![]() |
podchodzisz do slima, klikasz prawym na viale, czekasz aż padnie, odrazu po zabiciu klikasz lewym na niego, wy to po prostu za wolno robicie. Po chwili już się nie da -.-
|
dobra zobacze i zaraz napisze ale mi sie nie wydaje bo juz robilem i szybko i wolno w huj razy i nic
yeaaa kocham Cie udalo sie!!!!!! |
Tez tak miałem to wiem :D No ale jeżeli się mylę to dziwna sprawa, może looknij w quest logu czy masz na pewno tę misję xD i czy viala dobra. A może ty w ogóle na slima nie klikasz tylko na coś innego jak koledzy up asahuahsasha B)
|
Jeden jest feler... Jak dasz Wydzie ciastko to ona rzuca na ciebie urok i nie możesz przestać się palić, trzeba iść do świątyni;)
|
Ale masa : ]
5min temu zdobyłem ten outfit :* Dzięki tobie :) Dzięki, dzięki, dzięki :D Teraz jestem chyba najnizszym lvl na servie z tym outfitem :D |
lol ja poszedłem na gs'a po tym, i po 10 minutach bo dajże przestałem się palić, więc nie trzeba iść do świątyni xDD 8o8o :D:D
|
ej teraz mam problem z ciastaki zajbala mi monke a ciastek nie dala i potem 240 gp mi wziela
xD co jest zgarane a ciastek nie amm dostalem tylko jakiegos boxa to sa te ciasta ??:D |
mam nastepnz porbolem nie ma w tzm domku froodo od wina jest jaqis na g a jego nie ma co sie y nim jak mam mu o to wino napisac pls f
|
@up
A może po polsku napiszesz ? -.- U Fordo jest beczka z winem ale trzeba stare viale. |
Jezu Cos Jest Nie Tak U Niego 1 Wial Kosztuje 1k? Kupilem 1 Viala Za 1k! Ide Zeby Zobaczyc Czy Sie Da Winem Napelnic I Sie Nie Da Czemu??:/
|
Cytuj:
|
asuhuashsauhsauahs co za łeb xD
PS: Zrób tak, idź na edron kup 18 vialek z wodą, wylej wodę, idź napełnić winem i już. Ja tak zrobiłem i jestem bardzo zadowolony B) |
;)
Wedlug Mnie Poradnik Jest Dobry:]
9/10 ;) |
?
Nie moge użyć viala na stalkerze ? wie ktos o co chodzi?X(
|
@up: a używasz viala, który dał ci Bozo czy zwykłego ?
|
A wiecie co, ludzie? Chyba domyslam sie co bedzie trzeba zrobic n 3 addon jesli kiedys bedzie xd a mianowicie bedzie trzeba zrobic ten smieszny kontrakt na 2k steel shieldow.
|
Cytuj:
Tak jesteś pewny że taki łatwy? To idź na ORC FOREST i wyczyśc tak samo MINTWALIN |
Ja mam inny problem.może się to wydawac smieszne ale jak mam przejsc z edron na cormaye?
|
Cytuj:
|
Mam 2 pytania:
1. Czy musze mieć Djinn Quest, aby zrobic misję z ciastkami? 2. Czy mogę oddawać te ciastka nie po kolei? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |