Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje na temat wyrównania profesji! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154340)

Modliszka11 14-11-2007 20:40

Cytuj:

Wojtach545
A ja chce tylko zeby knight był wciarz ulepszyanay i ulpszany i bedzie good
Powiem tylko jedno jesteś jednym wielkim Hamem

Cytuj:

Paccliker
będą leczyć jak life fluidy. Taaaak jasne. Jak by tak było to nikt o zdrowych zmysłach by nie grał
Na podobnej zasadzie działały manafluid

Cytuj:

Madeen
Rozwaliles mnie czlowieku ^^
zanjonc?, bendom?, wiencej?
Poco mam pisać poprawnie jak i tak niektuży nierozumiom znaczenia wyrazów

Bartek11 14-11-2007 20:41

Axwell w sumie to może i masz rację nie bylo to jak za 7.4 czy 7.5.... Ech to były czasy;)

Wojtach545 14-11-2007 20:42

A ja se gram knightem :] bo pallek mi sie znudzil Wczoraj zaczolem I happy jestem :]

EdwardMatiz 14-11-2007 20:43

No kurwa mac bosko :>> na to czekałem od tibi 7,4

bulamen7 14-11-2007 20:44

jak zobaczylem pierwszy raz tibie u kumpla powiedzialem "Maciek czy Ciebie popierdolilo grac w takie gowno?" byla to tibia 7,6 , po pewnym czasie sam zaczelem w to "gowno" grac :) wciagnela mnie bardzo i jestem za tym zeby ja ulepszac ..tylko nie jestem pewien czy im to wyjdzie .jestem dobrej mysli.czekam do update i wtedy bedzie wszystko jasne :))

Scoop 14-11-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Modliszka11 (Post 1745691)
Poco mam pisać poprawnie jak i tak niektuży nierozumiom znaczenia wyrazów

No ja nie wiem co to znaczy "zrozumiom" więc możesz już pisac normalnie =P

Żeby nie było oftopu, to powiem że boje się o graczy facc. Zwłaszcza jesli chodzi o magów. Ale nie sądze żeby Cipsoft totalnie zaniedbał facc, bo wbrew pozorom nigdy tego nie zrobił. Chodzi mi o to, że na przykład dodając addony dali faccom możliwość zbierania skórek, dustów, oczu itp. Tak samo jest z nowymi potworami, nowymi broniami i lokacjami (z tymi ostatnimi to chyba jednak mniej) Jak dodają coś dostępnego dla pacc, to nie znaczy, że nie będziesz miał do tego dostępu i nigdy tego czegoś nie zobaczysz.

Precelfan 14-11-2007 20:48

Użytkowników czytających ten temat: 232 (zarejestrowanych: 65, gości: 167)

Zapowiada sie ciekawie.
Nie rozumiem tych co mowia ze duzo fajnych opcji to gowno -.-
Mi sie podoba, ciekawe co bedzie z tymi czarami smierci...:>

Maciektg121 14-11-2007 20:50

"Druidzi utracą możliwość tworzenia run zaklęć ognia i energii, nauczą się za to zaklęć lodu i ziemi oraz tworzenia odpowiednich run tychże żywiołów. "

Czyli to oznacza, że mogę sobie gdzieś wsadzić GFB i HMM ???
A to miał być update dla druta ;/

Bartek11 14-11-2007 20:50

NIE rozumiem tego marudzenia. Nie chcecie grać to nie grajcie (to do tych co marudzą)X(

Sempus 14-11-2007 20:52

No ja tam nie jestem takim optymistą... Wątpię żeby było gdzie expić po tym upie.... skoro dodadzą tyle tego wszystkiego ludzie powrócą do gry... Chyba powrócę na starszą profesję by przetestować "osiągnięcia" CipSoftu w tym roku.

Pattka16 14-11-2007 20:56

Ja -Druid

Mam pacc do 12 stycznia - czy zalepie sie na update? I na czym druidzi bede zarabiac jak nie na uhach? Nie moge sie doczekac bedzie superowo :) 8o

Sir szofer 14-11-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciektg121 (Post 1745716)

A nie jest?Pomyśl zabiorą ci hmm i gfb ale dostaniesz runki lodu i ziemi i bedziesz sobie lajtowo klepal dlki/demce/dragi i inne ogniste scierwa a biedne "sorki" będą bić sobie frosty, i inne lodowe chujostwa <jeżeli cipsoft doda =)>

Sempus 14-11-2007 20:58

Update bedzie prawdopodobnie w granicach swiat bozego narodzenia lub na poczatku stycznia. A zarabiac zawsze mozesz na itemach u djinna :D

eSIDe 14-11-2007 20:59

Fajnie sie zapowiada :D I teraz nie ma czegoś takiego jak dzieci uptade'u bo proffy sie zmienia i kazdy moze chciec cos innego :P

Sempus 14-11-2007 21:00

Ja tam mam każdą profesje. Więc do wyboru do koloru. ;)

Derius 14-11-2007 21:01

A gdzie te Farmy :> ??

Bartek11 14-11-2007 21:01

Yea BOYS UPDATE 2007 ROX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scoop 14-11-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sempus (Post 1745721)
No ja tam nie jestem takim optymistą... Wątpię żeby było gdzie expić po tym upie....

Pomyśl teraz, co napisałeś. Nie będzie gdzie expić, powiadasz?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciektg121 (Post 1745716)
"Druidzi utracą możliwość tworzenia run zaklęć ognia i energii, nauczą się za to zaklęć lodu i ziemi oraz tworzenia odpowiednich run tychże żywiołów. "

Czyli to oznacza, że mogę sobie gdzieś wsadzić GFB i HMM ???

Ciekawe kto ci powiedział, że ci polepsza druida. Poza tym nie powinno być takiego czegoś jak update dla jakiejś określonej profesji (lub kilku), bo wtedy Tibia zataczała by błędne koło: summer dla knightów, winter dla drutów, summer dla palków itd. A Cipsoft dąży raczej do zakończenia balansu profesji i skupieniu sie na innych, być może ważniejszych rzeczach.

BTW Proszę was, nie używajcie wyrazy: "balansacja" bo nie ma takiego słowa. Tak w ogole to jak to wpiszesz w google to ci wyskocza tylko stronki związane z tibią...

raf420 14-11-2007 21:04

Oczywiście wszystko dla paccow... Zabiorą faccom dawne czary i zastąpią je paccowymi super.

Reszta to w miarę spoko.

Regoor 14-11-2007 21:04

Update zapowiada się bardzo ciekawie.
Dużo rzeczy innowacyjnych (jak na Tibie) i ciekawych, dobrych.
Jednak myślę, że Tibia idzie w tym kierunku, w którym nie powinna.
Jak już ktoś wcześniej powiedział: "boję się kolejnych zmian [...]".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01.