![]() |
Ale sie czepiacie tych smoków i kotów nie graliście, nie widzieliście ich a już jakieś wonty. Im wiecej potworków tym lepiej koty powinny być odrazu wprowadzone wraz z psami. (teraz mam sie w co zamienić ^^). Smoczki wyglądają na miłe hehe zobaczymy jak silne będą.
|
Niezłe
Ogólnie podobają mi się te nowe potworki (tylko te smoczki jakieś takie nie bardzo...). Raczej te nowe cyce i cyce kowale będą dla PACC :( .
|
ech nowe potwory a jak będzie to zobaczymy B)
|
Szkoda troche że do cycków trzeba miec pacca :(:(
A w sumie to nawet nawet te potworki:) Ciekawe czy bez pacca tesz bende mugł dostać sie do smoczków bym je nawalał z :mag::mag::mag::faceoff: |
Yo piszcie coś!!!!!B)B):cyclops::flaga_pl:
|
Ehh... cipy zjeba*i updejt na maxa juz wole grac w Diablo I 3/4 to samo albo Mu online
tibia 7.6 rox |
wiewiorki i kotki- ładne tylko kotek taki malutki .... raczej dla Facc
Cyce- ten pierwszy kiepski a kowal całkiem -pojedyncze respy dla facc i duzo dla pacc Trole- nowe grafiki super dla facc ofc. Troll Champion - niezłe - pojedyncze respy dla facc wieksze dla pacc Bandyci- pacc bo napisane ze w jakichś "specjalnych"lasach -ciekawe jaki wygląd Takie są moje przypuszczenia że cip pomyslał o facc OBY!! |
Te młode smoczki są takie suodkie (cmok).A najlepsze że udoskonalą trolle bo te słabeusze co na rooku huncą je 2 lvle newbie to się żal robiło.
|
Fajne te nowe cyce, dragi male i trolle, ten kot wogóle niepotrzebny...
tylko ciekawe kiedy ten update bedzie... :confused: |
Cytuj:
|
Spoko tylko te trolle są do dupy. A koty to już całkiem!;(
|
Cytuj:
|
Łosz kórwa, to mają być koty!? Jak tu coś takiego jeść? ;X
|
Cytuj:
|
nie wie ktos czy za te smoczki dostaje sie expa czy są tylko do utrudnienia/urozmaicenia (jak kto woli) gry??:]
|
Zacznijmy od początku:
1. Kot- takie puszysty kłębuszek :). 2. Wiewiórka- ciekawa co będzie można z niej lootować. Orzechy?:D 3. Dzieci smoków :P- Pomysł dość fajny, ale te stwory prócz ich kształtu posiadają kategorycznie za jasne kolory. A poza tym Pokemon POWRACA!!!:D 4. Trolle- dość fajne, nowe wyglądy trolli, a w szczególności Championa. 5. Cyclep drone- ma piersi jak kobieta:D (nie, nie to mięśnie XD XD). Lecz w grze dość fajnie wygląda:). 6. Cyclop smith- na tym obrazku cyclop gapi się na mnie jak bym to ja zjadł jego łobiadek XD. A w grze całkiem nieźle wygląda. Według mnie jest to najlepiej zrobiony potwór w tym up. I mam nadzieję, że będzie dostępny na terenach dla Facc. |
Rozszerzony Mintwolin ; D fajnie xD Ciekawe jak to teraz bedzie ;d pewnie z 40k/h wyciagne xD czekam na nowy mintwolin ; p
|
Dobra, nuby, nie ma tu żadnego utora zeby wrzucil tibia.spr? poskleja sie troche!
|
Mi się tam podoba :] Ekstra by było gdyby jeszcze zrobili tak, że te koty (itp) da się dokarmiać ;) Rzucisz im mięso a one zjedzą... Jeszcze fajniej by było gdy by się dało ich przygarnąć. Jedna postać, jedno zwierzę. Prędkość chodzenia dostosowywały by do gracza B) Oczywiście by nie mogły atakować innych, ani nikt nie mógłby ci go zabić. Jak sie wylogujesz i w logujesz to on cały czas jest.
Marzenia :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |