żal.br.... tzn : W Aragornie robiłem na szybko i humor też nie był dobry , ale w moim nowym faku w produkcji korzystam z normalnego humoru... "apokalipsa! znowu" Ale śmieszne...
|
@precelfan
Robisz mi złą reklamę... @Nadrill, który właśnie ogląda temat Smomć mi źle fejka plx. |
@Orog
Jesteś niewychowanym, głupim, noobowskim spamerem. WOn mi z forum, przez takich jak ty elyta odchodzi z forum. I istnieje opcja edycji. Zostajesz zreportowany za spam, mam nadzieję, że cie zbanują. @Fake Niezły, ale ten Cabal nie daje nam szukać jajek :( 8/10 |
Cytuj:
A Precel, chcesz czy nie chcesz, ma jedną istotną zaletę: jest robiony systematycznie. |
Cytuj:
Nie podoba mi się. |
Thx.
Czy swesnejk może wystąpić gościnnie w odcinku? EDIT: Nowy special, pozdro dla Marcina24. |
Cytuj:
Gdybyś zastosował się do moich poleceń, to przynajmniej byłoby śmieszne. |
Nowy zwykły odcinek.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |