Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glon Elriel
(Post 1738274)
^.-?
100 lv to chyba na Faccu było ciężko zobaczyć....
Nienawidze jak ktoś sie wypowiada o starych czasach a nie grał nawet ktoś ;|
@Nevir
Ale ludzie dawali sobie jakoś rade ja jakoś nigdy nie potrzebowałem hotkey'i żeby kogoś zabić liczyło sie pvp teraz liczy sie tylko zręczność z czego jestem bardzo niezadowolony... :<
|
Nom ale tak jak napisałem nie trafiłbyś w tego 200lvl+, tibia nie ma ograniczenia levelowego, więc cipsoft widząc 300lvl+ postanowił trochę namieszać.
Taa żal mi takich osób,(nie wiedzą a mówią) grałem bodajże 3 lata temu na chimerze i były 100 + mski. np. kochany Draxido :)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
(Post 1739641)
Już to widzie jak wszyscy lataja sobie zarty robia, trafia na malo zabawnego goscia i Ded. Powinni wprowadzic Arenki gdzie mozna sie zmiezyc PvP zeby pocwiczyc skila to by bylo dosc zabawe, albo cos jak w L2 zeby ludize o ookreslonym lvl i po quescie mogli brac udzial w olimpiadzie i potem zdobywac pozycjie Hero na tydzien, miesiac a takie cos to zadna zamian. Lineage nadla rzadzi, moze za 2 update sie wroci do tibi
|
A może zamknij mordę i wy*******aj stąd !!?
Tibia zawsze była i będzie oryginalna a nie tak jak L2 które ma w huj sciągnietych rzeczy z innych gier.
Więc jeżeli nie masz pomysłów z własnego małego rozumu to wy*******aj.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
(Post 1739731)
Juz zacieram rece i wracam na mojego drutka. Chyba pojde do gildi głupców. Jednak zapomnieli o rooku tam też powinna być jakaś gildia (na pacc area np.) żeby sie nie nudziło rookstayerom.
|
OWN3D, dzieci update rox -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
(Post 1738468)
miałem taki pomysł o zrobieniu bardzo trudnego rooka , z bramkami levelovymi i z mniejsza ilość potworów to by zniechęciło noobkow
może jak ktoś by chciał założyć nowa postać to na tibi com wypełniało by sie test znajomości o tibi ( przetłumaczony na kilka języków )
większość można by znaleźć np. na tibi pl ale zawsze mniej noobow by było
|
Taaaaaaaak!!!!!!! o yeaaah, a wtedy obudziłeś się z rękami w majtach a całe były mokre.
|