![]() |
wow w końcu mądry ruch cipsoftu :)
|
hmmm nie wiem czy mam racje czy nie ale mi sie wydaje że teraz bedzie wiadomo kto naprawde umi grać a kto nie. bo są ludzie którzy cały czas stali z lvlem i tylko pkowali i może teraz z cipsoftu chca żeby nabijać wyższe lvle. Może też chcą zniechecic paru graczy bo serwery sa zawsze przepelnione.
|
Cytuj:
|
I bardzo dobrze. Przynajmniej będzie można uciec od 10 ~25 lvlowych sorców. Teraz mogę w spokoju expić i skillować. ;)
|
Być może nareszcie będzie koniec z pk team'ami
|
..............................
Po pierwsze SD mogą używać gracze którzy mają 15 mlvl............
Więc nie chrzańcie. A co do pancerzy niektóre maja wymagany poziom jakies lighting legs czy cus takigo. __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________ Błedy ortograficzne i interpunkcyjne spowodowane przeczytanej wyżej żenady.... |
LoL's
No tak teraz to najlepsza profesja to knight :confused:
PALLADIN-zmiejszona dystans walki z spearów SORCERER & DRUID-runy od lvl KNIGHT-dodatkowe zaklecia na miecze chyba cos jest nie tak? TU ktoś mówił że dalaczego knight ma mniec bronie od lvl a sorc nie? sorc po pierwsze ma ruzdzki od lvl i o 2 wyobrazesz sobie knighta latajacego z np. bright swordem na 8lvl????X(X( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wee
co to z cifoftu?
teraz nikt nie bedzie gral sorcererem lub drutem ciekawe ile bedziemy szukac sorców na dezerta z 2dni? dla mnie to zwalony pomysł... ciekawe ile sorców na 1 serverze bedzie grało z 5,10,15? X(X(X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A chciałem sobie popekować moim 20-stym sorkiem i go wreszcie zrookować... I nici z mego planu wspaniałej zabawy... :/
Ale z drugiej strony nie napatoczy się na mnie grupka trzech 20 lvli z SD'kami i nie zabije mi mojej głównej postaci. |
To jezeli run mozna uzywac od danych mlvl, to jakim cudem nie moge uzywac Iha jak mam 6 mlvl a mozna od 4? Albo inny przyklad jakies runy mi kolega dal takie fioletowe podobne ksztaltu blank runa i tesz nimi nie moge bic a mam 6 mlvl taki jaki jes minimum. I zawsze gine ;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a to wogole jest dla mnie smieszne z tymi runami.. ale cóż.. Tibia naprawde robi sie syfem i traci klimat |
Cytuj:
Poziom magiczny 25 Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 138 do 194 srednia w czlowieka: 75 20 sorcow 20 lvlowych: 20x 75 = 1,5k hp Wiec chyba nie ma jak sie wylozyc co? Na luzie sie wyleczy. Ps nie ma szans zeby 20 sorcow szlo pk ^^ To jest wojna w takim razie a nie pking |
No i tutaj wychodzi Polska mentalność jeżeli dla was liczy sie tylko pkowanie to ja wam wspolczuje. Zawsze myślałem ze w Tibie gra się dla przyjemności ale teraz widzę, że dla was nawet lvl sie nie liczy tylko pkowanie dzieci zal mi was...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
GL# Tibia to złóóóóóóóóółłłłłłłóóoo 11111!111 xD nie ma sensu grac w ta grac, jezeli wszystko zmierza do komercji. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |