![]() |
a skile też 2x
|
Was już calkowicie pogielo (nie wszystkich)
najlepiej jakbym wogule nic nie dali i wyłączyli serwery na rok wtedy byście nie zrzedzili ze exp x 2 ;/ nie dość ze chcą wam się zrekompensowac to jeszcze się rzucacie co za debile :/ |
Miło czytać, że tak wielu ludziom się nie podoba ten podówjny exp. Mam nadzieje, że w imie strajku nie logniecie się ani razu przez ten tydzien, dzieki czemu ja bede miał wolne expowiska.
Dzięki wam ludzie! |
@ Do wszystkich ,, OTs OTs Ots ots... Afff żal itp. " Tak żal ale z was... Cipsoft naprawia "błędy" związane z atakami DDoS... czy nei rozumiecie tego ? I to będzie trwać tylko tydzień ludzie leczcie się... nie podoba się ? To tydzień macie mniej z nałogu nara.!
|
O shit to wyobrażcie sobie DL na PoI ~570k expa na godzine to będzie ~1140k expa OMG no to h-lvl sobie lvl nabiją :P
|
Cytuj:
Nom święta racja :D Skoro tak nażekają to niech się nielogują i będzie spokuj hahahaha :p Mi się taki eksperyment podoba :p Zobacze w ile wyjde z rooka xD |
o boshe przeciez expowiska beda zajete od cholery ludzi po co exp x2 przeciez wyjdzie na to ze exp bedziue x0,1 bo tak zajete :):mag::mag::mag::mag::mag::mag:
|
Cytuj:
Chociaz to i tak gruba przesada jako juz powiedzialem. |
Nie no, po prostu, CipSoft pomyślał trochę. =)
Zostało mi 85 dni pacca, a teraz dodadzą mi jeszcze 7. :P Super. |
Nie no wyjebka miałem wtedy pacc : o
|
Wypisujcie miasta, które twierdzą, że CipSoft ssie!
Sosnowiec. |
Mogliby czasem robic takie eventy. ;p W innych grach takie cos czesto wystepuje.
|
Po wprowadzeniu exori gran myślałem,że Tibia nie poniży się do zastosowania żadnych więcej nowinek z OTS, a tu proszę mnożony exp.
|
Milo Będzie. Śmiesznie by bylo jak by dali to w 1 dzień to by ludzi w hu* bylo.:cup:
|
Ten tydzień to będzie masakra :)
ale w końcu coś zrobili i oddadzą PACC xD to już drugi raz w tym roku. Trzeba się szykować :evul: |
Wasze narzekanie w niczym nie pomoze. Cipsoft slowa nie cofnie. EXP X2, czy to az tak duzo? Juz nie przesadzajmy, tyle co wbijesz w godzine, rownoznacznie wbijesz w dwie godziny. Aczkolwiek owego eventu NIGDY bym sie nie spodziewal po nich. Jutro chyba kupuje Premium Account, ale boje sie pomyslec co bedzie na Lunarze w .... zakopanych jaskiniach...
|
www.otserv.pl
Zapraszam na mój ots "Harmonia", otwieramy 27 listopada, exp X2 , rl tibia map... OTS plax ;/ |
lol, z paccem sie zgadzam, ale why te exp 2x?Zal..
|
lol extra 2x supcio ale duzo bedzie gralo i lags i se nie pogram xd ale co tam nocke 2 3 zrobie i juz xd super 2x expa zaraz bedzie 50 i tibia bedzie otsem omg xd wali mi...
|
... żenada ... ;(;(;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |