![]() |
Cytuj:
|
Gej ma homogeny po matce czy ojcu?
|
Jak panienki cos ze soba to moze byc, ale jak pedaly to z****m golymi rekami :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Ciesze się, że temat się tak rozwinął. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mogą być, byle by mnie nie dotykali (czytaj gej). Szczerze mówiąc 2 kolesi manewrujących ze sobą na różnie sposoby odpycha mnie strasznie, jednak z lesbijkami jest inaczej. Wręcz przeciwnie lubię lesbijki. Po rozmowie głębszej z koleżanką wnioskuje, że płeć przeciwna ma przeciwne zdanie.
|
@up
Podobno 50 % kobiet jest bi, a nawet o tym nie wie, więc jest dla niej szansa. : P Cytuj:
|
Cytuj:
|
Puki nikomu nie dzieje się krzywda- nie mam powodu by być czemuś przeciwnym.
Jeśli Ci ludzie są tacy, nikomu nic tym nie robią, a żyją razem w uczuciu miłości, które bądź co bądź jest uczuciem jak najbardziej pozytywnym, to mogę się tylko cieszyć, bo to bez różnicy, czy w domu obok życzliwy jest mężczyzna kobiecie, czy mężczyzna mężczyźnie. Sam mam koleżankę Bi. Zero różnicy w kontaktach z innymi. Wręcz przeciwnie, to z nią rozmawia się najfajniej i najlepiej przy niej się czuje. Takie moje zdanie, według mnie tolerancja jest rzeczą ważną, szczególnie w naszych czasach, również nakazaną przez Boga. Edit: Co do adoptowania dzieci- N I E. Takie dziecko wstydziłoby się, dokuczaliby mu debilni rówieśnicy. Poza tym, dziecko potrzebuje matki ORAZ ojca. |
Cytuj:
Ktoś już napisał bardzo mądrze, takie dziecko będzie po prostu gnojone. Rówieśnicy będą się z tego dziecka śmiać. Zresztą ja też bym nie chciał być wychowywany przez taką parę. @down Dokładnie się z Tobą zgadzam. Ale co ze starszymi? Taki 14-latek tak szybko nie znajdzie rodziny... No, ale jeszcze te papierkowe roboty nie pozwalają niektórym na adopcje |
1-2 letnie dzieci w domach dziecka mają takie powodzenie. że spokojnie można poczekać na rodziców hetero.
|
Cytuj:
|
Krótko i na temat: nie mam nic przeciwko homo ani bi, akceptuje nawet śluby gejów czy lesbijek - w końcu każdy człowiek ma prawo byc szczęśliwy, a jak oni są ze sobą szczęśliwi to nie powinno im się przeszkadzac:D
Nie akceptuje adopcji dzieci przez osoby homoseksualne. Dlaczego? Imo jakby moi rodzice byli homoseksualni to chyba bym się zapierdolił, po prostu bym się z tym nie pogodził. Kwestia tego czy dziecko będzie akceptowac takich rodziców? Wydaje mi się, że większośc dzieci NIE. Moja stycznośc z osobami homo,bi? W Polsce żadna, w Usa tak. Pojechałem tam do pracy na wakacje z kolegą. W pokoju mieszkał z nami jeszcze jeden amerykanin. 190cm wzrostu, czarny, jak się później okazało bi:D Koleś okazał się spoczko, częstował piwkiem i nie było żadnych nie miłych sytuacji przez miesiąc czasu (no może raz kolegę zmacał trochę, ale później przeprosił i powiedział że to żart;p). Tam był szczęśliwy, a w Polsce by go zajebali:) pzd LoVeS CoMeS AgAiN:* |
Cytuj:
A dlaczego? Bo rówieśnicy zgnoją ich tak, że wyprą się prędzej czy później takich rodziców. |
Cytuj:
|
Ale to jest nienaturalne... To nie miłość to raczej coś jak zboczenie... (Nie mówię o dziecku, a o związku)
|
Cytuj:
@down:ripper: a czy ja mówię, że wiem czym z definicji jest miłość?... |
Cytuj:
"on! ma! prawo! hej, hej prawo wyboru! plec! nie! ma! plec nie ma tu nic do rzeczy!" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |