Dark Alphadron |
05-12-2007 10:15 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wux
(Post 1776921)
a nie przyszło ci na myśl że jak by dwie osoby włączyły się do tego expienia to było by szybciej i taniej, więc nie wiem co za idiota będzie brał na siebie takie potwory mając takie waste...
|
Oj wielu jest takich. Sam paru znam, np. mi kolega blokował GSy na POHu, choć straszny miał waste. Nie wspominając o paru maniakach, biorących 40-50 lvle i blokujących im demony. Za mało znasz ludzi.
Cytuj:
Po 1 to FACC i tak mają dużo, po za tym FACC w tym upie dostaną: nowe runy, potwory i rozszerzone tereny do expienia, niestety nie umiesz nawet poszukać.
|
No co takiego ma FACC? 17 534 sqm zasranych lasów i polanek, z czego 1/10 to expowiska? Takie argumenty to sobie w dupę wsadź i kijem ubij, bo pieprzysz od rzeczy. A teraz powiedz mi - gdzie może expić sobie np. 150 Elite Knight bez PACCa? PoH waste, MotLS też waste... (chyba, że z paroma shooterami. co na dłuższą metę się nie opłaci) nowe runy mówiłem, potwory - prawdopodobnie zrobią tak, jak z wampirem - pojedynczy resp Cyclops Smitha pod DTD, ewentualnie parę Troll Championów. Nie mogę się doczekać...
Cytuj:
FACC jest tylko zachętą do kupna PACC a o ile mi sie wydaję to FACCe i tak mają całkiem duże tereny, one cię powinny zachęcić do kupna PACCa jeśli ci mało to kup PACCa lub przestań grać…
|
Chrzanicie, obywatelu, chrzanicie. 90% z tej "zachęty" to pieprzone ozdóbki, w stylu masy domków, lasów, polan, gór, z czego większość po upie będzie się różniła tym, że będą sobie tam hasały wiewiórki - czyli kolejna ozdóbka. A skoro FACC ma duże tereny to powiedz mi, czemu narzekam? Jakby były NAPRAWDĘ duże te tereny, tobym nie miał na co. A tak to w półtora miecha z kolegą złaziłem całą mapę dla FACC, (a większość z tego czasu siedziałem pod depo i gadałem z kumplami) a on sam na PACCowej siedział pół roku i dalej jej nie znał. Wg. ciebie zachętą jest tekst typu: "Kup bo inaczej masz przerąbane!"? Dziękuję za taką zachętę... a co do "kup PACCa lub przestań grać" - innej alternatywy nie widzisz? Poza tym już około 2 lata nie gram na Mainlandzie, (a od roku w Tibię) bo czekam, aż znormalnieje - więc z takimi tekstami wara. Marnujesz tylko miejsce na forum.
|