![]() |
Ja nawet jestem uczulony na alkohol , robie sie burak jak pije np.Wino
Ja tam będę miał imprę z kolegami i browcem ale po prostu w sylwestra tak szaleje .Chociaż chciałbym spędzić to z jakąś koleżanką:baby: |
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
:):pB):D8oX(;(:cup::miecz::2handed::blazen::sword: :wiking::cyclops::flaga_pl::glupek::crusader::ban: :cygaro::P:faceoff::dance::x::Ork::zimno::spam::ka t::lucznik::berserk::evul::baby::o:]:(;) Sorki za emotki ale wynagradzam was tym Klik Klik Klik :D |
Cytuj:
No i po co "demaskowac" zabawe? Jak klamie to przeciez sobie nie wmowi dobrej zabawy a jak mowi prawde to po co jechac po kolesiu? Slyszeliscie o okresleniu: tajemnica poliszynela? |
@up
Nie ;< Nawet jeśli kłamie, nic to nie zmieni ;). Będzie siedział w domu i myślał co by było gdyby... |
Spedze dzisiejsza noc w cieplym lokum u kolezanki mojej dziewczyny ;)
|
we wrocku poustawiali bramki kilometr od rynku :/ chyba będzie park podwale rox
|
A ja mam fajnego sylwestra.
Z kumplem noc w CS'a, piwko i fajeczka wodna z tytoniem mango oraz wiśniowym... ;) :) |
jak namówić matke kumpla żeby go puściła do rynku na koncert dody? ( w rzeczywisości na konsumpcję jakiegoś winka) -.-
|
Cytuj:
|
@2up: psze pani wszyscy tam będą ^^,
a może: nie da się wnieść alkoholu ? |
Cytuj:
Ej mnnuie tam nie bedzie =/ poza tym nie idz do tego parku na podwale bo bylam tam kiedys z kumplami na browarze i w pysk od dresow dostali, wiec nie radze :D @ Ancient Chu*nia z deka =/ |
Picolo otworzony. Teraz czekam do północy aż postrzelają i w kimę. Smutne, zachorować w ten dzień...
|
Cytuj:
|
Będzie ostra jazda z panienkami (7 giga).
|
Ktoś chętny na noworoczną partię snookera ? :D
|
ide sie spruć jak świnia przynajmniej nie bede pamietał jak było nudno samemu pić xd
|
ueeeeale sie ten bols zjebał :///
no to na drugom i na miacho trzeba iść xD |
Cytuj:
|
Ja spędzam sylwka z moim chłopakiem, który przyjechał do mnie ze Świnoujscia ^^. Jest zajebiście xD.
|
Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach: 448 (118 zarejestrowanych oraz 330 gości)
No to juz wiemy, ze minimum 448 ludzi nigdzie nie poszlo ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |