Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe wymagania poziomowe run (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157985)

Retukss 22-12-2007 00:34

wow w końcu mądry ruch cipsoftu :)

Bobjs 22-12-2007 02:02

hmmm nie wiem czy mam racje czy nie ale mi sie wydaje że teraz bedzie wiadomo kto naprawde umi grać a kto nie. bo są ludzie którzy cały czas stali z lvlem i tylko pkowali i może teraz z cipsoftu chca żeby nabijać wyższe lvle. Może też chcą zniechecic paru graczy bo serwery sa zawsze przepelnione.

Ulverin 22-12-2007 03:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bobjs (Post 1799957)
hmmm nie wiem czy mam racje czy nie ale mi sie wydaje że teraz bedzie wiadomo kto naprawde umi grać a kto nie. bo są ludzie którzy cały czas stali z lvlem i tylko pkowali i może teraz z cipsoftu chca żeby nabijać wyższe lvle. Może też chcą zniechecic paru graczy bo serwery sa zawsze przepelnione.

tia ;p napewno zniechcecic, im od dawna o kase chodzi :p predzej by nowe serwery zrobili... ja i tak jestem bardzo zadowolony z pomyslu uzywania run od lvla :P

adamOo 22-12-2007 06:44

I bardzo dobrze. Przynajmniej będzie można uciec od 10 ~25 lvlowych sorców. Teraz mogę w spokoju expić i skillować. ;)

paro 22-12-2007 06:57

Być może nareszcie będzie koniec z pk team'ami

Dvawerniak 22-12-2007 08:09

..............................

Po pierwsze SD mogą używać gracze którzy mają 15 mlvl............
Więc nie chrzańcie. A co do pancerzy niektóre maja wymagany poziom jakies lighting legs czy cus takigo.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

Błedy ortograficzne i interpunkcyjne spowodowane przeczytanej wyżej
żenady....

tibianinek2269 22-12-2007 11:20

LoL's

No tak teraz to najlepsza profesja to knight :confused:
PALLADIN-zmiejszona dystans walki z spearów
SORCERER & DRUID-runy od lvl
KNIGHT-dodatkowe zaklecia na miecze
chyba cos jest nie tak?

TU ktoś mówił że dalaczego knight ma mniec bronie od lvl a sorc nie?

sorc po pierwsze ma ruzdzki od lvl i o 2 wyobrazesz sobie knighta latajacego z np. bright swordem na 8lvl????X(X(

Upierz 22-12-2007 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJ Necro (Post 1797688)
whatever where and whatever when...

wtf

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1797782)
Hi hi ha ha ha hi hi

Jak dobrze, że w to nie gram.:D

Dokładnie ^^

tibianinek2269 22-12-2007 11:36

Wee

co to z cifoftu?
teraz nikt nie bedzie gral sorcererem lub drutem ciekawe ile bedziemy szukac sorców na dezerta z 2dni?
dla mnie to zwalony pomysł...
ciekawe ile sorców na 1 serverze bedzie grało z 5,10,15?
X(X(X(

Bobjs 22-12-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibianinek2269 (Post 1800161)
No tak teraz to najlepsza profesja to knight :confused:
PALLADIN-zmiejszona dystans walki z spearów
SORCERER & DRUID-runy od lvl
KNIGHT-dodatkowe zaklecia na miecze
chyba cos jest nie tak?

TU ktoś mówił że dalaczego knight ma mniec bronie od lvl a sorc nie?

sorc po pierwsze ma ruzdzki od lvl i o 2 wyobrazesz sobie knighta latajacego z np. bright swordem na 8lvl????X(X(

Bywało i tak że już latali na 8 lvlu z giant swordem:P

Ulverin 22-12-2007 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dvawerniak (Post 1800029)
Po pierwsze SD mogą używać gracze którzy mają 15 mlvl............
Więc nie chrzańcie. A co do pancerzy niektóre maja wymagany poziom jakies lighting legs czy cus takigo.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

Błedy ortograficzne i interpunkcyjne spowodowane przeczytanej wyżej
żenady....

czy ty wogole czytales ktoregos z tych wszystkich postow ? musisz miec lvl ten sam jaki jest wymagany na robienie danej runki albo wyzszy zeby jej uzyc oprocz wymagania na m lvl :P i to sie wszystkim tak nie podoba, nie wiem dlaczego :P

namlessone 22-12-2007 13:29

A chciałem sobie popekować moim 20-stym sorkiem i go wreszcie zrookować... I nici z mego planu wspaniałej zabawy... :/
Ale z drugiej strony nie napatoczy się na mnie grupka trzech 20 lvli z SD'kami i nie zabije mi mojej głównej postaci.

Bekaojad13 22-12-2007 13:51

To jezeli run mozna uzywac od danych mlvl, to jakim cudem nie moge uzywac Iha jak mam 6 mlvl a mozna od 4? Albo inny przyklad jakies runy mi kolega dal takie fioletowe podobne ksztaltu blank runa i tesz nimi nie moge bic a mam 6 mlvl taki jaki jes minimum. I zawsze gine ;(;(;(;(;(;(;(;(

Bobjs 22-12-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bekaojad13 (Post 1800496)
To jezeli run mozna uzywac od danych mlvl, to jakim cudem nie moge uzywac Iha jak mam 6 mlvl a mozna od 4? Albo inny przyklad jakies runy mi kolega dal takie fioletowe podobne ksztaltu blank runa i tesz nimi nie moge bic a mam 6 mlvl taki jaki jes minimum. I zawsze gine ;(;(;(;(;(;(;(;(

Ty wogule umiesz czytać ze zrozumieniem? Teraz oprócz wymaganego mlvla trzeba mieć wymagany level aby użyć odpowiedniej runy

KoSzaLiniok 22-12-2007 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rotard (Post 1798694)
Jak padles na 30lv od 4x 16lvl to gratuluje pvp. Proponuje isc na Npvp tam cie nie pojada z RoSZczAmi :O.

Nieee... Nie mowie ze padlem (raz byłem blisko8o) ale widzialem takie motywy. i dlatego pisze. ;) Peace

a to wogole jest dla mnie smieszne z tymi runami.. ale cóż.. Tibia naprawde robi sie syfem i traci klimat

ArtiPl 22-12-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdAmSiK (Post 1799768)
Tam po lewej pisze kim gram ;P
Nie mowie tutaj o normalnym zabijaniu tylko zabijaniu za pomoca bota. Jest taka opcja, nawet nie wiem jak sie nazywa, że kiedy lider party strzela sd to jego kumple robia to w tym samym momencie. Każdy by sie wyłożył, a tak przynajmniej 150 ek nie padnie od 20 sorca.

Poziom 20
Poziom magiczny 25

Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 138 do 194

srednia w czlowieka: 75

20 sorcow 20 lvlowych: 20x 75 = 1,5k hp

Wiec chyba nie ma jak sie wylozyc co? Na luzie sie wyleczy.

Ps nie ma szans zeby 20 sorcow szlo pk ^^ To jest wojna w takim razie a nie pking

serek407 22-12-2007 15:15

No i tutaj wychodzi Polska mentalność jeżeli dla was liczy sie tylko pkowanie to ja wam wspolczuje. Zawsze myślałem ze w Tibie gra się dla przyjemności ale teraz widzę, że dla was nawet lvl sie nie liczy tylko pkowanie dzieci zal mi was...

Ethesen 22-12-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zychu3500 (Post 1797708)
Tak więc przesadzili już zupełnie uhy nie dość że straciły, to od 24lvl?...porażka
Knight teoretycznie nie stracił bo 4mlvl wbijał 17-20lvl więc 4-7 lvl to na ih'ach pociągnie

Czy tylko mi się tak wydaje, czy uhy przed updatem też były od 24 levela? Knighci ihów nie będą używać, gdyż bardziej opłaca im się używać potionów (w sumie do ok. 100 lva uhów też nie opłaca się używać).

Rotard 22-12-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdAmSiK (Post 1799768)
Tam po lewej pisze kim gram ;P
Nie mowie tutaj o normalnym zabijaniu tylko zabijaniu za pomoca bota. Jest taka opcja, nawet nie wiem jak sie nazywa, że kiedy lider party strzela sd to jego kumple robia to w tym samym momencie. Każdy by sie wyłożył, a tak przynajmniej 150 ek nie padnie od 20 sorca.

No ok, sory nie wspominales o Bocie predzej. Pomyslmy jak CipSoft, gdy wprowadzili CipBota (hotkeye na runy). Załozenie było proste: jezeli ktos urzywa bota na hotkeye to musimy dac Bota wszystkim. Z tego wynika, ze niedlugo wbuduja miedzy innymi: SDBotLidera, no i w niedlugim czasie CAveBota.
GL#
Tibia to złóóóóóóóóółłłłłłłóóoo 11111!111 xD nie ma sensu grac w ta grac, jezeli wszystko zmierza do komercji.

ArtiPl 22-12-2007 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez serek407 (Post 1800647)
No i tutaj wychodzi Polska mentalność jeżeli dla was liczy sie tylko pkowanie to ja wam wspolczuje. Zawsze myślałem ze w Tibie gra się dla przyjemności ale teraz widzę, że dla was nawet lvl sie nie liczy tylko pkowanie dzieci zal mi was...

A nam zal ciebie jesli liczy sie dla ciebie lvl

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38.