![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tam nic nie mogl zrobic bo trap byl na niego przygotowany. "Tak, Victeron jest przykladem co Polak potrafi ^^." nie odnosilo sie to tej akcji. Chodzilo mi, ze tylko Polak mogl w taki sposob stracic tyle kasy ^^ |
Wiele osób ma hunta praktycznie za nic.
Zostaw Hawana bo to spx Ľ±±±±± ;D @down Ja stracilem w ostatnim miesi±cu kolo 200k w prawie taki sam sposób ;D |
aha to sorka ;)
no widac ze trap byl przygotowany... dla mnie to troche dziwne zeby on stracil tyle kasy w taki glupi sposob :/ ja bym wolal wszystko pojedynczo wysylac. ale nie moja kasa... |
Ooo Hawanek Powrócił ciekaw jestem po co:baby:
|
<zdziwionabrakiemwrzut>
|
hmmm chyba pograc se :)
a moze tez sie dolaczy do wojenki xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co juz tez mnie nie lubisz ? ;( |
Cytuj:
|
Kafar przydałoby się zmienić nazwę tematu na Oath VS Rise :P
|
Cytuj:
Z ciekawosci spytam . W ile osob ubiliscie Victerona? Ja slyszalem ze praiwe cale oath ale nie mam pojecia czy to prawda :d Btw. Z niecierpliwoscia czekamy na fragi ktorejs ze stron :D Btw2. Fureyka kilka dni temu spelnilem twoje zadania (z pomoca) ktore mi kiedys powierzylas :D [CHAR]Drakiron[/CHAR] Jan 06 2008, 00:53:42 CET Killed at Level 98 by Kafarotwaty Kafar and by Valyrr |
Cytuj:
Zostawcie Polskę, traktujcie t± wojnę jako wojnę między gildiami, a nie Polska vs. Oath. #Hawan Kto Ci jeszcze tu do #$*(& nędzy pozwala grać? ;o Po tej wojnie trzeba będzie zrobić jaki¶ porz±dek z SENIOR TUTORAMI (ROTFL BUHEHEH, potrafisz złożyć jedno poprawne zdanie po angielsku chociaż ?:s), jak Ty. :/ Pa. @Edit Ah, reson jaki gdzie¶tam napisałem nie był jedynym powodem deda Vica. Więc już nie piepszcie "Wbił 200 lvl i miał przestać -.-", OK?:) @KAFAR 18:27 Arcy Volltio [132]: no w ile osob massloga zrobiliscie na poi jak padl 18:27 Lookeyy [152]: z 10 chyba ;p;p |
Polska vs Hiszpanie i polskie osoby co dupe liza hiszpana. tak to nazwac ? :)
|
Edit, up:
Vic w lizaniu dupy to ty jestes mistrzem xDDD Miedzy kazda wojna byles najwiekszym lizusem ^^ Nie wiem ile osob tam bylo ale jak padlo haslo "biiemy Victerona" to od razu bylo duzo chetnych bo od dlugiego czasu kazdy chcial miec na nim fraga, stad tyle osob wzielo w tym udzial ^^ Nigdy nie bylam patriotka w tej grze, nie lubie tego co robia polacy i wiekszosci nie trawie. Kilku jednak jest ktorych lubie pomimo juz trzeciej (?) wojny przeciwko "mi" ^^ Jesli chodzi o "Polaka Tibijczyka" to dla mnie Victeron jest idealnym przykladem ;D Edit: Ahhh zapomnialam, dziekiii Kafar ;D Wisze Ci teraz przysluge ;p |
Vic napisz moze wprost kto lize dupe i komu lize dupe zeby bylo sie z czego smiac. Bo uogolnianie nie jest w tym przypadku trafne.
|
Cytuj:
Pozdro |
Z OSTATNIEJ CHWILI: KRELL I MAXER OWNED XDDD.
GOGOGOGOGO RISE BTW. a tak wielu nie wierzylo w Polakow :) |
Jan 09 2008, 19:03:01 CET Killed at Level 135 by Victeron
and by Elven Jaris Peszek :). |
Maxer
Jan 09 2008, 19:02:11 CET Killed at Level 101 by Elven Jaris and by Yoork'ey Krell Jan 09 2008, 19:03:01 CET Killed at Level 135 by Victeron and by Elven Jaris Pewnie nie uznaja tych fragów bo nie s± w Oath :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |